اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک Error یک سوال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک Error یک سوال

کامپیوتر رو که روشن می کنم یه error میده. بعد از memory count میگه:
    "CPU is unworkable or has been changed.please recheck cpu soft menu"
    بعدشم میگه F1 رو بزن برای ادامه یا Del برای رفتن تو ستاپ
    CPU تغییر نکرده. اف1 که زده میشه بوت انجام میشه و کامپیوتر بالا میاد.
    این سافت منو چیه؟ یه سوال دیگه اینکه آیا hibernate کردن زیاد سیستم میتونه مشکلی ایجاد کنه یا نه؟
    Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

پاسخ : یک Error یک سوال

فرکانس کاریه CPU از ضرب 2 عدد بدست میاد،اولی یک فرکانس پایست که توو مادربورد وارد می شه و قطعات کم سرعت مثل رم و کارتها و .. رو پالس میده،این فرکانس در ضرب کننده این وارد می شه و به CPU میره ...

هدف کار کردن هم زمان CPU با فرکانس بالا،با قطعات با فرکانس کمه،مثلا CPU که 3گیگی هست بتونه با یک کارت PCI کار کنه ...

حتما شنیده بودین 486DX2 ،توو این CPU فرکانس ثابت 33مگ رو توو برد داشتیم،در 2 ضرب می شد و 66مگ رو برای CPU تهیه می کرد ،بنا به دلایلی که خوندم ولی یادم نیست،486DX4 اول 33مگ رو توو 3 ضرب می کردن و 100مگ میشد و الی آخر .... که خارج از بحث ماست ...

توو بایوس سیستم شما،اون فرکانس پایه و عددی که تووش ضرب می شه رو باید درست تنظیم کنین،بعضی وقتها کل بایوس آسیب نمی بینه اما قسمتیش ... یا وقتی مقادیر پیش فرض رو LOAD می کنین،باید حتما این 2مقدار دوباره ست بشه،بعضی مادربورد ها جدول CPU ها رو دارن(بایوس رو هم باید UP2DATEآ‌نگه داشتها!!آ‌) از رجیستر CPU مدل رو که خوندن،خودشون مقادیر رو تنظیم میکنن،اما توو سیستم شما برای CPUتون باید این کار دستی انجام بشه(ممکنه باطری مادربورد هم تموم شده باشه،ساعتتون درسته ؟ )به جای F1 همون DELآ‌رو بزنین و داخل SETUP مقادیر رو تصحیح کنین،(مدل CPUآ‌رو بگین تا بگم چند و چند .. )

ویندور وقتی بالا میاد،خودش اتوماتیک مقادیر رو تنظیم میکنه،برای همینه سیستم شما با فرکانس غلط راه میوفته،بعد توو ویندوز به عملکرد اصلی بر می گرده اما ...

از این هست که برای OVERCLOCK هم استفاده میشه شما در حقیقت عکس اون رو انجام دادین :mrgreen:!!!

hibernate خوبه و ایرادی نداره اگر!!آ‌:
    اگر شما درایور های مادر بورد رو درست نصب کرده باشین تا سیستم بتونه درست hibernate بشه

دیدگاه

مهندس مرتضی بذار یه + اولش بهت بدم. بعدش شیطون Overclocking هم بله؟؟ :applause:

مدل مادر برد هم IS7v از شرکت Abit

اون دو مطلب که برای پاور گذاشتم نگاه نکردی؟

دیدگاه

میشه یه توضیحی هم در مورد هارد دیسک بدین ؟ می خوام بدونم فرمت کردن اون ضرر داره ؟
        و می خواستم که فرمت هاردم رو بکنم ntfc ، بهتره یا اینکه به درد نمی خوره ؟
        ممنون

دیدگاه

یک عکس از کیسم می زارم بعدا،فنی رو جای خاصی گزاشتم که برای اورکلاک خوبه،اما نه،کامل تست کردم،ولی هیچ وقت انجام نمی دم،درسته که خطر زیادی نداره،اما بهتره با معمولی کار کردنش بسازیم :smile:

لطفا مدل CPUآ‌رو بگین ،نه مادربورد ،تعیین کننده این ضرایب CPU هست ...

قدیمها پودر مغناطیسیه روی هارد ها کیفت نداشتن،مثل نوارهای ضبط صوت، اگه خیلی فرمت می کردین،ممکن بود آسیب ببیدن،اما الان فکر نکنم دیگه هاری با فرمت آسیب ببینه!!! حتی چند بار فرمت از بایوس... ،اما من مسئولیتش رو قبول نمی کنم :mrgreen:

یواش یواش مجبورمون می کنن به سمت NTFSآ‌بریم :smile: دیگه دست خودمون نیست :cry: من چند پارتیشن NTFS و چند تایی FAT32 ... این طوری به نظرم بهتره ...

دیدگاه

با پارتیشن های NTFS چیزی فرق نمی کنه ؟ مشکلی برام پیش نمیاد ؟

و اگر خوبه ، چطور میتونم این هارد رو که تا خرخره پر شده به فرمت NTFS تبدیل کنم !

دیدگاه

تعجب میکنم وقتی میبینم هنوز بعضیا از fat به جای ntfs استفاده میکنن!
              الآن دیگه اکثر دیستروهای لینوکس هم از ntfs کاملا پشتیبانی میکنن(هم رید هم رایت که البته این یه ضعف امنیتی برای ntfs هست D: )
              قابلیتهای مختلف و مزیتهای هرکدوم و مقایسه بین این دو رو میتونین تو ساتهای زار ببینین:
              http://www.pcguide.com/ref/hdd/file/ntfs/other-c.html
              http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/expert/russel_october01.mspx

هروقتم تصمیم به ارتقا گرفتید از دستور زیر استفاده کنین:
              کد:
              convert [drive letter] /fs:ntfs

ضرر نمیکنی!
              {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

2.8 فول کش
                البته مشکل حل شد. رفتم تو ستاپ تغییرش دادم بهد به حالت اولش برگردوندم دیگه مشکلی نداره.

دیدگاه

سلام
                  مشکلی که من با NTFSآ‌دیده بودم و پیشنهاد نمی دادم این بود که یک بار دیدم پسوورد توو fat نگهداری شد و کسی توو ویندوز با پسوورد و برای یوزر خودش تعریف کرده بود،ویندوزش خراب شد و ویندوز تازه که ریخت،اجازه دسترسی به اون پارتیشن رو نداشت،شانسی تنها فکری که به ذهنم رسید این بود که بهش بگم یوزری به همون اسم و پسوورد باز کنه که فکر کنم جواب داد اما از اون موقع تا الان مشکل به این شکل ندیدم،برای همینه من اطلاعات ضروریم رو با وجودی که ظاهرا امنیت NTFS بیشتره توو FAT32 نگه می دارم و اما به خاطر اینکه توو تعداد فایل زیاد،FAT32 بیشتر از NTFS برای نگه داری مشخصات فایلها جا اشغال میکنه،و به خاطر اینکه حجم فایلی که توو FAT32 می تونه باشه حداکثر 4 گیگ هست و ... خیلی محسنات دیگه،اصل پارتیشن هام مخصوصا اونی که ویندوز رووش نصبه رو NTFS می کنم ... اما نه همه ...
                  مشکل اولیه هم همون لینوکس بود که مدت زیادی نیست که از NTFS پشتیبانی می کنه ... اما الان حله

البته برای کارهای معمولی یا برقی،شما تفاوتی توو FAT32 و NTFSآ‌نمی بینین ...

خدارو شکر که مشکل CPU هم حل شد ...

برای تبدیل هم سوای این دستور که کافیه می تونین از نرمافزار کار با پارتیشن استفاده کنین که من PARAGON PARTITION MANAGERآ‌رو بنا به دلایل شخصی پیشنهاد میدم

دیدگاه

البته در اکس پی بدبختانه یا خوش بختانه شما اگه یه کاربر administrator (نه اون اصلیه هر کاربر ادمینی) داشته باشید از داخل اون تمام اجازه های دسترسی و حتی مالکیت ها و می تونید تغییر بدید فقط ممکنه برای فایل های کوچک و زیاد یه کمی طول بکشه پس جای نگرانی نیست نظرم اینه که تمام درایو هاتو اگه 98 یا ME نداری به NTFS تبدیک کن مرسی
                    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X