اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دو بلوتوث به لپ تاپ همزمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال دو بلوتوث به لپ تاپ همزمان

سلام
    من دو سیستم بلوتوثی دارم که می خواهم آنها به طور همزمان به لپ تاپ متصل شوند و داده ارسال کنند.بلوتوث لپ تاپ سالم هست.یک دانگل بلوتوث هم به لپ تاپ وصل کردم که نصب نمی شود. آیا به خاطر بلوتوث لپ تاپ وصل نمی شود؟ و اینکه راهی هست که این دو سیستم به طورهمزمان به لپ تاپ وصل شوند؟
    ممنون

پاسخ : اتصال دو بلوتوث به لپ تاپ همزمان

دلیل خاصی داره که با وجود سلامت بلوتوث لپتاپ، از دانگل دارین استفاده می کنین؟
    مضافا دانگلهای رایج اغلب برد کم و امکانات کمتری نسبت به لپتاپ دارن

دیدگاه

ممنون
      همان طور که گفتم می خواهم دو دستگاه بلوتوث به طور همزمان به لپ تاپ متصل باشند

دیدگاه

جستجو هم کردم به چنین موردی برنخوردم
        یادتون نره بدلیل irq تخصیصی توسط سیستم عامل به سخت افزارها، ویندوز در هر زمان فقط از یک منبع بلوتوث و همچنین یک منبع وایرلس میتونه استفاده کنه و اگر دو تا وصل باشه یکیش در device manager باید disable بشه
        ولی شخصا پیشنهاد می کنم یک ویندوز مجازی نصب کنین، بلوتوث b رو در ویندوز اصلی disable کنین و بلوتوث a رو در ویندوز دوم. اینطوری احتمالا جواب میده

دیدگاه

ممنون از پاسختان
          من سر رشته ای از سخت افزار کامپیوتر ندارم. دو سیستم دارم که هر دو بلوتوثی هستند. باید این دو سیستم از طریق لپ تاپ به هم لینک شوند. این دو سیستم همزمان روشن هستند و باید همزمان کار کنند. شما راه حلی برای این کار دارید؟

دیدگاه

بستر بلوتوث برای انتقال چه نوع داده هایی بین این سه pc قراره مورد استفاده قرار بگیره؟
            مثلا اشتراک گذاری اینترنت؟ ارسال فایل؟ صوت؟ ...

دیدگاه

از لپ تاپ یرشته داده عددی به دو دستگاه ارسال و یا دریافت می شود.

دیدگاه

اتصال چند دستگاه به یک دستگاه محدودیتی نداره. فقط موضوع اینه از چه برنامه ای برای این اتصال قراره استفاده کنیم
                پیشنهاد می کنم اگر منعی برای کار شما نداره نرم افزار bluesoleil رو بجای برنامه ی فعلی مدیریت بلوتوث روی سیستمها نصب کرده و قابلیت شبکه سازی اون رو فعال کنین

دیدگاه

این دستگاه ها دو برد الکتریکی هستند. به این صورت که یکی از بردهای الکتریکی ولتاز ثبت می کند و مقادیر اندازه گیری شده را از طریق بلوتوث به نرم افزار متلب می فرستد. یک سری عملیات ریاضی روی اعداد انجام می شود و از طریق بلوتوث به برد دوم فرستاده می شود. نمیتوانم روی بردها تغییری ایجاد کنم. الان چه باید بکنم؟
                  خیلی ممنون از پاسخ هایتان

دیدگاه

تا اینجا مشخص شد نیازی به نصب دانگل جدا روی لپتاپ نیست
                    چون دو تا برد شما قاعدتا با بلوتوث لپتاپ باید بتونن ارتباط برقرار کنن تا لپتاپ همزمان داده ها رو دریافت و ارسال کنه
                    اما رابط کاربری برنامه های کنترل بلوتوث بعیده بتونه کمکی بشما بکنه چون خود برنامه ی متلب باید چنین قابلیتی برای مدیریت ارسال/دریافت روی بستر بلوتوث داشته باشه ولو بکمک پلاگین و ...
                    ببینین کمکی می کنه
                    جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۰۴:۴۷ ۱۳۹۵/۰۴/۱۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X