اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه کردن دو PC و یک لپتاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبکه کردن دو PC و یک لپتاپ

بله همین برادکست ها باعث مشکل میشن و توی شبکه های گسترده عملا کل شبکه Down میشه.

بحث Vlan از بحثی که این دوستمون مد نظرشون بود جداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      بله همین برادکست ها باعث مشکل میشن و توی شبکه های گسترده عملا کل شبکه Down میشه.

بحث Vlan از بحثی که این دوستمون مد نظرشون بود جداست
      سلام
      vlan برای بحث شما بود و اتاق بود

دیدگاه

salam
        راستش من یک کامپیوتر دارم و یک لپ تاپ و کامپیوتر من از طریق مودم تک پورت به adsl2+ وصل هست میخواستم بدونم ایا وسیله ای مثلا مثل hub وجود داره تا لپ تاپ رو هم به هش وصل کنم و اون هم اینترنت دار بشه یعنی فرض کنید کابل شبکه از مودم بیاید داخل اون hub یا هر چیز دیگه که اسمش هست از اون از طریق دوتا کابل به pc و لپتاپ وصل کنم .؟!
        اول توکل
        دوم پشتکار
        سوم مشورت
        چهارم عمل
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

میتونید یه سویچ 4 پورت بگیرید
          همچنین میتونید به جاش یه اکسس پوینت ارزون بگیرید و یه کارت وایرلس واسه pc بگیرید(یا یه سویچ هم بگیرید و اکسس پوینت و pc و مودم رو به سویچ وصل کنید) تا با لپ تاپ بتونید به صورت وایرلس وصل بشید
          با سپاس

دیدگاه

منظور من همزمان دو تا دستگاه اینترنت دار بشن ؟!

یعنی همزمان میشه هم لپ تاپ و هم پی سی اینترنت داشته باشند ؟! یا نه با سوئیچ در ان واحد فقط یک دستگاه وصل میشه به اینترنت ؟
            قیمت یک مودم زایکسل وایرلس 4 پورت 135 تومنه روش شما مسلما بهتر و ارزانتر تمام میشه نه ؟و روی سرعت هم تاثیر داره ؟
            اول توکل
            دوم پشتکار
            سوم مشورت
            چهارم عمل
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              میتونید یه سویچ 4 پورت بگیرید
              همچنین میتونید به جاش یه اکسس پوینت ارزون بگیرید و یه کارت وایرلس واسه pc بگیرید(یا یه سویچ هم بگیرید و اکسس پوینت و pc و مودم رو به سویچ وصل کنید) تا با لپ تاپ بتونید به صورت وایرلس وصل بشید
              با سپاس
              عوض این کارا یه مودم چند پورت دست دوم بگیره به نظرتون راحت تر نیست؟!!!! ارزونتر هم میشه! یه مودم یو اس بی و لن دار مگه چنده! 30 تومن که بیشتر نیست!
              برادر من شما یه مودم یگیر که هم یو اس بی هم لن داشته باشه! این مودمت رو هم میتونی بدی به جاش و کمی هم بالاش بدی بگیری! نوش فکر کنم 30 40 باشه! دست دومش رو میتونی 20 بگیری! اگرم خواستی میتونی یه مودم 60 تومنی بگیری که 4 پورت لن و وای فای داره!
              با usb وای فای میتونی با لپتاپ وصل بشی و با لن پی سی رو!
              نمیدونم سوئیچ و اکسس پوینت و ... oo:
              ----
              من خودم از این دارم:
              http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-Net-TP-Link-TD-W8901G
              میتونی دست 2 بگیری یا اینکه اصلا بدون وای فای بگیری!
              که ارزونتره و الان دست دومش هم زیاده چون مردم میخوان وای فای بگیرن اینا رو میفروشن !

دیدگاه

سلام
                بله این روش ها هم قابل انجام هست ولی اتصال مودم با usb به سیستم یه سری محدودیت ها رو به وجود میاره و اصلا به اتصال lan یا wlan نمیرسه
                همچنین مودم adsl رو به هیچ وجه دست دوم نخرید (خیلی از مودم ها بعد از چند سال کار دچار مشکلات هنگ کردن و هزار جور عیب و ایراد دیگه میشن)
                ولی اگه نو بخرید مشکلی نیست ، من خودم خیلی وقت بود مودم wlan دار رو قیمت نداشتم وگرنه این مودمی که جناب voyager معرفی کردند هم قیمت یک اکسس پوینت هست و به صرفه هست خریدش
                البته قیمت سویچ 4 پورت هم حدود 25 تومن هست و اگه میخواین کمتر هزینه کنید میتونید از سویچ استفاده کنید
                با سپاس

دیدگاه

وقتی نو قیمتش 135 باشه دسته دومش فکر نکنم 100 ارزونتر باشه این هم با این تورم قیمت مرغ و گوشت و میوه ...
                  اول توکل
                  دوم پشتکار
                  سوم مشورت
                  چهارم عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                    وقتی نو قیمتش 135 باشه دسته دومش فکر نکنم 100 ارزونتر باشه این هم با این تورم قیمت مرغ و گوشت و میوه ...
                    دوست عزیز تو اون لینک زده 88 شما میفرمایید 135! oo:

دیدگاه

من قیمت مودم زایکسل رو گفتم وایرلس 4 پورت خودم از شرکت شاتل پرسیدم !tp link خبر ندارم !بعدشم من خودم ترجیح میدم دسته دوم نخرم
                      ممنون
                      اول توکل
                      دوم پشتکار
                      سوم مشورت
                      چهارم عمل

دیدگاه

دیحی کالا سایت معتبریه و میتونی اینترنتی ازش خرید کنی
                        اصلا بهتره زایسل نخری چون در سایت های خارجی که نگاه کنی واسه مودم های وایرلس زایسل معایبی رو ذکر میکنن از جمله ناپایداری قدرت خروجی و ...
                        با سپاس

دیدگاه

منظورتون از ناپایدار قدرت خروجی همون تغییر سرعت هنگام دانلود فایل ها است ! میشه همون سایت رو بذارید من ببینم کجا گفته ؟!
                          اول توکل
                          دوم پشتکار
                          سوم مشورت
                          چهارم عمل

دیدگاه

سلام
                            نمیدونم کجا بود
                            کاری نداره
                            شما سرچ کن
                            zyxel vs tplink
                            من خودم زایسل دارم یکی از معایبش که نمیدونم بقیه مودم ها هم دارن یا نه حساسیت فوق العاده بالا به نویز هست
                            تو خونه یه جاروبرقی روشن بشه قاطی میکنه و اینترنت قطع میشه ...
                            با سپاس

دیدگاه

میشه بگین این مشکل تو مودم wifiاتفاق می افته؟ یا تو معمولی ها هم هست؟
                              هیچی نشد نداره

دیدگاه

مودم من معمولی هست و این اتفاق واسش میوفته
                                و احتمالا واسه مودم های وای فای هم رخ بده چون مشکل در واقع تو سمت ورودی مودم اتفاق میوفته و بقیه وسایل تحت شبکه که بعضی وایرلس هستند کار میکنن و فقط مودم هنگ میکنه
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X