اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه لپتاپی بخرم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه لپتاپی بخرم؟

سلام با 1.5 چی بخرم ؟
    اتوکد و سالیدورکز و 3dmax هم کار می کنم- البته زیاد نه -برای همین بد نیست که گرافیکش متوسط باشه.
    ال ای دیش هم 15 باشه

1,424
    dell
    0%
    495
    asus
    0%
    353
    fujitsu
    0%
    241
    lenovo
    0%
    133
    acer
    0%
    123
    sony
    0%
    33
    HP
    0%
    26
    MSI
    0%
    20
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

پاسخ : چه لپتاپی بخرم؟

در مورد نظرسنجی هم چون هرکی یه چیزی میگه واقعا موندم چی بخرم.
    مثلا در مورد دل میگن برای پیدا کردن قطعات این به مشکل بر نمی خوری ولی برای بقیه چرا
    در مورد لنوو می گن خر کاره!
    در مورد ایسوس میگن چون تخصصی مادر بورد میزنه و حتی مادر بوردهای بقیه رو هم میزنه خیلی عالیه
    در مورد فوجیتسو می گن همه چیش آلمانی و ژاپنیه
    در مورد ایسر می گن بیشتر از اونی که پول میدی آش می خوری و پول برندش رو نمی گیره
    اپل که به این رنج قیمت نمی خوره اصلا نزدمش ( سونی رو هم با اکراه زدم )
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

البته من برای خودم نمی خوام . من از لپتاپ متنفرم ولی برای مادرم می خوام بگیرم و در عین حال خودم ازش استفاده کنم!!!!!!( تو خود حدیث از این مجمل خوان)
      راستی یه سوالی؟
      کسی خبر داره[glow=red,2,300] وضع دلار[/glow] چطوری خواهد بود؟
      اگر بخواد همین 3 تومن بمونه بهتره دو هفته سه هفته ای دست نگه دارم یا اگر بخواد بیاد پایین

دیدگاه

خب دوست عزیز به نظرم دنبال دل اصلا نرو بعد شم خب خودتت دقیق تر و بیشتر از هر کسی دیگه ای می دونی چه انتظاری از لپ تاپ داری و می خوای باهاش چکار کنه پس خودت تو نت بچرخ قشنگ ببین چی سیتمی به دردت می خوره بنظر من دنبال ایسوس و سونی باش فوق العادن :agree: :agree:
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
          خب دوست عزیز به نظرم دنبال دل اصلا نرو بعد شم خب خودتت دقیق تر و بیشتر از هر کسی دیگه ای می دونی چه انتظاری از لپ تاپ داری و می خوای باهاش چکار کنه پس خودت تو نت بچرخ قشنگ ببین چی سیتمی به دردت می خوره بنظر من دنبال ایسوس و سونی باش فوق العادن :agree: :agree:
          متشکر
          سونی به احتمال قوی به پول من نمی خوره . دل برای چی بده ؟ ایسوس برای چی خوبه ؟

دیدگاه

سلام.
            یادش بخیر.
            تو ارزونی یه لپتاپ سونی خریدم 2 سال پیش.با 1.200
            روزی تقریبا 12 ساعت روشنه و در حال کار.
            جیکشم در نمیاد.
            کلا من فقط سونی رو قبول دارم.
            و بعد هم لنوو
            تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

سلام جناب محمد حسین، احوال شما دوست من؟
              یه بحثی هم اینجا شده بود قبلا یه سری بزنید خوبه
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72404.msg430449#msg430449

امیدوارم زود به نتیجه برسید، اوضاع دلار چندان خوب نیست...
              زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
              امتحان ریشه هاست
              ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
              زندگی چون پیچک است
              انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                سلام.
                یادش بخیر.
                تو ارزونی یه لپتاپ سونی خریدم 2 سال پیش.با 1.200
                روزی تقریبا 12 ساعت روشنه و در حال کار.
                جیکشم در نمیاد.
                کلا من فقط سونی رو قبول دارم.
                و بعد هم لنوو
                دقیقا مثل من...
                واسه منم Sony هست.مثل ...ر :mrgreen: کار میکنه!

دیدگاه

12 ساعت یه عدد خیلی بزرگیه . من تو تبلیغات هم همچین عددی ندیدم . البته من همش دنبال لپتاپ های 1.5 تومنی بودم که همگی 6 سلول داشتن.
                  در مورد سونی انگار این برند اصلا به پول من نمی خوره و باید کلا دورش رو خیط بکشم
                  --------
                  پاما جان خیلی مخلصیم . چند مدتی هست ازتون خبری نداشتیم . لینکه خیلی عالی بود ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                    12 ساعت یه عدد خیلی بزرگیه . من تو تبلیغات هم همچین عددی ندیدم . البته من همش دنبال لپتاپ های 1.5 تومنی بودم که همگی 6 سلول داشتن.
                    در مورد سونی انگار این برند اصلا به پول من نمی خوره و باید کلا دورش رو خیط بکشم
                    منظور از 12 ساعت کار کردن،12 ساعت با باطری نیست!!

بین سایر مدلها:

DELL رو کلا بیخیال شو، به جز مدلهای XPS که حرف ندارن،البته قیمتشون هم حرف نداره!!

Acer:دقیق اطلاع ندارم وضعش چطوره؟ اما یه بار یه ساعتی یکی از مدلهاش رو استفاده میکردم، یه ایرادی که داشت بلوتوث و Wifi همزمان کار نمیکردن!! oo:

Asus یکی از فامیلهامون داره،راضیه.در همین حد اطلاع دارم! :mrgreen:

Lenovo و Fujitso هم اطلاع دقیق ندارم.

چقدر راهنمایی های مفیدی کردم!

دیدگاه

سلام من تا جای که می تونم کمک میکنم و چیز یو که دیدم میگم بخر من هم ایسوس دوستان داششتن و دارن راضی هستن هم سونی ولی حقیقت واقعه من دل رو ندیدم دست از دوستان که پیشنهاد بدم
                      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

وضعیت دلار تا پایان دوره ی این رئیس جمهور روی سه تومن ثابته یا نزولیه , چون میخان ادعا کنن که دلار رو در حال افت قیمت تحویل دولت بعدی دادن , این کار رو با تزریق دلار و ارز به بازار دارن انجام میدن , به محض روی کار اومدن بعدی , گند کار + همهی آمار های غلط تابلو میشه! و دلار تا یه مدت با سرعت کم سعود میکنه!
                        ولی بعد از این که غرب متوجه شد که همه ی تغییراتی که گفته میشد شعار بوده , تحریم هایی که الان کنگره آمریکا (تیر-مرداد92) به تعویق انداخته از سر گرفته میشه و دلار وحشتناک میره بالا!
                        ---
                        امید به بهبود شرایط داشته باشی بازی رو باختی

دیدگاه

من اصلا این روش پیشنهاد دادن یک مارک خاص یا رد کردنش را قبول ندارم .شما مطابق پولی که دارید،شرایط خدمات و گارانتی ،توان سخت افزاری چند مدل را انتخاب کنید بعد شروع کنید در سایتهای ایرانی و خارجی در موردش ریویو و نقد و بررسی بخونید هر مدلی که دیدید اشکال کمتری داره اون را انتخاب کنید مثلا یک سری از مدلهای ایسوس لولا های ضعیف دارند .یک سری از سونی ها مشکل فن دارند .یک سری از دلها مشکل گرافیک و خراب شدنش را دارند و.........

شاید به صورت میانگین بشه گفت مثلا ایسوس یا سری لتیتیود دل نسبت به پولی که می دهید کیفیت بهتری دارند اما دادن جکم کلی برای خرید جزی اشتباه است .

در مورد دلار هم بهترین اقتصاد دانان دنیا هم شرایط فعلی ایران را نمی تونند تحلیل کنند .پس طبق جکم عقل -دین-فرهنگ خودمون باید حرکت کرد و کار امروز را به فردا نیفکنید ...

توصیه کلی من باجناق و داماد خویش و قوم نمی شوند لپ تاپ هم کامپیوتر نمیشه :mrgreen:
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

چشم :agree:

دیدگاه

همان طور که چند تا از دوستان هم گفتند
                              دل جدیدأ خیلی ناقصی داره
                              پس هیچی!

ایسوس به نظر من بر اساس تحقیق و خرید جدیدی که کردم سری K خوبی داره . اما به پول شما نمی خوره! شاید کمی بیشتر هزینه کنید بشه ازش خرید
                              ضمنأ این اشتباه را نکنید که از سری جدید ایسوس که نازک هست و ارزان تر از سری K است خرید کنید چون رویه پلاستیکی داره و مشکل تبادل گرما داره
                              لپ تاپ باریک باید آلومینیومی باشه صفحه کلیدش

سونی هم با پول شما نمیشه
                              لنوو مارک خیلی خوبیه! گرینه خوبیه برای خرید
                              ایسر هم خوبه اما به هر حال اگر جنسی بر می دارید که کمی ضعیف تره باید مراقب باشید مثلأ خنک کننده داشته باشید
                              فوجیتسو هم طبق تحقیق من خوبه
                              HP هم مدل های زیر 2 تومنش جالب نیست
                              وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
                              اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X