اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط مستقیم دو کامپیوتر با پورت USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط مستقیم دو کامپیوتر با پورت USB

نه SMT جان بلوتوس سرعتش خیلی بیشتر از این حرف هاست.
    منتها بلوتوس 10 تومنی آخرش میشه همین :biggrin: تازه ما این بلوتوس هارو مستقیم وصل نمیکنیم از رابط USB وصل میکنیم که بازم سرعت رو میاره پایین و کلا فکر نکنم سرعت بلوتوس کم باشه . ولی اینی که ما استفاده می کنیم مشکلاتش زیاده
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      نه SMT جان بلوتوس سرعتش خیلی بیشتر از این حرف هاست.
      منتها بلوتوس 10 تومنی آخرش میشه همین :biggrin: تازه ما این بلوتوس هارو مستقیم وصل نمیکنیم از رابط USB وصل میکنیم که بازم سرعت رو میاره پایین و کلا فکر نکنم سرعت بلوتوس کم باشه . ولی اینی که ما استفاده می کنیم مشکلاتش زیاده
      سلام
      والا من بهترین بولوتوث موجود تو بازار رو خریدم اونم مدل PC2PC ش . من بولوتوث MSI که خیلی ها میگن بهترین هست رو خریدم و 100 مگ را حدود 1 ساعت طول میده!!!

اگه مارک بهتر با قابلیت های بهتر هست لطفا معرفی کنید، چون من برای انتقال دیتا می خواستم اما اینی که خریدم به دردم نخورد :cry:

موفق باشد
      خدا حافظ

دیدگاه

دوستان بلوتوثی که به usb وصل میشه دیگه بلوتوث نیست بلکه همون usb هست چون usb سرعت ترنسفر رو محدود میکنه و شما نمیتونید از سرعت واقعی بلوتوث استففاده کنید
        از ماست که بر ماست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Karim

دوستان بلوتوثی که به usb وصل میشه دیگه بلوتوث نیست بلکه همون usb هست چون usb سرعت ترنسفر رو محدود میکنه و شما نمیتونید از سرعت واقعی بلوتوث استففاده کنید
          دقیقا
          مشکل اصلی این دیوایس ها همین هست.
          ولی معمولا لبتاپ ها رو خودشون دارن و خوب من با گوشی خودم امتحان کردم فایل 2 مگی 3 صوت ..... البته خوب حجم بالا رو نمیدونم!
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام،

بلوتوثی هست که با پورت 1394 (فایر وایر) به رایانه وصل بشه. اگه باشه فکر کنم دیگه مشکل سرعت حل بشه، این طور نیست ؟
            خدا حافظ

دیدگاه

درود بر دوستان

من اطلاعات زیادی درباره بلوتوث ندارم ، آقا مگر بیت ریته ( bit rate ) بلوتوث چقدره؟
              USB2 دیتا رو با سرعت 480 مگا بیت بر ثانیه منتقل میکنه ، و این سرعت کمی نیست ، در واقع میخوام بگم که USB رو دست کم نگیرید .

پاینده باشید.
              گر جان عاشق دم زند آتش بر این عالم زند
              وین عالم بی اصل را چون ذره ها بر هم زند

دیدگاه

حجت جان این حالت آزمایشگاهی هست. اصلا هارد ما مگه چقدر سرعت داره؟
                امکان انتقال این سرعت وجود نداره
                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X