با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
من یک پاور گرین دارم که به اشتباه دوستم روی ١١٠ گذاشته بود و به برق زده بود و میگفت بعدش ترکیده
بعد از باز کردنش دیدم که خازن های ٢٢٠ نشتی داده بودن و وریستورها منفجر شده بودن
توی هیت سینک اول هم دوتا سوییچر ترکیده بودن که بجاشون دوتا ١٣٠٠٩ گرفتم
ولی K2717 سالم بود
همه ی قطعاتو تست کردم و اپتوکوپلر و C945 و خازن های ١٠ و ٤.٧ میکرو بین هردو هیت سینک و خازن های ٢٢٠ و همچنین وریستورها و پل دیود و همه ی دیود های برد و هرآنچه که تست کردم معیوب بود رو عوض کردم
بعد از تست دیدم که سیم سبز و مشکی ولتاژ نداره که با تعویض دیود بعد ترانس اونم درست شد و ولتاژ سیم مشکی و بنفش هم درست شد
الان مشکل اینه که استارت نمیخوره
تا اینکه ولتاژ خاز های ٢٢٠ هرکدوم ١٥٠ ولت بود
و اختلاف ولتاژ K2717 سینک اول ٣٠٣ ولت بود
و دوتا ١٣٠٠٩ داره که دومیش ٣٠٣ ولت اختلاف داره
اما اولیش اختلاف ولتاژش صفره
پایه وسطش که مثبته درسته اما پایه های بیس و امیترش ولتاژشون صفره!!
همینطور دیود های شاتکی هیت سینک دومم تست کردم ولتاژشون صفر بود که همه ی اونام تست کردم و دیودها سالم بودن اما ولتاژشون صفره!
دیگه چیزی نداره بخوام تست کنم و یا عوض کنم چون همه شون سالمن اما نمیدونم چرا ١٣٠٠٩ وسطی هیت سینک اول صفر ولته و چرا هیت سینک دوم بازم صفره اما ٥ ولت سبز و بنفش رو دارم
بعد اتصال زرد و بنفش هم فن نمیچرخه!
ممنون میشم راهنماییم کنین
من یک پاور گرین دارم که به اشتباه دوستم روی ١١٠ گذاشته بود و به برق زده بود و میگفت بعدش ترکیده
بعد از باز کردنش دیدم که خازن های ٢٢٠ نشتی داده بودن و وریستورها منفجر شده بودن
توی هیت سینک اول هم دوتا سوییچر ترکیده بودن که بجاشون دوتا ١٣٠٠٩ گرفتم
ولی K2717 سالم بود
همه ی قطعاتو تست کردم و اپتوکوپلر و C945 و خازن های ١٠ و ٤.٧ میکرو بین هردو هیت سینک و خازن های ٢٢٠ و همچنین وریستورها و پل دیود و همه ی دیود های برد و هرآنچه که تست کردم معیوب بود رو عوض کردم
بعد از تست دیدم که سیم سبز و مشکی ولتاژ نداره که با تعویض دیود بعد ترانس اونم درست شد و ولتاژ سیم مشکی و بنفش هم درست شد
الان مشکل اینه که استارت نمیخوره
تا اینکه ولتاژ خاز های ٢٢٠ هرکدوم ١٥٠ ولت بود
و اختلاف ولتاژ K2717 سینک اول ٣٠٣ ولت بود
و دوتا ١٣٠٠٩ داره که دومیش ٣٠٣ ولت اختلاف داره
اما اولیش اختلاف ولتاژش صفره
پایه وسطش که مثبته درسته اما پایه های بیس و امیترش ولتاژشون صفره!!
همینطور دیود های شاتکی هیت سینک دومم تست کردم ولتاژشون صفر بود که همه ی اونام تست کردم و دیودها سالم بودن اما ولتاژشون صفره!
دیگه چیزی نداره بخوام تست کنم و یا عوض کنم چون همه شون سالمن اما نمیدونم چرا ١٣٠٠٩ وسطی هیت سینک اول صفر ولته و چرا هیت سینک دوم بازم صفره اما ٥ ولت سبز و بنفش رو دارم
بعد اتصال زرد و بنفش هم فن نمیچرخه!
ممنون میشم راهنماییم کنین
دیدگاه