اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لپ تاپ دارها بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لپ تاپ دارها بیان تو

پیشنهاد من
    acer 5739 ته لپ تابه cori7 g1
    ولی
    hp هم مدل گرفتیم ته لپتابها بود 1330 اسمش یادم اومد میگم
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام. با تشکر از همه که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن. تقریبا ریسیدم به مرحله انتخاب و خرید. حالا چند تا سئوال میپرسم که واسم خیلی مهمه:
      1- نوع ویندوز چی باشه؟ چون من شنیدم که نوع ویندوز در نصب نرم افزار ها موثره. یعنی در بعضی از نرم افزارها، برای نصب، با خطا مواجه میشم و حتما برای نصب باید سی دی اورجینال داشته باشم. از طرفی نرم افزارهای کرک شده و ورژن پایین، روش نصب نمیشه. آیا این حرف صحت داره؟ و چقدر ویندوز در نرم افزارها موثر میتونه باشه؟

2- بعضی میگن که نوع سی پی یو وقتی بالا باشه، مشکل فوق بوجود میاد. و باید از نوع i5 استفاده کنم تا این مشکل بوجود نیاد. به عبارتی میگن نوع i7 به نصب نرم افزارهای کرک شده و ورژن پایین و نصب نرم افزار، از روی سی دی های غیر اورجینال، گیر میده.

3- از کجا بفهمم که گرافیک، آنبرده یا غیر آنبرد؟ توی مشخصات سیستم با دیدن کدوم کلمه میشه به این موضوع، پی برد؟

4- همه لپ تاپ ها با خودشون باید سی دی ویندوز داشته باشن؟ چون شنیدم اگه سی دی اورجینال ویندوز با خودش نباشه و از روی یه سی دی دیگه ویندوز روش نصب کنم، ممکنه مشکلاتی از قبیل کار نکردن بلوتوث، وایرلس، صدا و ... داشته باشم. آیا این حرف صحت داره؟

5- اگر مورد 4 که در بالا ذکر شد، صحت داره، و این که سی دی ویندوز، برای بعضی هست و برای بعضی نیست، راهکار چیه؟

6- سیستم عامل در چه پارامتری تاثیر گذاره؟ و اینکه بعضی با سیستم عامل 7 بعضی با سیستم عامل داس هستن، چه فرقی باهم میکنن و کدوم بهتره؟

ممنون از همه که حوصله کردن و این طومار رو خوندن.
      چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

1. سعی کن لپتاپی بگیری که ویندوز نداشته باشه چون اگه ویندوزش استارتر باشه که بدردنمیخوره و باید آلتیمیت کرک شده خودت بریزی اگرم آلتیمیت باشه کلی پولشه و بعیدمیدونم با آلتیمیت خوب کرک شده فرقی کنه
        2.فقط میتونم بگم: o.O
        3.فکرکنم همه شون گرافیکشون آنبرده
        4.درایوراش رو میتونی از سایت خود سازنده دان کنی پس دیگه غمت نباشه
        5.=4
        6.قیمت! برای داس پولی نمیدی ولی برای ویندوز کلی پول میدی
        خواهش میکنم، وظیفه است
        {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

سلام
          میخوام یه لپ تاپ برای کار با آلتیوم و متلب بگیرم.
          فکر میکنید با حدود 400 بشه کاری کرد؟
          کوچیک میخوام با وزن کم(ترجیحا )
          برای طراحی پی سی بی اندازه مانیتورش و قدرت سیستم حداقل چقدر باید باشه؟
          منتظر نظراتتون هستم... :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

آقای بهادر اکثر لپ تاپ هایی که دوستان معرفی کردن دل استدیو بود که لپ تاپ های خوبی هستن، اما به نظر من به شدت زشت و بزرگ هستند...

مارک هم فقط دل!

من خودم ی عتیقه شا دارم!:
            vostro 1400
            "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.k
              آقای بهادر اکثر لپ تاپ هایی که دوستان معرفی کردن دل استدیو بود که لپ تاپ های خوبی هستن، اما به نظر من به شدت زشت و بزرگ هستند...

مارک هم فقط دل!

من خودم ی عتیقه شا دارم!:
              vostro 1400
              ممنون از پاسختون. حدود یه هفته پیش همون cw26f سونی رو گرفتم. فعلا که راضیم. البته هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده. تا هفته آینده, کاراییش مشخص میشه که بدرد کار من میخوره یا نه!!!!

دیدگاه

مجی جون شیرینیشو بفرس در خونه :cry2:

قیمت و مشخصاتش رو هم لطف کن :mrgreen:
                گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                  مجی جون شیرینیشو بفرس در خونه :cry2:

قیمت و مشخصاتش رو هم لطف کن :mrgreen:
                  سلام. بفرما سعید جان
                  http://www.hamraah.ir/modules.php?name=Products&op=details&iid=4
                  شیرینیشم میفرستم. آدرس بده؟!!

دیدگاه

مبارک باشه، اینم آدرس:
                    www.eca.ir
                    "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
                      ممنون از پاسختون. حدود یه هفته پیش همون cw26f سونی رو گرفتم. فعلا که راضیم. البته هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده. تا هفته آینده, کاراییش مشخص میشه که بدرد کار من میخوره یا نه!!!!
                      دیدی گفتم آخرشم اومدی سمت سونی!
                      با اینکه سونی هم یه ایرادایی داره ولی میارزه به بقیه لااقل منکه 1 میلیون سر لپ تاپ قبلیم ضرر کردم اینو خوب میدونم.
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X