اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد یک شبکه بی سیم با مودم روتر ADSL و مدیریت کامل بر افراد تحت شبکه ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد یک شبکه بی سیم با مودم روتر ADSL و مدیریت کامل بر افراد تحت شبکه ؟؟؟

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
    اگه DHCP فعال باشه باید بتونید با بدون هیچ تنظیمی به اینترنت وصل بشید.
    شما فعلا فیلترینگ مک رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه
    mac filter رو غیرفعال کردم ولی نشد. با لپ تاپ در همه حالتها میشه اینترنت رفت و سایتم باز میکنه. pc زمانی که گوشی کانکت نباشه مشکلی با اینترنت نداره ولی وقتی گوشی کانکت بشه هم با pc و هم با گوشی سایتی باز نمیشه. یعنی با گوشی زمانی میتونی از نت استفاده کنی که lan در pc دیزیبل باشه و برعکس همین برای pc برقراره! به نظرم مال ip دستی دادنه فقط اونایی که ip دستی گرفتن میتونن بدون مشکل از نت استفاده کنن! من که دیگه گیج شدم ، نمیدونم چیکار کنم؟!
    خواهشاً یه روش موثر بگید تا بدون دادن ip دستی اینترنت رو بین این سه دستگاه و فایلها رو بین pc و لپ تاپ به اشتراک گذاشت؟

دیدگاه

پاسخ : ایجاد یک شبکه بی سیم با مودم روتر ADSL و مدیریت کامل بر افراد تحت شبکه ؟؟؟

برو داخل تنظیمات مودم و رنج IP در DHCP رو از یه جایی شروع کن که قبلا استفاده نکردی
      مثلا 192.168.1.100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
        برو داخل تنظیمات مودم و رنج IP در DHCP رو از یه جایی شروع کن که قبلا استفاده نکردی
        مثلا 192.168.1.100
        آقای رضائی خیلی ممنونم از شما واقعاً کارتون درسته. آی پی pc رو 192.168.1.200 دادم چون از اون آی پی که شما فرمودین قبلاً استفاده کرده بودم و آی پی لپ تاپ رو هم 192.168.1.201 دادم بقیه مشخصات رو هم عین قبل دادم. شیر اینترنت در هر سه دستگاه و شیر فایل هم بین pc و لپ تاپ به طور همزمان و بدون هیچ مشکلی انجام میشه. امیدوارم دیگه هیچ مشکلی پیش نیاد که باز مزاحمتون بشم! باز هم از لطف شما و وقتی که گذاشتین ممنونم آقای رضائی عزیز. ببخشید وقت ارزشمندتونو گرفتم.
        موفق و موید باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X