اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از محافظ ولتاژ یخچال و فریزر برای کامپیوتر.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از محافظ ولتاژ یخچال و فریزر برای کامپیوتر.

نوشته اصلی توسط amir.t.1261 نمایش پست ها
    استابلایزر خیلی گرونه.محافظ مثلاً برا رعد و برق و اینا خوب نیست؟پاور من gp530ab هست و محدوده ولتاژ کمی داره.برق ما هم هیچ وقت نشده کم بشه.یا مثلاً اون لحظه ای که برق میاد.تاثیر نداره؟
    سلام شما کجا زندگی می کنید مثلاً اگه وسط تهران اصفهان مشهد شیراز یا هر شر بزرگی زندگی می*کنید ولتاژ برقا بگیر اگه کمی کم یا زیاد میشد محافظ بزار اگه تو جای دیگه هستید باز باید ولتاژا بگیری اگه ۷،۸ کما زیاد میشه باید استابلایزر بزاری مثل من توی یکی تز شهرستان ها اصفهان زندگی میکنم وتاژ خونه ما از 227 ولت پایین تر نمی یاد پس باید استابلایزر بزاریم شاید عجیب باشه که چرا اکثر جاها افت ولتاژ هست اما اینجا افزایش چون با افزایش ولتاژ جریان کشی کم میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست ها
      سلام شما کجا زندگی می کنید مثلاً اگه وسط تهران اصفهان مشهد شیراز یا هر شر بزرگی زندگی می*کنید ولتاژ برقا بگیر اگه کمی کم یا زیاد میشد محافظ بزار اگه تو جای دیگه هستید باز باید ولتاژا بگیری اگه ۷،۸ کما زیاد میشه باید استابلایزر بزاری مثل من توی یکی تز شهرستان ها اصفهان زندگی میکنم وتاژ خونه ما از 227 ولت پایین تر نمی یاد پس باید استابلایزر بزاریم شاید عجیب باشه که چرا اکثر جاها افت ولتاژ هست اما اینجا افزایش چون با افزایش ولتاژ جریان کشی کم میشه
      سلام، شما اضافه ولتاژ ندارید، استاندارد ولتاژ خط 400 ولت هست، پس ولتاژ فاز میشه 230 ولت.
      توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
      همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
      https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ohayo1368 نمایش پست ها
        تو یه پرانتز یه چیزی بگم راجب محافظ برق!
        هفته پیش از طرف شرکت اسنوا برای من یخچال نصب کردند یه محافظ برق داشتیم دادم بزن سر راهش
        نصابش گفت به هیچ عنوان محافظ برای یخچال نگذارید !!!!!
        بعد که رفت من یخچال رو با محافظ وصل کردم و یخچال بعد از روشن شدن سرمایش نداشت مجدد با پشتیبانیش که تماس گرفتم پشت تلفن بهم گفتن اگر محافظ گذاشتید بردارید!!!!
        بعد از حذف محافظ مشکلش حل شد !!!!
        خیلی برام اتفاق عجیبی بود
        یخچال واجبه داشته باشه.مال ما نداشته باشه وقتی که برق میره صدای تراکتور میده.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست ها
        من وسط همدان زندگی میکنم.تا بحال محافظ نداشته کامپیوترم.ولی از پارسال که شنیدم رعد و برق خیلی از وسایل رو سوزونده بوده میخوام بزارم.تاثیر داره برا رعد و برق؟

دیدگاه

سلام
          در مورد کامپیوتر با توجه به یونیورسال بودن رنج ورودی پاور سوییچینگ، تا حد زیادی نوسانات برق مشکلی نخواهد بود. (رنج یونیورسال: از 85 ولت تا 265 ولت)
          اما در مورد محافظت در برابر رعد و برق، تقریبا محافظ بی فایده هست. افزایش دامنه ی ولتاژ در زمان رعد و برق بسیار زیاد و بسیار سریع هست. سریع تر از اون که محافظ بتونه به موقع قطع کنه.
          محافظ به نظر من بیشتر در شرایط تغییرات دامنه ی ولتاژ به صورت ادامه دار کاربرد داره. مثلاً اگر برق یک منطقه به اشتباه 2 فاز بشه، یا مثلاً به 160 ولت کاهش پیدا کنه.. یا ممکنه بعد از وصل مجدد برق، ولتاژ به هر علتی ناپایدار باشه و حتی چندین مرتبه قطع و وصل بشه.. که این تاخیر محافظ در وصل مجدد میتونه از وسایل محافظت کنه.
          در صورت افزایش ناگهانی دامنه ی نوسان برق شهر در زمان رعد و برق، مدارهای محافظتی سوییچینگ در ورودی، این افزایش رو دمپ میکنه (VDR). در غیر این صورت طرف اولیه آسیب میبینه و برای طرف ثانویه مشکلی پیش نخواهد اومد.
          همونطور که دوستان اشاره کردند استابلایزر برای ثبات تغذیه ی مصرف کننده ها بهترین گزینه هست. به علاوه برای جلوگیری از آسیب های وارده به کامپیوتر بر اثر قطع ناگهانی برق، یک UPS آنلاین مناسب خواهد بود.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در این راستا به یک مطلب جالب برخوردم که لینکش رو براتون میذارم..
          *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

دقیقا همونطور که دوستمون اشاره کرد، رعد و برق توی زمان کوتاهی هست، حتی اگه مدار کنترلی تشخیص بده و به رله فرمان بده تا رله قطع کنه تاثیر خودشو میزاره.
            این لینک رو ببین ( لینک )، چون از ترانس استفاده شده و ورودی و خروجی ایزوله میشن، تاثیر صاعقه هم نداریم که صراحتا این مورد قید شده.
            حالا این مدل 2 کیلو وات هستش، شما میتونی مدل هایی با توان کمتر رو هم تهیه کنید که ارزان تر باشه، اما پیشنهاد من همین مدل هست چون خودم 3 تا استابلیزر دارم، این مدل خیلی مناسبه و کوچیکم هست.
            توی سایت دیجیکالا بری و برگدی مدل های بهتریم هست، مثلا نمایشگر دارن که خیلی خوبه اون نمایشگر ها.
            اما یکبار و برای همیشه با خرید استابلیزر خیال خودتون رو راحت کنید.
            توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
            همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
            https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
              دقیقا همونطور که دوستمون اشاره کرد، رعد و برق توی زمان کوتاهی هست، حتی اگه مدار کنترلی تشخیص بده و به رله فرمان بده تا رله قطع کنه تاثیر خودشو میزاره.
              این لینک رو ببین ( لینک )، چون از ترانس استفاده شده و ورودی و خروجی ایزوله میشن، تاثیر صاعقه هم نداریم که صراحتا این مورد قید شده.
              حالا این مدل 2 کیلو وات هستش، شما میتونی مدل هایی با توان کمتر رو هم تهیه کنید که ارزان تر باشه، اما پیشنهاد من همین مدل هست چون خودم 3 تا استابلیزر دارم، این مدل خیلی مناسبه و کوچیکم هست.
              توی سایت دیجیکالا بری و برگدی مدل های بهتریم هست، مثلا نمایشگر دارن که خیلی خوبه اون نمایشگر ها.
              اما یکبار و برای همیشه با خرید استابلیزر خیال خودتون رو راحت کنید.
              1000 وات خوبه؟مارک متفرقه هست.

دیدگاه

محافظ از هیچی هم بهتر نیست؟و استابلایزر 1200 وات مارک متفرقه برای یک کامپیوتر پر مصرف(پاور gp530ab) و یک مانیتور و یک اسپیکر کافیه؟و استابلایز همون کار ups رو میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir.t.1261 نمایش پست ها
                  محافظ از هیچی هم بهتر نیست؟و استابلایزر 1200 وات مارک متفرقه برای یک کامپیوتر پر مصرف(پاور gp530ab) و یک مانیتور و یک اسپیکر کافیه؟و استابلایز همون کار ups رو میکنه؟
                  چرا محافظ بهتتر نباشه.پس ملت مرض دارن که 5دقیقه پشت تایمر محافظ صبر میکنند تا بالا بیادهر ان ممکنه در برق خونه به هردلیلی نویز وارد بشه.مگه حتتما افزایش ولتاژ باید زا داخل شبکه کلی باشه.اومد و یه سیم در داخل خونه شما اتثالی کرد.و منجر به جرقه شد.با رعد و برق هیچ فرقی نمیکنه.حالا نویز ممکنه دراثر یه جرقه الکتریکی در یکی از وسایل خونه باشه.(نویز به معنی یه ولتاژمزاحم).محافظ اون ولتاژ و خیلی سریع قطع میکنه.اگه شما با کارکرد محافظ اشنایی داشته باشید هیچ وقت نی گفتید که سرعت عمل محافظ که.به عنوان مثال ر یه محافظ که ازیه میرو کنترلر بهره ببره با سرعت خیلی بالایی از ولتاژ برق نمونه برداری میکنه.و سرعت العمل خیلی بالایی داره.حتی در مورد رعد و برق هم دوستان کم لطفی میکنند.
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                    چرا محافظ بهتتر نباشه.پس ملت مرض دارن که 5دقیقه پشت تایمر محافظ صبر میکنند تا بالا بیادهر ان ممکنه در برق خونه به هردلیلی نویز وارد بشه.مگه حتتما افزایش ولتاژ باید زا داخل شبکه کلی باشه.اومد و یه سیم در داخل خونه شما اتثالی کرد.و منجر به جرقه شد.با رعد و برق هیچ فرقی نمیکنه.حالا نویز ممکنه دراثر یه جرقه الکتریکی در یکی از وسایل خونه باشه.(نویز به معنی یه ولتاژمزاحم).محافظ اون ولتاژ و خیلی سریع قطع میکنه.اگه شما با کارکرد محافظ اشنایی داشته باشید هیچ وقت نی گفتید که سرعت عمل محافظ که.به عنوان مثال ر یه محافظ که ازیه میرو کنترلر بهره ببره با سرعت خیلی بالایی از ولتاژ برق نمونه برداری میکنه.و سرعت العمل خیلی بالایی داره.حتی در مورد رعد و برق هم دوستان کم لطفی میکنند.
                    پس یه محافظ میخرم براش.

دیدگاه

با سلام، از استابلایزر استفاده کنید بهتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X