اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث و مشاوره در مورد خرید قطعه و ارائه قیمت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میلاد جان اینو هم در نظر بگیر که اگه یه وقت کارترج هات تموم شدن باید یه چیزی حدود 100000 تومن پول بدی!!!
    من شنیدم افزایش کارتریج ها علاوه بر اینکه کیفیت رو فوق العاده بالا می بره اما در واقع یه ترفند بوده برای درامد بیشتر شرکت ها از طریق لوازم جانبی
    من هم به همین دلیل پرینتری گرفتم که فقط 2 تا کارتریج داره
    دیگه اینکه شنیدم معمولا رنگها با هم تموم میشن و اگه یه دفعه 4 تا کارتریجت تموم شه کلی باید پول بدی
    البته اینا همش جزو شنیده هاست و شاید درست هم نباشه
    باز هم نظر خودت شرطه
    موفق باشی

دیدگاه

سلام علی جان آقا میدونم الان پیش خودت میگی یه پرینتر می خواد بخره چقد سوال میپرسه ، بهر حال پیشاپیش از وقتی که میزاری سپاس گذارم . دیروز با یکی از دوستانم که یه HP 8453 گرفته بود داشتم صحبت میکردم و ازش درباره قیمت کارتریج ها سوال پرسیدم اون می گفت خیلی کارتریج هاش گرون نیست حالا از این موردش بگذریم من خودم داشتم دو مدل HP یعنی 8253 و 8453 رو با هم مقایسه می کردم بنظر من 8253 یه سر گردن جلوتر بود ، آیا من درست مقایسه کردم ؟
      http://h10010.www1.hp.com/wwpc/za/en/ho/WF06b/1783261-1783663-1783717-1783717-6516581-12155126-33445847.html

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/1772615-1773039-1773093-1773093-6516585-8264687-8813893.html

لینک اول برای 8253 و دومی هم 8453 هستش ، اگه میشه یکمقدار این دو رو مقایسه کن و بگو کدوم برتر ، اگه بشه یکمقدار بحث فنی تر هم بشه خیلی خوبه .
      راستی نظرت راجب Canon pixma IP6600 چیه ؟ اگه قرار باشه بین این سه مدل یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی ؟
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام میلاد جان
        من بین 8253 و 8453 فرق خاصی ندیدم - به نظر من این دو تا پرینتر تقریبا یکی هستن و فقط در سرعت چاپ یه خورده تفاوت دارن و اون هم برای کاربر خانگی فکر نمی کنم مطرح باشه
        ولی هر دو پرینتر واقعا خوبن
        اما در مورد IP6600
        این پرینتر دو ویژگی داره
        یکی امکان چاپ بر روی CD و دیگری اتصال مستقیم دوربین
        البته با توجه به اینکه دو پرینتر فوق مخصوص آتلیه هستن ولی پرینتر IP6600 برای کاربرد خانگی است
        در ضمن IP6600 هم 6 کارتریج رنگی داره
        اما کیفیت چاپ IP6600 خیلی بهتره و برابر 9600*2400 dpi هست و از دو پرینتر بالا مسلما قوی تره
        با توجه به قیمتشون هم میشه خیلی قاطع گفت که IP6600 خیلی قویتر هست

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gabana
          سلام میلاد جان
          من بین 8253 و 8453 فرق خاصی ندیدم - به نظر من این دو تا پرینتر تقریبا یکی هستن و فقط در سرعت چاپ یه خورده تفاوت دارن و اون هم برای کاربر خانگی فکر نمی کنم مطرح باشه
          ولی هر دو پرینتر واقعا خوبن
          اما در مورد IP6600
          این پرینتر دو ویژگی داره
          یکی امکان چاپ بر روی CD و دیگری اتصال مستقیم دوربین
          البته با توجه به اینکه دو پرینتر فوق مخصوص آتلیه هستن ولی پرینتر IP6600 برای کاربرد خانگی است
          در ضمن IP6600 هم 6 کارتریج رنگی داره
          اما کیفیت چاپ IP6600 خیلی بهتره و برابر 9600*2400 dpi هست و از دو پرینتر بالا مسلما قوی تره
          با توجه به قیمتشون هم میشه خیلی قاطع گفت که IP6600 خیلی قویتر هست

موفق باشی
          علی جان آتلیه یعنی چی ؟؟
          8253 هم سرعت چاپش بیشتره ؟ درسته ؟ راستی قیمت ip6600 و 8453 چه جوریاست ؟ میگن 8453 گیر نمیاد درسته ؟
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان
            بالاخره امروز رفتم یه 8253 به قیمت 190 تومن گرفتم کیفیتش هم حرف نداره ، راستی یه پیشنهاد دارم بنظر من هرکسی قطعه ای ، دستگاهی ، یا هرچیز دیگه ای خریده بیاد اینجا در مورد اون کالا یکمقدار توضیح بده بطور مثال : کیفیتش نسبت به اون هزینه ای که کرده ، آیا راضی هست از خریدش پشیمون نشده ؟ و کلا در موردش توضیح بده تا برای دیگر دوستانی که می خوان همچین جنسی خریداری کنند یک راهنمایی و کمکی بشه

اینم یک عکس از پرینتر
            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام میلاد جان _ آقا مبارکه
              با پیشنهادت هم موافقم - خیلی عالیه
              امید وارم فقط من و شما نباشیم که اینجا پست می دیم
              بقیه دوستان هم اگه قصد دارن قطعه ای بخرن اینجا مطرح کنن تا با همت همدیگه اطلاعات کافی بدست یاریم و یا اگر قطعه ای هم خریدن در مورد مشخصاتش و قیمتش بگن
              ممنون - علی

دیدگاه

دوستان سلام
                بحث در مورد DVB رو به یه تاپیک جدید در همین بخش منتقل کردم
                اطلاعات مربوطه رو در تاپیک DVB بیان کنید

دیدگاه

سلام علی جان
                  اگه از وضعیت بازار اطلاع داری یه دونه کارت گرافیکی AGP 8X هم معرفی کن
                  قیمتاش هم تو دو رده باشه یه مدل زیر 100 تومن یه مدل هم زیر 50 تومن
                  ( کلاً رده Low End )
                  ممنون

دیدگاه

علی جان من به این لینکی که تو اون یکی تایپیک معرفی کرده بودی سر زدم http://www.rayansaba.com/products/?grp=VGA%20Card ولی جنساش به دلم ننشت :(
                    من میخوام کارتی باشه با رم 128 مگ و اینترفیس 128 بیت حالا GPU اون فرقی نمی کنه ATI باشه یا nVidia مهم قیمتش هستش که گفتم یه مدل زیر 100 تومن و یه مدل زیر 50 تومن خودم از ATI مدل 9550 رو در نظر دارم و از nVidia مدل 6200 رو که با توجه به قیمتشون کارایی فوق العاد بالایی دارن به خصوص 9550 که اصلاً با توجه به قیمتش معرکه هستش در ضمن خود 9550 توسط سایت معروف tomshardware.com بعنوان بنترین انتخاب برای Low End ذکر شده بود البته چیزی حدود 3 ماه پیش حالا نمیدونم کدوم یکی رو معرفی کرده مشکل من فقط برند کارت گرافیکی هستش که مثلا گیگا باشه یا ایسوس باشه یا ام اس آی باشه یا ... چون تفاوت قیمت برندها زیاد هستش مثلاً برند Palit برای ATI 9550 با رم 128 مگ و باس اینترفیس 128 بیت چیزی حدود 42 هزار تومن بود که فوق العاده عالی بود به نظرت الان ارزون ترین برند های 9550 و 6200 موجود توی بازار تهران کدوم ها هستند ؟ راستی اگه برات امکان داره از بازار سخت افزار تهران ( رضا ، آ‌پایتخت ، ایران و ... ) کارت گرافیکی زیر رو برای من قیمت بگیری اصلاً ببینی موجودی دارن یا نه ؟ اگه موجودی داشته باشن من حتماً یکی خریدارم خیلی ازت ممنون میشم پیگیری کنی

Palit ATI RADEON 9550 128MB 128Bit AGP 8X

-------------------------
                    پست 2 :
                    اطلاعاتی از این کارت گرافیکی : Palit ATI RADEON 9550 128MB 128Bit AGP 8X

وب سایت سازنده اش : http://www.palit.com.tw
                    لینک مشخصات از سایت اصلی : http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_9550.html
                    چند تا عکس از کارت :
                    http://www.eltris.pl/zdjecia/511.jpg
                    http://i3.tinypic.com/xm6cuh.jpg

فقط باید دقت کنین که حتماً حتماً حتماً Memory Interface اون 128 بیت باشه چون قدرت کارت 9550 فقط با اینترفیس 128 بیت نمایان میشه اگه 64 بیت باشه مفتشم گرونه و اصلاً به درد نمیخوره که متاسفانه متاسفانه خیلی از خریدارها به این مسئله دقت نمی کنن و یه کلاه از فرق سرشون تا نوک انگشتای پاشون سرشون میره :shock:

----------------------------
                    پست 3 :
                    راستی اگه برات ممکنه هم 128MB 128Bit رو بپرس و هم 256MB 128Bit رو ممنون

-----------
                    پست ها رو ادغام کردم .

دیدگاه

چشم صابر خان
                      من حتما قیمت و موجودی این کارت رو می پرسم
                      باید بگم خودم وارد نیستم ولی دوستان هستن و کمک میکنن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حداد
                        چشم صابر خان
                        من حتما قیمت و موجودی این کارت رو می پرسم
                        باید بگم خودم وارد نیستم ولی دوستان هستن و کمک میکنن .
                        مرسی و ببخش که برات مزاحمت ایجاد میکنم
                        اگه پیدا بشه یه عمر دعات میکنم

راستی یه چیزی یادم رفت بگم
                        نمایندگی و وارد کننده کارت های گرافیکی Palit یه شرکت هستش تو تهران به اسم " فدک کامپیوتر "
                        شماره تلفنش 66951911 هستش ، آ‌راستی در مورد گارانتی و اینا هم بپرسی که عالی میشه

دیدگاه

سلام صابر خان
                          من این پست قبلیتو ندیدم
                          از دوستم که بازار رضا هست سوال کردم
                          256M 70.000 تومنه
                          ----------------------------------------------
                          اگه باز اطلاعات تکمیلی می خوای بگو تا من یکبار دیگه کامل ازش بپرسم .
                          موفق باشی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حداد
                            سلام صابر خان
                            من این پست قبلیتو ندیدم
                            از دوستم که بازار رضا هست سوال کردم
                            128M 70.000 تومنه
                            ----------------------------------------------
                            اگه باز اطلاعات تکمیلی می خوای بگو تا من یکبار دیگه کامل ازش بپرسم .
                            موفق باشی .

ممنون علی جان
                            آقا مطمئنی Palit 9550 128MB 128Bit قیمتش 70 هزار تومنه :shock: :shock: :shock:
                            بابا همین دو سه ماه پیش دوستام قیمت کرده بودن 40 تومن :shock: که با تخفیف 37 تومن خریدن
                            متاسفانه چون موجودی شون تموم شد من نتونستم بخرم

اگه ممکنه از همین فدک هم یه سوالی بکن
                            بازم ممنون ازت

دیدگاه

صابر خان سلام
                              -----------------
                              من با فدک کامپیوتر تماس گرفتم - اصلا موجودی نداشتن و گفتن نمیاریم - چیزی بود که خودشون گفتن .
                              دوست من هم که تو بازار رضا هست گفت که من 256 M رو 70 هزار تومن موجودی دارم .
                              و گفت که 128M توبازار موجود نیست
                              -----------------
                              از عید به این ور هم بدلیل کمبود قطعه و عدم پخش توسط عوامل واردات قطعه قیمت همه قطعات بالا رفته .
                              طبعا این کارت گرافیک هم به این دلیل و کمیاب بودنش افزایش قیمت داشته
                              ----------------
                              موفق باشی .

دیدگاه

مرسی علی جان بابت زحمتت و ببخش که مزاحمت شدم
                                واقعاً حیف کاش همون موقع خریده بودم یه کارتی با اون همه امکانات و با قیمت 37 تومن واقعاً مفت بود :( :( نه دیگه با 70 تومن صلاح نیست 9550 بخرم اونم با 256 مگ چون عوامل اصلی کارایی کارت گرافیکی یکی مموری اینترفیس اون هستش که باید بالای 128 بیت باشه و یکی هم GPU اون هستش که باید از نسل های جدید باشه رم بالا اونقدر هم برای کارهایی که من میکنم لازم نیست خوب بگذریم حالا باید روی جی فورس مانور بدم علی جان جی فورس 6200 استاندارد یا 6600 استاندارد با 128 مگ رم و اینترفیس 128 بیت دوستتون چه کارتی موجودی داره البته از نظر قیمت هم پایین باشه ( منظورم از استاندارد اینه که مثلاً همون 6600 باشه 6600GT نه چون خیلی با هم فرق دارن )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X