اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده ازحافظه خالی کلاینت (سوال)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده ازحافظه خالی کلاینت (سوال)

سلام
    چطور می شه در شبکه ،حافظه خالی کلاینت ها را به صورت مشترک کرد.. جمع کرد و استفاده کرد؟

پاسخ : استفاده ازحافظه خالی کلاینت (سوال)

سلام. حافظه خالی کلاینت ها رو جمع و همزمان استفاده کرد؟ یعنی به عنوان مثال اگر دو کلاینت هرکدام 100مگابایت حافظه خالی دارند، یک فایل 200مگابایتی روی اونها ذخیره کنیم؟؟
    It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!

دیدگاه

بله .. مثلا"
      ممکنه؟
      ببینید این تزی که من دارم شدنیه ؟ می تونیم از هر کلاینتی داشته باشیم که مثلا" از فلان آدرس حافظه تا فلان آدرسش خالیه و.... همینطور روی همه کلاینتها و بعد بیایم اینا را بچینیم توی یه مجموعه آدرس ترتیبی؟؟؟؟
      می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

من چند مورد از ایرادات این مساله رو میگم :

مثلاً اگه منظورتون از حافظه ، حافظه پردازشی هستش مثل RAM در این صورت سرعت دستیابی پردازنده به حافظه به سرعت لینک ارتباطی محدود میشه و این اصلاً جالب نیست ! چون به خودی خود اختلاف زیادی بین سرعت یک پردازنده و سرعت یک RAM روی یک برد واحد وجود داره ، چه برسه بین اینکه پردازنده از طریق شبکه به RAM دسترسی پیدا کنه !

یا اگر منظورتون حافظه ذخیره سازی باشه مثل Hard Disk در این صورت بزرگترین مشکلی که پیش میاد مساله امنیت دیتا های ذخیره شده هستش
        مثلاً می بینی یه فایل نصفش روی کلاینت 1 هستش و نصف بقیه اش روی کلاینت 2 یا بدتر بین چند تا کلاینت تقسیم شده
        در این صورت اگر برای هر کدام از این کلاینت ها مشکلی پیش بیاد اون وقت فایل یا دیتای مورد نظر قابل دسترسی نخواهد بود !

و ...

( راستی پردازش موازی راه حلی برای استفاده از منابع چندین سیستم به منظور رسیدن به قدرت پردازشی بالا هستش )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X