اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با مبدل پورت سریال به usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با مبدل پورت سریال به usb

برای یک دستگاه حضور و غیاب که خروجیش پورت سریال هست ، یه تبدیل پورت سریال به usb خریداری یا بالعکس خریداری کرده ام.می خواهم از آن در یک لپ تاپ که هیچ گونه پورت سریالی ندارد ، استفاده نمایم. فکر کنم جهت ارسال دیتاها مشکل داره .چگونه می توانم آن را حل نمایم

با تشکر

پاسخ : مشکل با مبدل پورت سریال به usb

اقا سوالت واضح نیست....مشکلش دقیقا چیه....چه دستگاهی خریدی.....ماژوله یا ic....
    اگه ic کدش چیه.....اگه ماژوله ماله کدوم شرکته...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :question: :question:

دیدگاه

ساعت حضور و غیاب ، مدل ST-2000 مربوط به شرکت علم و صنعت می باشد.پورتهای خروجی روی دستگاه یا سریال هستند و یا پارالل.

حالا یه مبدل rs-232 to usb یا برعکس تهیه کردم ، اما هنوز نتونستم جواب بگیرم ازش.
      لطفا راهنمایی نمائید.

دیدگاه

عجب معضلی شده این برداشتن پورت سریال از روی کامپیوتر ها! منم یه پروگرامر سریال دارم که بلا استفاده شده بعدشم که رفتم یه مبدل سریال به یو اس بی خریدم هیچ فرقی نکرد ! مسث اینکه این مبدل ها مشکل دارن!

دیدگاه

منظورم کد یا مارک مبدل usb to serial بود......شما خود مبدل رو جدا تست کردی...؟
          ...واسه این کار میتونی پایه های rx و tx رو بهم وصل کنی بعدش از محیط hyperterminal (یا هر نرم افزاری که پورت سریال رو باز کنه) یه چیزی بنویسی و بفرستی اگه همون چیزی که نوشتی رو دوباره دریافت کردی یعنی مبدل سالمه...

دیدگاه

سلام دوست عزیز من فکر کنم دستگاه شما از پورت سریال کامل استفاده می کنه یعنی تمام 9 پین ومبدلت فقط rx-tx داره مبدلتو و دستگاهتو چک کن ببین این طوریه یا نه؟
            من به آمار زمین مشکوکم...
            اگر این شهر پر از آدم هاست......
            پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

باسلام
              من فکر می کنم اگر جواب نده شما باید از یک کابل کراس(ضربدری )بین دستگاه با مبدلت استفاده کنی
              یعنی جای tx , rx عوض بشه
              در ضمن تو برنامه دستگاه حضور و غیابت باید پورت سریال را عوض کنی و به نام کام های بدی بزاری ببینی جواب میده؟؟

دیدگاه

آی سی مبدلت چی هست ؟ ft232 ?
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X