اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار کردن چند cdرایتر باهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار کردن چند cdرایتر باهم

با سلام
    یه سری اطلاعات راجع به سیستمهایی که چند تا سی دی رایتر(مثلا 7تا) باهم وهماهنگ کار می کنند میخواستم
    ممنون :applause:
    سلام
    من مستم .داشتم میومدم تر بت خوردم.

پاسخ : کار کردن چند cdرایتر باهم

کسی اطلاعاتی نداره تو اینترنت چیزی گیر نیاوردم :angry:.نمی دونید به چه اسمی معروفه؟
    سلام
    من مستم .داشتم میومدم تر بت خوردم.

دیدگاه

یکی از دوستان من تو همین کاره و به صورت انبوه سی دی میزنه !
      یادم میاد که از همچین سیستمی استفاده می کرد ! دیگه امروز هر جوری بود راهم رو کج کردم و رفتم ازش بپرسم که چجوری !
      چون وقت کم بود فقط اسمشو ازش پرسیدم !
      یه دستگاهیه به اسم داپلیکیتور !
      الانم تو اینترنت یه سرچی زدم دیدم هجی انگلیسیشم میشه Dublicator
      این دوستم یه 10 تا سی دی رایتر رو با این دستگاه به هم وصل کرده بود !
      اطلاعات بیشتری نمی تونم بدم " چون بیشتر از این ندارم " دیگه جستجوی بیشتر تو نت یا ... با خودت

دیدگاه

سلام
        اسمش CD/DVD Duplicator هست که به تعداد فرد می تونه (1و3و5و7و9و11و13 تاییش رو تا حالا دیدم)
        یه مدل هایی هم هستن که تمام اتوماتیکن یعنی چندتا رایتر (مثلا 7 تا) دارن با یک CD-ROM Drive که بعد از اتمام کار یه بازوهایی دارن که سیدی ها رو توی رایتر ها می ذاره و بعد از اتمام رایت از توی رایتر ها در میاره و سیدی های خام بعدی رو می ذاره تو و به همین صورت ادامه میده تا سیدی های خامش تموم شه یا به مقدار معین رایت تعیین شده برسه

مرسی
        Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام دوست عزیز اگر شما منظورتون از رایت چند سی دی همزمان 2 یا سه تا هست این کار رو با کامپیوتر خودتون هم می تونید انجام بدید هزینش باستون کم تر در می یاد
          خواستی بگو توضیح بدم
          خدا نگهدار :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X