اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعویض باتری لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعویض باتری لپ تاپ

فکر کنم فقط مادربردهای گیگابایت دوال بایوس هستن.
    من کلا باتری لپتاپو در میارم. چون یکی از عوامل تاثیر گذار روی عمر باتری گرماست.گرمای دستگاه میآ‌تونه عمر باتری رو کم کنه

دیدگاه

من کلا باتری رو در میارم هیچی گاهی که عجله دارم واسه خاموشش کردنش فرتی از ر میکشمش
      پس خدا خیلی باهام یار بوده

دیدگاه

مشکل پریدن بایوس به علت نوسانات برق هست که باتری تا حد خیلی زیادی جلوی این نوسانات رو میگیره
        حتما باید باتری روی دستگاه باشه که این مورد معمولا تو user manual خود دستگاه هم ذکر میشه ...
        پ ن : فقط مادربورد های گیگابایت نیستند که دو بایاس دارند مثلا بعضی مدل های ASUS هم دو بایوس دارند
        با سپاس

دیدگاه

پس باتری همیشه به شارژ باشه مشکلی نداره؟
          باتری لپ تاپم شاید هر دو-سه هفته ای یک بار دشارژ کامل میشه همیشه به برقه.
          2 ساله این جوری ازش کار کشیدم و هیچ نرم افزاری تعویض باتری رو پیشنهاد نکرده.
          تا حالا کمتر از 5 درصد افت جریان داشته.
          اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1

منم یه سوال بپرسم ، با چه برنامه ای این خصوصیات باتری رو می شه دید؟

ممنونم
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
              منم یه سوال بپرسم ، با چه برنامه ای این خصوصیات باتری رو می شه دید؟

ممنونم
              باید به سایت سازنده مراجعه کنید. برای HP در قسمت درایورها برنامه ای به اسم HP Battery Check Utility هست.
              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
                پس باتری همیشه به شارژ باشه مشکلی نداره؟
                باتری لپ تاپم شاید هر دو-سه هفته ای یک بار دشارژ کامل میشه همیشه به برقه.
                2 ساله این جوری ازش کار کشیدم و هیچ نرم افزاری تعویض باتری رو پیشنهاد نکرده.
                تا حالا کمتر از 5 درصد افت جریان داشته.
                باتری لپ تاپ منم الان 1 سال و نیم هست که همیشه تو شارژه و هیچ مشکلی هم تا بحال نداشته
                فقط هر دو هفته یک بار بگذارید باتری خالی بشه(نه کاملا ، مثلا 20 درصد رو بزارید بمونه) و دو باره شارژش کنید ...
                تمام لپ تاپ های امروزی بعد از شارژ باتری شارژر رو قطع میکنند و فقط واسه بازی ها و نرم افزار های سنگین به طور خودکار هم از باتری و هم از شارژر هم زمان استفاده میکنن ...
                با سپاس

دیدگاه

تمام لپ تاپ های امروزی بعد از شارژ باتری شارژر رو قطع میکنند و فقط واسه بازی ها و نرم افزار های سنگین به طور خودکار هم از باتری و هم از شارژر هم زمان استفاده میکنن ...
                  سلام

شما این مورد را تست کردید؟؟؟؟؟؟؟من تا جایی که می دونم لپ تاپ در نهایت کار پرداز هم که باشه توانی از باتری نمی کشه روش امتحانش هم اینه که شما باتری را در بیارید و یک گیم سنگین انجام بدهید و مشکلی پیش نمی یاد ..............و لپ تاپ خاموش نمیشه

کارخانه تنظیم کرده تا باتری مقدار شارژش زیر 90 درصد نرفته اصلا باتری شارژ نشه ..........برا همینه که باتری 95 درصد را به برق بزنید بعد چند ساعت لپ تاپ را روشن کنید باز هم باتری fullنیست
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

ببینید

این رو در نظر داشته باشید باطری لبتاب شما 20 درصد شارژ داره و در حالت عادی 2 ساعت طول میکشه تا شارژ کامل بشه

باز هم در نظر داشته باشید که 20 درصد شارژ دارین و لپتاب رو به شارژ ر وصل میکنید در همین حال یک بازی اجرا میکنید
                    حالا به جای شارژ در 2 ساعت ممکنه شارژ باطری شما 4 ساعت هم طول بکشه !!
                    ترانس لپتاب طوری طراحی شده که هنگام استفاده از ماکسیموم توان سیستم علاوه بر اینکه کم نیاره مقدار کمی از انرژیش رو هم صرف شارژ بکنه !!
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
                      حق با شماست
                      الان تست کردم دیدم که از باتری کم نمیکنه
                      با سپاس

دیدگاه

به هیچ عنوان باتری لپتاپتون رو در نیارید و مستقیم از برق استفاده کنید
                        درسته عمر باتری رو زیاد کردین ولی اگه برق بره احتمال سوختن هاردتون هست
                        به سرم اومده که میگم
                        الان 2.5 ساله Asus ci7 پرمصرف دارم,همیشه هم باتری روشه غیر از 2 ماه(همون موقع هاردم سوخت)
                        الان شارژ کامل بیست دقیقه کار ساده هم انجام نمیده ولی خیالم راحته برق بره هاردم داغون نمیشه یا به قول دوستمون بایوسش نمیپره
                        www.keytak.blogfa.com
                        ---------------------------------------------------------------
                        کنترل وسایل برقی با VB6(جالبه یه نگاه بندازید)
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33488.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X