اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با فن کارت گرافیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با فن کارت گرافیک

با سلام
    من داشتم با سیتمم کار می کردم که یک دفعه بی هوا خاموش شد ! :surprised:
    دوباره که روشنش کردم دیدم تا می خواد ویندوز بیاد بالا خاموش میشه ! oo:
    بد که دربش رو باز کردم دیدم بله ؛ فن کارت گرافیکش کار نمیکنه !
    کارت گرافیک رو درآروردم ، فنش رو باز کردم و با آداپتور از 1.5 ولت تا 12 ولت تستش کردم اما روشن نشد!
    فکر کنم سوخته نه ؟؟! :sad:
    خوب جای شکرش باقی خود کارته نسوخت چون الان در خدمت شمام :wow:
    عکس فن رو این پایین گذاشتم ، به نظرتون الان که کارت گرافیکم بدون فن داره کار میکنه و هیتسنکش هم
    داغ کرده مشکلی براش پیش نمیاد ؛ این فن رو تو بازار می تونم پیدا کنم ، چند ولته ؟
    راستی کارت گرافیکمم جیفرس 8800 هست.

ببخشید عکسه بیکیفیته !

پاسخ : مشکل با فن کارت گرافیک

فن های PC عموما 12 ولتی هستند.
    اینو به این جاها که سیستم میبندن نشون بده دارن حتما!
    قاعدتا الان که بار زیادی رو کارت نیست مشکل خاصی به وجود نمیاد اما تو زمان یکم طولانی تر یا زیر بار گرافیکی.........
    تو اولین فرصت تعویض کنش.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

اگه گیر کرده فعلا یه روغنکاریش کنین تا بعدا یه سالم جاش بندازین

دیدگاه

یه فن cpu جدا(بدون هیت سینک) اگه بتونی گیر بیاری و با چسب 1 2 3 روش بچسبونی از اولش هم بهتر میشه!

دیدگاه

این فن ها خیلی سخت پیدا میشه و باید دنبال یک تعمیرکار باشی که اوراقیش را داشته باشه .فن هم که 12 ولته فقط آمپرش هم از پشت فن بخون .بعدشم فن به این راحتی ها نمیسوزه شاید گیر داره برچسب کف فن را بردار خوب تمیز و روغن کاری بکن تا درست بشه اگر هم درست نشد بعیده نوش گیرت بیاد برو و خودت یک فن با آمپراژ فن اصلی بخر و یک جوری روش جا بده .سیستمت هم بدون فن روش میکنی عمر قطعت کم میشه و ممکنه آسیب ببینه
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

اونطور که از عکسی که گذاشتین به نظر میرسه، فن تنها دو سیم داره و فیبدبک نداره(Speed Control نداره) و از اونجایی که در فنهای استاندارد همیشه رنگ آمیزی کابلها رعایت میشه، قرمز 5 ولت، زرد 12 ولت، سیاه زمین و الی آخر، احتمالا فن کارت گرافیکتون 5 ولته. ابتدا از روی کارت در زمان روشن شدن سیستم(اگه جای دست بردن هست) ولتاژ کانکتورش رو اندازه بگیرید و مطمئن بشید که ایراد نداشته باشه و حداقل یک فن 5 ولت 500 میلی آمپری رو راه میندازه و صدمه ندیده. این مشکل در خیلی از فرومها بحث شده و به نظر میرسه دلیلش حرارت بیش از حد وارده به برد کوچک زیر فن هستش و در بعضی از موارد حتی پلاستیکش هم آب شده و فن از بین رفته. از اونجایی که فنهای متداول به صورت قالب دار هستند و فن مورد نیازتون هم باید هم اندازه و هم بدون قالب باشه فکر نکم به جز پیش تعمیرکارها رفتن، جای دیگه بشه گیر آورد، تازه دست دومش.
            اگر عکس خود کارت رو هم میذاشتین بهتر بود، اگه بتونید سینکش رو بردارید، میتونید ZALMAN بخرید و روش نصب کنید.
            اگر هم نمیشه و میخواید فن معمولی ببندید، اگه سینکش جایی برای پیچ کردن یه فن دیگه داره که مشکتون حله.

موفق باشید.
            اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

با تشکر از پاسخ دوستان
              ببخشید کارت گرافیکم 8400 هست این هم عکسش :

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
              اگر عکس خود کارت رو هم میذاشتین بهتر بود، اگه بتونید سینکش رو بردارید، میتونید ZALMAN بخرید و روش نصب کنید.
              سینکش که این قابلیت رو داره اما به نظرتون با توجه به عکسی که گزاشتم می شه اینی رو که میگید روش نصب کرد ؟

دیدگاه

جسارتا تا اونجایی که من دیدم در فن ها معمولا استاندارد رعایت نمیشه و معمولا روی خود فن ولتاژ و جریان نوشته میشه و 90 درصد فن های 12 ولت موجود در بازار سیم هاشون قرمز و سیاه هستند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                  با تشکر از پاسخ دوستان
                  ببخشید کارت گرافیکم 8400 هست این هم عکسش :

سینکش که این قابلیت رو داره اما به نظرتون با توجه به عکسی که گزاشتم می شه اینی رو که میگید روش نصب کرد ؟
                  ZALMAN فقط روی خود GPU نصب میشه و معمولا اندازه های مختلف و جاهای زیادی هم برای نصب کردن داره، میتونید کارتتون رو موقع خرید ببرید همونجا براتون نصب و تست میکنند، حتما Spacing جای اتصال فن روی خود GPU هست و مشکلی نیست و حتما نوعهای مختلفی پیدا میکنید که بشه نصب کرد ، اون سینک در عکس روی رمها رو هم میگیره که معمولا براشون سینک کوچیک تکی بدون فن میذارن، البته اگه خیلی داغکنه، نوعهای دیگه ZALMAN سرتاسری هم داره ولی خیلی بزرگ و گرونه. همون معمولیش هم ممکنه برای شما که AGP کار میکنید جلوی پورت PCI زیرش رو هم بگیره.

موفق باشید.
                  اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

دوست عزیز این روشی که آقای ژوپیتر می گویند روشی اصولی و خوبیه اما کارت شما سر جمع قیمتش 20تومن نیست که بخواهید حداقل براش 15تومن فن و سینک بخرید شما یک فن کم صدا پیدا کن با چسب یا بست کمربندی وصلش کن روی سینک یا یک فن یا سایز دقیقا فن خود کارت پیدا کن دورشو بشکن و کفش را چسب دو قلو بزن نصبش کن سر جای فن قبلی کلا زیاد حساس نیست که نگران باشی :read:
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                      دوست عزیز این روشی که آقای ژوپیتر می گویند روشی اصولی و خوبیه اما کارت شما سر جمع قیمتش 20تومن نیست که بخواهید حداقل براش 15تومن فن و سینک بخرید
                      ولی من فکر نمیکنم به این قیمتی که شما بگید جایی پیدا بشه ، اگه باشه من حاضرم 20تومن دیگه بزارم روش یه کارت گرافیک با مشخصات بالاتر رو بگیرم ؛ لینک زیر رو لطفا ببینید :
                      http://www.rayaneh.com/product-3795.aspx

اما در مورد قیمت فن حق باشماست ، آقا چه خبر مگه آخه، 175 هزار تومن ،ارزون ترینش 12500 تومن ، اگه فن خودش رو پیدا نکردم یکی از این فن هایی رو که تو لینک زیر هست می گیرم و بالاخره یه جوری می دم به خوردش دیگه!
                      http://iran-micro.com/index.php?cPath=203
                      فعلا همینجوری باهش سر میکنم در سیستم رو باز گذاشتم هر از چند گاهیم یه پنکه رو جلوش روشن میکنم

دیدگاه

ولی من فکر نمیکنم به این قیمتی که شما بگید جایی پیدا بشه ، اگه باشه من حاضرم 20تومن دیگه بزارم روش یه کارت گرافیک با مشخصات بالاتر رو بگیرم ؛ لینک زیر رو لطفا ببینید :
                        http://www.rayaneh.com/product-3795.aspx

اما در مورد قیمت فن حق باشماست ، آقا چه خبر مگه آخه، 175 هزار تومن ،ارزون ترینش 12500 تومن ، اگه فن خودش رو پیدا نکردم یکی از این فن هایی رو که تو لینک زیر هست می گیرم و بالاخره یه جوری می دم به خوردش دیگه!
                        http://iran-micro.com/index.php?cPath=203
                        فعلا همینجوری باهش سر میکنم در سیستم رو باز گذاشتم هر از چند گاهیم یه پنکه رو جلوش روشن میکنم
                        نه عزیز قیمت های این سایتهای اینترنتی برای قطعات کامپیوتر اکثرا به روز نیست مثلا این کارت که خیلی از کارت شما قوی تر است را ببینید:
                        http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2501

تازه قیمت این کارت هم به روز نیست ونکته دیگر هم اینکه تو اینترنت پر از فروشنده کارت دست دوم است شما یک کارت دست دوم با دوبرابر قدرت کارت خودتون میتونید با 40 تومن بخرید .اما اگر همین کارت براتون کافی است بهتره یک فن با ابتکار و سلیقه خودتون روش سوار کنید
                        ولتر

دیدگاه

سلام
                          به هیچ وجه پنکه رو جلوی سیستم نزار! هم گرد و خاک وارد میکنه بهش! هم سیستم گردش هوای کیس مخصوصا cpu رو مختل میکنه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X