اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی فایل رو فلش در شبکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کپی فایل رو فلش در شبکه

در ادامه عرایض پست قبلیم باید بگم که حتی مشخص نشده شبکه از نوع Domain هست یا workgroup
    البته احتمال این که Workgroup نباشه بیشتره که در این صورت "ادمین" ای وجود نداره
    کلا این محدودیت ها 4 دلیل عمده داره:
    1-ایجاد محدودیت در دسترسی به حافظهآ‌های USB که معمولا توسط تنظیمات رجیستری در سیستم میزبان هست.
    2-ایجاد محدودیت توسط مجوزهای دسترسی در فایل سیستم NTFS
    3- ایجاد محدودیت در اشتراک گذاری منابع.
    4- ایجاد محدودیت توسط ادمین شبکه در سرور که البته محدود به شبکهآ‌های نوع Domain هست.

البته دلایل دیگه هم میآ‌تونه وجود داشته باشه که باید بررسی بشه.

دیدگاه

این که من عکس خودم رو بفرستم برا دکتر مهم نیست مهم اینه که حل شد و هیچ کدوم از دوستان راه هایی رو که بلد بودن بیان نکردن من راهی که گذاشتم تو کامپیوتر مورد نظر امتحان کردم و جواب داد اگر راه دیگه ای رو میشناسید بیان کنید مثلا شما آقای هادی لطفا طریقه استفاده و رفع محدودیت رو در safe mode بگید ؟!!!! لطفا چند تا از دلایل و رفع اونها رو بیان کنید ؟
      ممنون
      اول توکل
      دوم پشتکار
      سوم مشورت
      چهارم عمل
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

من گفتم ممکنه توی safe mode این محدودیت وجود نداشته باشه نگفتم حتماً این طوریه.
        اگه از طریق یک برنامه که توی استارت پ گذاشته شده جلوی نوشتن روی USB رو گرفته باشن و امکان برداشتن این برنامه از استارت پ یا متوقف کردنش وجود نداشته باشه، حداقل توی محیط safe mode که همه برنامه های استارت پ (غیر از برنامه های اصلی ویندوز) غیر فعال میشن دیگه این برنامه فعال نیست.
        شما چطوری این مشکل رو حل کردی؟
        یک راه دیگه هم که ممکنه جواب بده اینه که به جای فلش از گوشی موبایل استفاده کنی چون حافظه موبایل با فلش برای ویندوز فرق می کنه و ممکنه محدودیت روی این مورد نذاشته باشن.
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

این مخدودیت رو تو رجیستری اعمال کرده بودند و با توجه به راهی که گفتم انجام دادم و حل شد .
          اول توکل
          دوم پشتکار
          سوم مشورت
          چهارم عمل
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

البته راه های دیگه رو یادندارم
            اول توکل
            دوم پشتکار
            سوم مشورت
            چهارم عمل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X