اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مادر برد بعد از تعمیر روشن میشود اما تصویر نمیدهد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مادر برد بعد از تعمیر روشن میشود اما تصویر نمیدهد

ا سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
    قطعات خراب یک مادر برد گیگا بایت که چند خازن و یک ترانزیستورش سوخته بود را عوض کردم حال led روی مادر برد روشن میشود با وصل پین های پاور cpu نیز شروع به چرخش می کند اما هیچ تصویری نمی اید بعنی اصلا" مانیتور روشن نمی شود. با دو کارت گرافیک تست کردم و ایراد از کارت گرافیک نیست(البته هارد را وصل نکردم) ایراد از چه چیز می تواند باشد؟این که می گویند ممکن است sutup اش پریده باشد یعنی چه و چگونه می توان فهمید؟همچنین چند نمونه از برد معیوب همین مادر برد را دارم و می توان از قطعات و ای سی هاشون استفاده کنم.
    با تشکر ویژه از لطف دوستان

پاسخ : مادر برد بعد از تعمیر روشن میشود اما تصویر نمیدهد

اینکه میگن SETUP پریده باشه که اصلا فکرش رو نکن چون نمیشه !!
    من تا حالا چند بار این آیسی بایوس مادربرد رو در آوردم و باز جازدم هیچی نشده !!!!!
    بعضی مواقع پیش یاد که وقتی یه قطعه رو از مادربرد در میاری به همراه پایه قطعه متالیز برد (یه چیز پیچ پیچی در پایه ) در میاد و اون هم می تونه باشه !!!
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : مادر برد بعد از تعمیر روشن میشود اما ت&#1589

اتصال صحیح رم و سوکت رم رو چک کنید
      با یه cpu دیگه و یه رم دیگه هم تست کنید

دیدگاه

حالا چرا از من نقل قول کردی ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
          اینکه میگن SETUP پریده باشه که اصلا فکرش رو نکن چون نمیشه !!
          من تا حالا چند بار این آیسی بایوس مادربرد رو در آوردم و باز جازدم هیچی نشده !!!!!
          بعضی مواقع پیش یاد که وقتی یه قطعه رو از مادربرد در میاری به همراه پایه قطعه متالیز برد (یه چیز پیچ پیچی در پایه ) در میاد و اون هم می تونه باشه !!!
          با تشکر از پاسخ گوییی شما اقا کیان و علی اقا گل
          در مورد قطعه متالیز برد ،راستش چون اولین تجربه تعمیر مادر بردم بود و نمی دانستم برای در اوردن خازن نباید از قلع کش استفاده کرد ,خازن را به شیوه بدی در اوردم اما تا جایی که متوجه شدم قطع یا نشت و یا حتی اتصال کوتاه دو سر خازن ها باعث می شوند کلا" سیستم روشن نشود به هر حال این قطعه متالیز را چگونه می توان فهمید در امده یا نه؟ و اگر در بیاید چه باید کرد؟

دیدگاه

اگر دربیاد نمیدونم چجوری میشه درستش کرد !!!
            اما اگر در بیاد مثل یه چیز سیاه و مارپیچ مانند که دور پایه قطعه یا همون خازن شما هستش !!!
            با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X