اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نکات امنیتی در وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نکات امنیتی در وایرلس

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    تو تنظیمات مودم که برید میشه دید چه کسایی با چه IP به وایرلس وصل هستند.اگه شخص زیادی بود میتونید بلاکش کنید تا دیگه دسترسی نداشته باشه.
    سلام
    نمیشه لطف کنی بگی کجای تنظیمات
    بعد آی پی یه طرف موقعی می یوفته که وصله یا که اگر یک بار منو هک کنه دیگه آی پییش اون جا می یوفته بعد منظورتون از بلاک کردن چیه .
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوست عزیز کافیه مک فیلترینگ رو فعال و کانفیگ کنید دیگه کسی وصل نمیشه که بخواید بلاکش کنید یا ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نکات امنیتی در وایرلس

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        دوست عزیز کافیه مک فیلترینگ رو فعال و کانفیگ کنید دیگه کسی وصل نمیشه که بخواید بلاکش کنید یا ...
        سلام علی جان
        یکمی بیشتر برام توضیح بدی خیلی عالیتر میشه
        بالاخره من متوجه نشدم بلاک چیه ؟؟؟
        با سپاس
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
          سلام
          نمیشه لطف کنی بگی کجای تنظیمات
          بعد آی پی یه طرف موقعی می یوفته که وصله یا که اگر یک بار منو هک کنه دیگه آی پییش اون جا می یوفته بعد منظورتون از بلاک کردن چیه .
          برای من تو تب وایرلس--> مک فیلتر یه دکمه داره که لیست تمام کسایی که از طریق وایر لس وصل هستند رو میاره.
          منظورم از بلاک کردن اضافه کردن مک آدرس اون طرف تو مک لیست هست.اینجوری دیگه نمیتونه وصل بشه.
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
            کسی در مورد این گزینه های مودم اطلاعاتی داره؟
            ACL UPnP DDNS CWMP

تو مودم های TPlink و Gnet تو تب access management هستش.
            سوال بعدی اینکه چطور میشه پورت 80 رو واسه مودم غیر فعال کرد تا هیچ شخصی نتونه با وارد کردن IP ما صفحه تنظیمات مودم رو مشاهده کنه؟

دیدگاه

upnp پروتکلیه که به برنامه ها و سیستم عامل اجازه میده که بدون نیاز به پورت فوروادینگ دستی، به مودم دسترسی داشته باشن
              DDNS : سرویسیه که یک دامین رو به مودم شما اختصاص میده و هربار که مودم روشن میشه IP دریافتی رو به سرور DDNS اطلاع میده و سرور هم دامین رو روی اون IP ست میآ‌کنه. با این روش دیگه نیازی به خرید IP استاتیک نیست.
              ACL یا Access Control List به شما اجازه میده که بتونید تعیین کنید که چه IP های مجاز هستند یا نیستند که به اینترنت دسترسی داشته باشن
              cwmp هم مخفف Cpe Wan Management Protocol هست و فکر میآ‌کنم مربوط به دریافت تنظیمات مودم از سرور سرویس دهنده هست.

اگه توی تنظیمات مودمتون قسمتی به نام Service Control List وجود داره میآ‌تونید برید توش و http و حتی telnet رو غیر فعال کنید.

دیدگاه

مرسی همشهری :applause:
                پس اینطوری که من متوجه شدم به کمک DDNS میشه از راه دور به کامپیوتر یا وبکم محل وصل شد بدون اینکه نیاز باشه بدونیم IPفعلی ما چیه.
                اما یه چیز ناخوشایند اینه که service provider مودم من برای DDNS ؛ www.dyndns.org هستش و فقط 14 روز سرویس رایگان ارائه میکنه آیا روش رایگان دائمی براین این کار وجود نداره؟
                مرسی

دیدگاه

no-ip.org سرویس ddns رایگان داره. ببین مودمت پشتیبانی میآ‌کنه یا نه. من مودمم TD-8811 هست و no-ip.org هم داره

دیدگاه

چی جوری میشه پسورد وایرلس رو پیدا کرد ؟
                    اگر برای وایرلس پسورد نزاریم ، تا که بقیه افراد طمع کنن و بهش وصل بشن ، چی جوری میشه وارد کامپیوترشون بشم (یه چیزی شبیه شبکه ) ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X