اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوت بوک dell ساخت کدوم کشور بهتره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نوت بوک dell ساخت کدوم کشور بهتره؟

پس کو این پست عابد جان؟
    سلام دوستان
    میثاق جان اینو هم میتونی ببینی: asus u6v
    http://www.parscomputer.com/laptop/asus-u6v
    12.1 اینچه البته. البته قیمتش شاید تا اون موقع بیاد پایین.
    بعد اینکه به قیمت سایتا و مجلات اعتماد نکن ، تو پایتخت بری ارزونتر گیر میاری. (مخصوصا عصر ارتباط که قیمتاش کاملا دروغه)
    گر چه همونم عالیه. ولی اینو اتفاقی دیدم گفتم معرفی کنم (تو مجله ی عصر شبکه دیدم)
    و آخرین پست من؟

دیدگاه

سلام
      میثاق جان ببین:  http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3826
      قیمتش الان چقدره تو تهران؟ لپتاپ تقریبا خوبیه. ولی 3515 راستش مدل جدید تریه.
      حالا تا اون موقع خدا بزرگه. میتونی مدل هایی رو که مدنظرته لیست کنی برا خودت و روشون فکر کنی تا اون موقع. اینجوری میتونی یه انتخاب گاهانه و بجا داشته باشی.
      خب من بعدا cpu و کارت گرافیک این دو مدلو بصورت ریز بررسی میکنم تا دقیق تر معلوم شه کدوم بهتره. چون کارت گرافیک های هم چیپست هم میتونن متفات باشن چه برسه به اینکه چیپست هاشون متفاوت باشه. راستش در مورد چیپست های 8400M gs و 9300M gs نکاتی هست که باید عرض کنم.

asus من هم چینیه. البته مدل اصلش چینی هست. نه اینکه چین تقلبی asus رو بزنه.
      من خیلی ازش راضیم. hp رو هم دوستام دارن. تا حالا نشنیدم که بد باشه .

نوشته اصلی توسط میثاق
      ای بابا ! توی این سایت نمیشه پستی که اشتباهی دادی رو پاک کنی؟
      خب من پاکش کردم . راستش تو سایت کاربرا نمی تونن پستا رو پاک کنن.

پس کو این پست عابد جان؟
      من چون اینترنتم یه کمی کند شده بود فکر میکردم نمیفرسته. بعد دیدم چندتا اومده. برا همین موقع پاک کردن اشتباهی همه شونو پاک کردم خب خوب شد یه نمونه شو داشتی  :mrgreen:

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

یکی از دوستان که توی بحث LCD خیلی وارده , می گفت که LCD بعضی از مدلهای Dell رو از نوع AOC و بعضی ها هم Samsung می گذارند

جالب اینکه کیفیت اونها خیلی باهم فرق داره !
        خودش می گفت که لپ تاپ رو برده یه تعمیرکار حرفه ای , پانل ال سی دی اون رو تعویض کرده و حالا خیلی راضیه

کسی نظری نداره ؟
        It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
        گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
        چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

از همتون ممنون. عابد جان من این review و ریویو 3515 رو میخونم نتیجه رو اعلام میکنم. البته خدا کنه کارتم تموم نشه! :mrgreen:

دیدگاه

سلام:
            راستش من هر چی که گشتم از این 3515 ریویو خاصی ندیدم.
            راستی چراغی جان یعنی اونقدر کیفیت LCD های دل پایینه؟

دیدگاه

مطمئنا روی مدلهای High End که شما بحث می کردید , اوضاع فرق می کنه.
              این مساله اغلب روی مدلهای ارزون قیمت که برای چمز کردن رقیب به بازار میاد انجام میشه

البته این دوست ما , بنابر ایجاب شغلی شان خیلی وسواسی هستند.
              می خواستم بدونم آیا کس دیگه ای این تفاوت کیفیت رو احساس کرده یا نه
              It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
              گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
              چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

سلام

من هم با آقای بابازاده موافقم لپ تاپهای ایسوس واقعآ هم قیمت مناسب و هم کیفیت مناسبی دارند

من خودم سه هفته پیش یک لپ تاپ ایسوس مدل x50sl خریدم که میتونم بگم با این قیمت توی برندهای دیگه نمیشه یک چنین مشخصاتی و کیفیتی رو پیدا کرد

اگر که مایل بودید مشخصات و قیمتش رو برات می نویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X