اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد هارد ssd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد هارد ssd

سلام
    من میخواستم یک هارد ssd برای لپتاپم بخرم
    با بودجه ای که دارم هارد ssd سامسونگ مدل EVO 850 را پیدا کردم (لینک)
    منتها چندتا سوال برام پیش اومد اگه دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم.

1.تو یک سایت آونگ خوندم نوشته بود سعی کنید هارد با ظرفیت کامل خریداری کنید یعنی 240 یا 250 نگیرید 256 بگیرید ولی دلیلشو نگفته بود
    آیا مشکلی داره هارد با اینجور ظرفیت ها؟
    منبع

2.به نظر شما این هارد خوبه ؟ یک نفر میگفت این هاردا refer شدس که اینقدر ارزونه البته احتمال زیاد باسه بازار گرمی خودش میگفت

پاسخ : راهنمایی در مورد هارد ssd

متاسفانه هاردهای تعمیر شده توی بازار به شدت زیاد شده که باید مراقب اینگونه هاردها باشید که پولتون هدر ندره
    در مورد اینکه گفته شده کامل بخرید به خاطر اینکه تکنولوژی ساخت از پایه فرق میکنه یعنی تکنولوژی ساخت هارد 250 با 256 فرق میکنه البته در عمل تفاوتی نشون نداده

دیدگاه

سلام
      اقا من هم هارد EVO 850 250GB دارم و هم Adata SP550 250GB
      باید بگم مثل همه چیز های دیگه سامسونگ حرف مفت میزنه
      کلا سامسونگ یک متقلب بزرگه....توی همه چیز....همه چیز....توی گوشی...توی کولر گازی،هارد،لپتاپ،همممممممه چیز!!!!!!!
      سامسونگ یک سری جنس نه چندان باکیفیت(دقت کنین نمیگم اشغال اما جنس خوب هم نیست) تولید میکنه و بعد با جنگ روانی و کلی تبلیغ و رسانه یه کاری میکنه و همه رو گول میزنه که فک کنن سامسونگ خوبه!
      مثلا همین گوشی هاش هم همینه که البته الان همه فکر میکنن سامسونگ خیلی خوبه ولی اصلا اینطور نیست
      یا مثلا همین هارد های سامسونگ.....همه جارو پر کرده که تکنولوژی چی چی داره و بنچمارکش خیلی بالاست و .... ولی در عمل اونقدر که میگه هارد خوبی نیست....فقط یه جنس معمولیه که اتفاقا در برابر یک سری هارد های دیگه کم میاره!!!
      با اینکه سامسونگ خیلی تبلیغ میکنه هاردهاش بیشترین سرعت رو دارن ولی هارد adata که من دارم بهتر از سامسونگه
      البته اینم در نظر بگیرین که هارد ها مولفه های مختلفی دارن مثلا هارد سامسونگی که دارم توی بالا اوردن ویندوز ضعیف تر از هارد ایدیتا هست

سایت اونگ که لینک دادین هم دیدم....هارد ایدیتایی که دارم فضاش کمتر از سامسونگ بود!!!
      هارد سامسونگ هم 7 میل داره هم 9میل....ایناییکه نوشته تبلیغه!
      به نظر من هارد یا ایدیتا بگیرین یا سن دیسک
      میدونید که 99 درصد اس اس دی هاییکه کارخونه ها روی لپتاپ ها میزارن سن دیسکه
      موفق باشید
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
        سلام
        کلا سامسونگ یک متقلب بزرگه....توی همه چیز....همه چیز....توی گوشی...توی کولر گازی،هارد،لپتاپ،همممممممه چیز!!!!!!!
        سامسونگ یک سری جنس نه چندان باکیفیت(دقت کنین نمیگم اشغال اما جنس خوب هم نیست) تولید میکنه و بعد با جنگ روانی و کلی تبلیغ و رسانه یه کاری میکنه و همه رو گول میزنه که فک کنن سامسونگ خوبه!
        مثلا همین گوشی هاش هم همینه که البته الان همه فکر میکنن سامسونگ خیلی خوبه ولی اصلا اینطور نیست
        یا مثلا همین هارد های سامسونگ.....همه جارو پر کرده که تکنولوژی چی چی داره و بنچمارکش خیلی بالاست و .... ولی در عمل اونقدر که میگه هارد خوبی نیست....فقط یه جنس معمولیه که اتفاقا در برابر یک سری هارد های دیگه کم میاره!!!
        با اینکه سامسونگ خیلی تبلیغ میکنه هاردهاش بیشترین سرعت رو دارن ولی هارد adata که من دارم بهتر از سامسونگه
        البته اینم در نظر بگیرین که هارد ها مولفه های مختلفی دارن مثلا هارد سامسونگی که دارم توی بالا اوردن ویندوز ضعیف تر از هارد ایدیتا هست

سایت اونگ که لینک دادین هم دیدم....هارد ایدیتایی که دارم فضاش کمتر از سامسونگ بود!!!
        هارد سامسونگ هم 7 میل داره هم 9میل....ایناییکه نوشته تبلیغه!
        به نظر من هارد یا ایدیتا بگیرین یا سن دیسک
        میدونید که 99 درصد اس اس دی هاییکه کارخونه ها روی لپتاپ ها میزارن سن دیسکه
        موفق باشید
        آفرین علی جان...دقیقا همینه...
        هاردهای SSD خوب اگه مدنظرتون هست یکم صبر کنید Intel چند مدل زد هنوز فکر کنم وارد بازار نشده...
        خودمم منتظر همونم...اونا عالین
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
          متاسفانه هاردهای تعمیر شده توی بازار به شدت زیاد شده که باید مراقب اینگونه هاردها باشید که پولتون هدر ندره
          در مورد اینکه گفته شده کامل بخرید به خاطر اینکه تکنولوژی ساخت از پایه فرق میکنه یعنی تکنولوژی ساخت هارد 250 با 256 فرق میکنه البته در عمل تفاوتی نشون نداده
          ممنون

سلام
          مثلا هارد سامسونگی که دارم توی بالا اوردن ویندوز ضعیف تر از هارد ایدیتا هست
          موفق باشید
          من طرفدار سامسونگ نیستم ولی بنچمارک ها که دیگه دست سامسونگ نیست تو یوتیوبم افراد عادی تست کردن میشه دید
          بالا رفتن با تقلب و تبلیغات و ... آسونه ولی موندن نه!
          البته من نمیخوام این مورد به بحثهایی مثل اپل بهتره یا سامسونگ، ویندوز یا لینکوس و... تبدیل بشه من فقط میخوام یک هارد خوب بخرم

سایت آونگ این نوشتش که گفته فقط adata حجم کامل میزنه مسخرس این یک نمونه ۲۴۰ گیگه :
          adata sp550
          همین مدل که شما دارید سرعت خواندن تصادفیش از سامسونگ پایینتره
          البته این ها جزئیات فنی هست و شاید نشه به این اعداد اعتماد کرد...

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
          آفرین علی جان...دقیقا همینه...
          هاردهای SSD خوب اگه مدنظرتون هست یکم صبر کنید Intel چند مدل زد هنوز فکر کنم وارد بازار نشده...
          خودمم منتظر همونم...اونا عالین
          شما تجربه ی بدی از هارد ssd سامسونگ داشتین؟

دوستان نظری درباره ی silicon power ندارند؟
          مثلا این هاردSilicon Power V55 SSD Drive - 240GB

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aminta نمایش پست ها
            ممنون

من طرفدار سامسونگ نیستم ولی بنچمارک ها که دیگه دست سامسونگ نیست تو یوتیوبم افراد عادی تست کردن میشه دید
            البته من نمیخوام این مورد به بحثهایی مثل اپل بهتره یا سامسونگ، ویندوز یا لینکوس و... تبدیل بشه من فقط میخوام یک هارد خوب بخرم

سایت آونگ این نوشتش که گفته فقط adata حجم کامل میزنه مسخرس این یک نمونه ۲۴۰ گیگه :
            adata sp550

دوست گرامی، خوشبختانه مشخصه شما با مراجع سخت افزاری آشنایی دارید و بنچمارکهای معتبر در مراجع را هم دیده اید. پس کار تمامه
            طبعا صحبت کاملا من درآوردی فروشگاه غیرمعتبر "آونگ"(!) که بشکل آبروریزی و واضحی مشخص بود برای فروش برند محصولات خودش نوشته بود را فراموش کنید ...

بنده 4 سال قبل در اوج بحران ارزی و شرایط بد واردات، که هنوز رواج SSDها در بازار پایین و دارای تنوع کمتری بود یک SSD Mushkin Atlas mSATA III 240GB از آمازون آمریکا سفارش دادم که قیمتش یک میلیون ت تمام شد، دو ماه قبل هم Samsung 850 Evo SATA III 1TB رو از دیجیکالا به همون قیمت (1م ت) گرفته و هر دو الان روی یک لپتاپ نصب هستند.موشکین با اینکه حرفه ای تر و گرانتره سرعت پایینتر و مصرف انرژی بیشتری تا سامسونگ 1 ترا داره که البته تفاوت فناوری 4 ساله رو هم نباید از نظر دور داشت

همونطور که خودتون دیدید ، سامسونگ فعلا در گارانتی محصولات و دوام و برگشت نخوردن قطعات سخت افزاری بخصوص ادوات ذخیره سازی مثل HDD، کارت حافظه و SSD در حال حاضر دست بالا رو در بازار جهانی داره و این به بازار داخل و یا حمایت متعصبین ارتباطی نداره

از اونجا که خودتون اطلاعات کافی رو کسب کردید سخن بیشتری برای گفتن وجود نداره
            فقط توجه کنید که Samsung 850 Pro از فناوری ساخت MLC و Samsung 850 Evo از TLC استفاده می کنند که باعث تفاوت ایندو سری از هم در قیمت و امور حرفه ای (مثلا برای سرورها که حجم رونویسی و بازخوانی بالایی نیاز دارند) شده اما سرعت Read و Write کلی تقریبا یکسانی دارند
            اما سیلیکن پاور مد نظر شما با اینکه از فناوری ساخت MLC برخورداره متاسفانه سرعت Read پایین تر و سرعت Write بسیار پایینتر 440MBps برخورداره که موجب شده در مقابل 850 Evo حرفی برای گفتن نداشته باشه

پیشنهاد اکید دارم هر محصولی تهیه می کنید با گارانتی معتبر و از جای معتبر باشه . محض ذکر مثال ملاحظه کنید شخصا طی 5 سال اخیر زمانیکه بالاترین ظرفیت کارتهای micro SD در حد 64GB بود دو عدد از برند "سن دیسک" (اصل) بفاصله ی یکسال و نیم گرفتم متاسفانه هر دو بعد از حدود یکسال کارکرد دچار Read Only سخت افزاری شدند (در فروم san disk بسیاری از کاربران اقصانقاط دنیا از این بابت به مشکل خورده و معترض شده اند و گارانتی تعویض کرده بود) اما در ایران چون هنوز گارانتی دار تا اون زمان وارد نشده بود ایندو کارت که جمعا حدود 700 هزار ت هزینه روی دستم گذاشته بودند رو ناچار شدم بیاندازم دور
            جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۲:۲۷ ۱۳۹۵/۰۶/۱۸.

دیدگاه

ممنون

adata sp550

اگر کمی تحقیق کنید خواهید دید که بله....مثلا بنچمارک گوشی های سامسونگ هم بالاست اما تا حالا چند بار گندش در اومده که با رشوه این کار رو کرده.....توضیحش خیلی مفصله
              من هم نگفتم سامسونگ مثل وسایل چینی فوق اشغاله؛من فقط میگم اونقدری که تبلیغ میکنه خفن نیست!
              گفتم هم که هر دو هارد سامسونگ و ایدیتا رو دارم ولی هارد ایدیتا سریعتر بود.....ولی نه اینکه خیلی فرق داشته باشه که!....هارد سامسونگ حدود دو سه ثانیه دیرتر ویندوز رو بالا میاره....همین
              قرار نیست شما کلی پول بدی سامسونگ بخری و بعد مثلا سرعتش نصف ایدیتا باشه که!
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

اگر کمی تحقیق کنید خواهید دید که بله....مثلا بنچمارک گوشی های سامسونگ هم بالاست اما تا حالا چند بار گندش در اومده که با رشوه این کار رو کرده.....توضیحش خیلی مفصله
                من هم نگفتم سامسونگ مثل وسایل چینی فوق اشغاله؛من فقط میگم اونقدری که تبلیغ میکنه خفن نیست!
                گفتم هم که هر دو هارد سامسونگ و ایدیتا رو دارم ولی هارد ایدیتا سریعتر بود.....ولی نه اینکه خیلی فرق داشته باشه که!....هارد سامسونگ حدود دو سه ثانیه دیرتر ویندوز رو بالا میاره....همین
                قرار نیست شما کلی پول بدی سامسونگ بخری و بعد مثلا سرعتش نصف ایدیتا باشه که!
                برای اینکه علت بدقت معلوم بشود مشکل یا ضعف از کجاست با برنامه های تخصصی ارزیابی سلامت و کارایی سخت افزارهای ذخیره سازی، از قبیل ASS SSD و HDD Tune Pro از SSDها شات تهیه کرده و همراه مشخصات کامپیوتر و درایوهای مربوطه اینجا قرار بدهید تا دلیلش خدمتتان ارائه بشه
                چون مطمئنا می دانید که بوت ویندوز بدلایل متعدد ملاک درستی برای مقایسه کردن نیست، مگر در شرایط بدقت کنترل شده ی آزمایشگاه
                جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۴:۰۶ ۱۳۹۵/۰۶/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها

فقط توجه کنید که Samsung 850 Pro از فناوری ساخت MLC و Samsung 850 Evo از TLC استفاده می کنند که باعث تفاوت ایندو سری از هم در قیمت و امور حرفه ای (مثلا برای سرورها که حجم رونویسی و بازخوانی بالایی نیاز دارند) شده اما سرعت Read و Write کلی تقریبا یکسانی دارند
                  ممنون از همه دوستان
                  بله اینو دیده بودم
                  فعلا بین سامسونگ و adata موندم
                  یک چیز دیگه که سامسونگ نگرانم کرده بود تو عکسا نوشته product of korea ولی ملت خریدن پشت نوشته بوده made in china !
                  البته اون جمله معروف که میگه اپل هم یکسری چیزا را میده چین بزنه را نباید فراموش کرد.

من این مشکل انتخاب سر هارد اکسترنال هم داشتم تو اون قضیه هم بحث بود بین علما western یا adata و ...
                  بگذریم

سوال دیگه که دارم اینه که من میخوام روی هارد ssd حدودا 30 گیگ بزارم برای لینوکس و بقیشو ویندوز ۱۰ نصب کنم
                  ولی یک جا خوندم نوشته بود پارتیشن بندی نکنین
                  مشکلی پیش میاد؟
                  لینوکس کلن روی ssd باشه چه شود!

بعد یکم میترسم خودم هارد با dvd عوض کنم فیلماشا دیدم ولی خوب ....
                  caddy هم داستانیه قیمت داره ۲۰ تومن تا ۱۰۰ تومن

دیدگاه

1. بدیهیست ساخت این کشور و آن کشور درباره ی کالاهای الکترونیک اهمیتی ندارد چون کارهای مونتاژ توسط ماشین انجام می شود . امروزه عموما کالاهای با تیراژ میلیونی بدلایلی که می دانیم در چین مونتاژ می شود، و برعکس تیراژ پایینترها که طبعا بازار کوچکتر و فروش کمتری دارد گاه در کشورهای دیگر ساخته می شوند، در هر صورت این قضیه دستکم در این مورد پارامتری نیست که در معادله ی خرید بخوایم وارد کنیم

2. ملاک تصمیم گیری در هر حوزه ی 'تخصصی' باید نظرات 'تخصصی' در مراجع 'تخصصی' باشد نه علایق مثبت و منفی افراد یا رأی دل .
                    بنده همیشه برای مشاوره ی بردهای الکترونیک اینجا به eca میایم و برای مشاوره ی سخت افزار به shahrsakhtafzar.com/forum میرم چون هر کدوم در حوزه ی خودشون در وب فارسی تخصصی ترین هستند با اعضایی متخصص در همان کار . اگر براتون خیلی مهمه و هنوز تردیدی داشتید در همونجا مطرح کنید تا نشه مثل گذشته که بجای رسیدن به پاسخی حرفه ای، درگیر بحثهای شخصی افراد (بقول شما علما) شده بودید که یکی بگه من به این دلیل از این خوشم میاد و دیگری بگه من به اون دلیل از اون بدم میاد
                    من این مشکل انتخاب سر هارد اکسترنال هم داشتم تو اون قضیه هم بحث بود بین علما (؟) western یا adata و ...

جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۶:۴۲ ۱۳۹۵/۰۶/۱۸.

دیدگاه

بحث بین علما حالت گوشه و کنایه نداشت اصطلاحی بود
                      به هر حال عذر میخوام
                      با حرفتون درباره مراجع تخصصی موافقم ولی تجارب اشخاص در هر سطحی میتونه مفید باشه به شرط اینکه درست تحلیل بشه
                      ممنون
                      جدیدترین ویرایش توسط aminta; ۱۷:۲۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۸.

دیدگاه

بنده اصلا سمت سامسونگ نمیرم...این ک بنچ ماکر سامسونگ بالاتره نمیتونه دلیل بر خوب بودنش باشه...
                        لینک زیر رو ببینید:
                        Based on 960,733 user benchmarks for the Intel 535 Series and the Samsung 850 Evo, we rank them both on effective speed and value for money against the best 1,087 SSDs.

امتیاز سامسونگ بالاتر از اینتل هستش...دلیلش چیه؟چون واسه سامسونگ 25000نفر vote کردن ولی اینتل 1000 نفر!...خب مشخصه ک اینطوری نتیجه میتونه از واقعیت دور بشه
                        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
                          بنده اصلا سمت سامسونگ نمیرم...این ک بنچ ماکر سامسونگ بالاتره نمیتونه دلیل بر خوب بودنش باشه...
                          لینک زیر رو ببینید:
                          Based on 960,733 user benchmarks for the Intel 535 Series and the Samsung 850 Evo, we rank them both on effective speed and value for money against the best 1,087 SSDs.

امتیاز سامسونگ بالاتر از اینتل هستش...دلیلش چیه؟چون واسه سامسونگ 25000نفر vote کردن ولی اینتل 1000 نفر!...خب مشخصه ک اینطوری نتیجه میتونه از واقعیت دور بشه
                          چند تا مساله
                          این وبسایت صرفنظر از نتایجش نه تنها جزو مراجع اصلی، معتبر و شناخته شده ی دنیای سخت افزار نیست بلکه در 46 مرجعی که الکسا بر اساس میزان مراجعه فهرست کرده هم نمی گنجه

دوم اینکه برخلاف تصور شما طبق رأی گیری از کاربران هم کار نمیکنه!
                          روال کارش اینه که کاربرها برنامه ی اختصاصی این وبسایت برای اجرای بنچمارک رو نصب می کنند (شما هم می توانید) و این برنامه پس از تست قدرت و کارایی سخت افزارهای اصلی، نتایج رو می فرسته به بانک اطلاعاتی وبسایت
                          از اطلاعات رسیده برای هر قطعه ی خاص، میانگینی گرفته شده و رتبه بندی ها صورت میگیره
                          گرچه این رتبه ها ظاهرا بدور از حب و بغض های رایج بین افراد آماتور و یا دخل و تصرف مالکان وبسایت داره صورت می گیره و حتی تعداد کاربران مشارکت کننده برای رتبه بندی قطعات هم معیار کم اهمیتی هست (چون بهرحال میانگین گرفته میشه) اما باز هم این شیوه ای درست و قابل اعتنا نیست

چند مرجع معتبر و شناخته شده ی دنیای سخت افزار که در دنیا بین اهالی سخت افزار به اعتبار و حفظ بی طرفی شناخته شده هستند ذکر میشه که اینها رأسا در آزمایشگاههای تخصصی و در شرایط استاندارد اقدام به تستهای تخصصی و بررسی سخت افزارها و تهیه ی review می کنند :
                          http://www.tomshardware.com
                          http://www.anandtech.com
                          http://www.overclockersclub.com
                          http://www.3dmark.com

Hard hitting coverage of technology news and hardware reviews

جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۲۱:۰۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۸.

دیدگاه

اگه کسی جواب این سوالم میدونه بگه ممنون میشم
                            سوال دیگه که دارم اینه که من میخوام روی هارد ssd حدودا 30 گیگ بزارم برای لینوکس و بقیشو ویندوز ۱۰ نصب کنم
                            ولی یک جا خوندم نوشته بود پارتیشن بندی نکنین
                            مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

اگه کسی جواب این سوالم میدونه بگه ممنون میشم
                              پست 38#
                              تنظیمات بهینه سازى SSD براى ویندوز 7 و 8 و 10

+
                              سلام اساتید اقا من بعد کلی یارانه گرفتن یه لبتاپ خریدم کهSSDهست ..حالا مشکل اینجاست که نمیدونم الان شما اینا رو پارتیشن بندی میکیند ؟اصلا میشه؟ اخه اون زمان همین هاردای مکانیکی بود هر بلای میخاستی سرش میاوردی... اما بخاطر فاصله از تکنولوژی نمیدونم الان باید چیکار کنم؟ ممنون میشم امشب راهم بندازین تا بک اپ بگیرم بره برای استفاده
                              جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۹:۱۰ ۱۳۹۵/۰۶/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X