اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه کردن دو سیستم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبکه کردن دو سیستم

سلام دوستان
    نمدونم خوب جایی مطرح کردم یا نه
    برای شبکه کردن دو سیستم خانگی به چه چیز هایی احتیاج دارم؟؟سوییچ یا هاب؟؟
    چقدر هزینه میبره؟؟
    http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
    daydigi.com

پاسخ : شبکه کردن دو سیستم

سلام
    اگر از مودم وایرلس استفاده کنی با یه تیر چندین نشان زدی
    هم اینترنت داری هم از مودم میتونی به عنوان یه سوییچ استفاده کنی به شرطی که سیستم هات وایرلس داشته باشند
    قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen_22
      سلام
      اگر از مودم وایرلس استفاده کنی با یه تیر چندین نشان زدی
      هم اینترنت داری هم از مودم میتونی به عنوان یه سوییچ استفاده کنی به شرطی که سیستم هات وایرلس داشته باشند
      اگه من از این روش استفاده کنم فایل هام رو که رد وبدل میکنم از اینترنتم اسفاده میشه؟؟اگه اینطور باشه به هزینه اش نمی ارزه!!درسته؟؟ :redface:
      daydigi.com

دیدگاه

مودم وایلرلس قبل از اینکه یه وسیله ارتباط با اینترنت باشه اول یه روتره پس شما اصلا از اینترنتش استفاده نکن (کابل تلفش را وصل نکن) و از امکان سوییچ بودنش استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen_22
          مودم وایلرلس قبل از اینکه یه وسیله ارتباط با اینترنت باشه اول یه روتره پس شما اصلا از اینترنتش استفاده نکن (کابل تلفش را وصل نکن) و از امکان سوییچ بودنش استفاده کن
          پس برای اینترنت چگار کنم؟؟
          daydigi.com

دیدگاه

نه دمنظور من اینه که شبکه ای که مودم در دسترس ما قرار میده کاری با اینترنت و مصرف اون نداره شما یه سرچ در مورد کارکرد مودم های وایلس بزنی موضوع را متوجه میشوید....

دیدگاه

شما می تونید حتی با یک کابل شبکه دو تا سیستم رو با هم شبکه کنید. همون طور که دوست خوبمون گفتن ارتباط داخلی بین دو تا سیستم شما ربطی به ارتباط سیستم ها با اینترنت نداره. شما سیستم هات pc هستند یا laptop؟ دسترسی به اینترنت رو چه جوری فراهم کردی؛ ADSLیا WIMAX؟ هدف شما چیه، این که به فایلهات دسترسی داشته باشی؟

دیدگاه

سیستم های من PC هست.
                دسترسی هم با ADSL هست.
                هدف مبادله فایل بین دو سیستم.
                daydigi.com

دیدگاه

خوب اول باید مودم و pc ها رو به هم وصل کنید. با توجه به اینکه pc هست امکان اینکه وایرلس داشته باشه کمه. ولی میشه واسشون دانگل وای فای بخری (حدود 25 تا 40 هزار تومان واسه هر سیستم) خوبیش این هست که دیگه کابل نمی خواهد و می تونی سیستم ها رو به راحتی جابجا کنی. ولی یادت باشه که باید مودم ADSL شما هم وای فای داشته باشه. روش دوم استفاده از کابله. در این روش هر سیستم توسط یک کابل شبکه به مودم ADSL وصل میشند. تو این روش کابل کشی داری و یه کم دست و پا گیر هست ولی خب هزینه اش خیلی کمه. اگه مودم شما فقط جای یک پورت شبکه داره متاسفانه نمی تونی ازش استفاده کنی و بهتره مودم رو عوض کنی. تا اینجا رو انجام بده بعد میریم سراغ بقیه اش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
                    خوب اول باید مودم و pc ها رو به هم وصل کنید. با توجه به اینکه pc هست امکان اینکه وایرلس داشته باشه کمه. ولی میشه واسشون دانگل وای فای بخری (حدود 25 تا 40 هزار تومان واسه هر سیستم) خوبیش این هست که دیگه کابل نمی خواهد و می تونی سیستم ها رو به راحتی جابجا کنی. ولی یادت باشه که باید مودم ADSL شما هم وای فای داشته باشه. روش دوم استفاده از کابله. در این روش هر سیستم توسط یک کابل شبکه به مودم ADSL وصل میشند. تو این روش کابل کشی داری و یه کم دست و پا گیر هست ولی خب هزینه اش خیلی کمه. اگه مودم شما فقط جای یک پورت شبکه داره متاسفانه نمی تونی ازش استفاده کنی و بهتره مودم رو عوض کنی. تا اینجا رو انجام بده بعد میریم سراغ بقیه اش
                    خوب من دوتا سیستم و دوتا کابل شبکه دارم و مودمم هم چهار تا پورت داره خوب تا اینجا رواله!!
                    daydigi.com

دیدگاه

خوب هر دوتا سیستم رو با کابل به مودم وصل کنید. اگه DHCP فعال باشند هر دو تا IP می گیرند و می تونید از هر دو به اینترنت وصل بشید. برای اینکه توی شبکه دو تا کامپیوتر هم رو پیدا کنند باید عضو یه domin باشند برای اینکار روی computer راست کلیک کنید و روی منوی properties برید. روی change setting برید و work group هر دو کامپیوتر رو یک اسم بگزارید مثلا HOME. حالا پوشه ای که می خواهید از روی کامپیوتر دیگه بهش دسترسی داشته باشید رو کلیک راست کنید propertiesسپس sharing سپس share رو بزنید. حالا توی اون کامپوتر دیگه توی network می تونید به پوشه مورد نظرتون دسترسی داشته باشید. اگه می خواهید فیلم و عکس و موسیقی رو به اشتراک بگدارید یه راه بهتر نصب نرم افزار سرور unpn هست که اگه خواستید اونم می گم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
                        خوب هر دوتا سیستم رو با کابل به مودم وصل کنید. اگه DHCP فعال باشند هر دو تا IP می گیرند و می تونید از هر دو به اینترنت وصل بشید. برای اینکه توی شبکه دو تا کامپیوتر هم رو پیدا کنند باید عضو یه domin باشند برای اینکار روی computer راست کلیک کنید و روی منوی properties برید. روی change setting برید و work group هر دو کامپیوتر رو یک اسم بگزارید مثلا HOME. حالا پوشه ای که می خواهید از روی کامپیوتر دیگه بهش دسترسی داشته باشید رو کلیک راست کنید propertiesسپس sharing سپس share رو بزنید. حالا توی اون کامپوتر دیگه توی network می تونید به پوشه مورد نظرتون دسترسی داشته باشید. اگه می خواهید فیلم و عکس و موسیقی رو به اشتراک بگدارید یه راه بهتر نصب نرم افزار سرور unpn هست که اگه خواستید اونم می گم.
                        مو به مو اجرا کردم اما نشد!!
                        چکار کنم؟؟
                        من در اولین اتصال نت به سیستم گزینه شبکه خانگی رو انتخاب کردم شاید از اون باشه. (چون تی یه آموزش دیگه رو شبکه کاری بود.)
                        چطور میتونم تغییرش بدم؟؟
                        daydigi.com

دیدگاه

سلام برای داشتن شبکه برای به اشتراک گذاری فایل ها باید هر دو سیتسم از یک ویندوز استفاده کنند بعضی از ویندوز ها هم باهم مشکل دارن نمیدنم چرا بعد عوض کردن هر دو ویندوز این کاری که الان انجام دادید رو انجام بدید درست میشه
                          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سعی میآ‌کنم به صورت واضح توضیح بدم:
                            مودم شما ممکنه 1 یا چند پورت LAN یا یک WLAN (وایرلس) داشته باشه که مثل یک سوئیچ عمل میآ‌کنن و در لایه2 شبکه کار میآ‌کنن.
                            کار اصلی مودم روتینگ یا مسیریابی هست که شبکه داخلی شما رو به ISP متصل میآ‌کنه.
                            فرض میآ‌کنیم یک درخواست به مودم میاد مودم چک میآ‌کنه ببینه آیا IP درخواست شده در پورتآ‌هاش وجود داره یا نه. اگه اون رنج IP وجود نداشت، درخواست رو به سمت Gateway که دروازه اینترنت هست( برای ساده تر شدن مثال فکر کنید منظور همون سیم تلفن هست) ارسال میآ‌کنه.
                            بنابراین اگه چند تا PC یا لپتاپ یا هرچیز دیگهآ‌ای که به مودم وصل کردید بخوان بین هم اطلاعات رد و بدل کنن چون همشون روی یک شبکه داخلی هستن و یک رنج IP دارن مودم درخواست های اونارو روی اینترنت نمیآ‌فرسته. پس نگران مصرف اینترنت نباشید.
                            برای اتصال چند سیستم به هم اول باید چک کنید که فایروال جلوی اتصال رو نگرفته باشه. بعد آدرس IP سیستم مورد نظر رو در Explorer وارد کنید. مثلا \\192.168.1.5
                            برای دیدن همهآ‌ی سیستم های متصل به شبکه باید اونارو عضو یک work group واحد کنید و منابع مورد نظر رو share کنید.

دیدگاه

سلام دوستان و ممنون بابت پاسختون.
                              من ویندوز هار رو تازه عوض کردم و یه ویندوزم هست.
                              فایروال رو نمیدونم چطور چک کنم/و اما هر دو تا شون جز یک گروپ گذاشتم.
                              و اما نشد...........
                              daydigi.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X