اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم مارک بهتره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدوم مارک بهتره؟

سلام
    اگه ممکنه بر اساس تجربیاتتون بگین کدوم یکی از این مارک ها بهتره؟
    64
    maxtor
    0%
    47
    seagate
    0%
    10
    western
    0%
    3
    samsung
    0%
    2
    hitachi
    0%
    2

پاسخ : کدوم مارک بهتره؟

کسی نمی خواد نظر بده؟ هدف تبلیغ نیست ها! می خوام هارد بخرم!

دیدگاه

من فقط وسترن استفاده کردم از این رو ..... :biggrin:
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام هیتاچی خوبه فقط ممکنه بعضی مواقع زیاد داغ کنه سری دسک استار deskstar
        سیگیت هم سری باراکودا خوبه. barracuda
        وسترن دیجیتال خوبه ولی زیاد بدرد RAID بستن نمی خوره
        maxtor هم سری diamondmax 10 خوبه

ولی شما هیتاچی رو بگیر

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

دوست عزیز برند هاردهای مکستور رو شرکت سیگیت خریده و الان تمام هاردهای با نام مکستور همون سیگیت هست که با آرم مکستور داره به فروش میره.
          هاردهای هیتاچی هم چون خیلی کم اومد توی بازار زیاد مشخص نشد که چه جوریه.
          هاردهای سامسونگ هاردهای خیلی خوبیه.
          ولی به نظر من هاردهای وسترن بهتره.
          و در آخر باید بگم شما به فکر آیندهآ‌ی هارتون هم باید باشید. یعنی اگه مشکلی براش پیش اومد بشه تا یه حدی راهش انداخت. و یا تا یه حدی گارانتی جواب بده.
          الان هاردهای سیگیت ( مکستور ) به دلیل فراوانی در بازار و گارانتی بهتر و نیز قطعات تعمیراتی بیشتر گذینه مناسبآ‌تری هست.

دیدگاه

سلام
            چرا ماجرای خرید مکستور رو می دونم
            ولی آخرین سری اون (مکستور)که در شرف خرید بود ، diamondmax 10 320GB 16MB Buffer بوده که من خودم دارمش و خیلی خوبه و خیلی جاها هم زمان خریدش توسط سیگیت شنیدم که مدل 10 اش لااقل فعلا بهتره . اگه این گزینه اذیتت میکنه می تونم دیگه حرفشو نزنم . شایدم الان دیگه پیداش نکنین.
            هاردهای هیتاچی هم تازه به بازار نیومدن قبلا هم بودن لااقل توی تهران که من دیدمشون
            من هم اگه گیرش نیارم خب سراغ سیگیت می رم که مسلما یکی از انتخابای خوشگل دیگه ست.
            من هم شاید باید اونجا اضافه می کردم که " البته باید بگم که همه شون خوبن" تا اصطکاک پیش نمی یومد.
            Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X