اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل a network cable is unplugged

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل a network cable is unplugged

سلام
    وقتی که کابل LAN رو به پورت لپ تاپم وصل میکنم هیچ کدوم از چراقهای سبز و نارنجی پورت روشن نمیشن. اطمینان دارم که کابل سالمه و بدرستی به پورت وصل شده. ایراد از چی میتونه باشه؟

پاسخ : مشکل a network cable is unplugged

وقتی این خطا نمایش داده میشه یک کامپیوتر با علامت تعجب زردم گوشه پایین صفحه میاد؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اگه هست باید روش کلیک کنی و در منوی باز شده tab دوم رو بزنی از بالای منو و بعد گزینه repair رو بزن خودش connectivity رو چک کرده و نتیجه رو در پنجره دیگه ای میده که باید ببندیش و بری اینترنت اکسپلورر رو باز کنی بعدش.نتیجه اینکارو بگو به من
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

علامتی که گوشه ی صفحه وجود داره همون ضربدر قرمز هست که یه بالون باز میشه و نوشته "a network cable is unplugged"
        مشکل اینه که اصلا سیگنالی وجود نداره یا firewall شده. حالا اینکه چطور باید از حالت Block خارجش کرد رو نمیدونم!

دیدگاه

توی همون بالن کلیک کنی پنجره میاد دیگه
          البته میتونی از اکسپلورر یاهو رو تایپ و اینتر کنی خوب قطعا صفحه نمیاد ولی یک tab میاد که نوشته diagnostic ..... که اگه روی اون کلیک کنی همون کارها انجام میشه.امتحان کن
          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

بنظرم از diagnostic زمانی میشه استفاده کرد که چراغ های سبز و نارنجی روشن باشن. در اینصورت اگه این چراغ ها روشن باشن و به اینترنت وصل نشیم، همون علامت تعجب زرد هم وجود داره و میشه با repair و diagnostic مشکل رو حل کرد. ولی مشکل اینه که کلا ویندوز کابل رو شناسایی نمیکنه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X