اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال چند شبکه باسیم به وسیله wireless به یکدیگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال چند شبکه باسیم به وسیله wireless به یکدیگر

بحث خونه با محیط صنعتی و کاری فرق می*کنه. اون چیزی که گوشی شما به عنوان سطح سگنال نشون میده با اون سطح سگنال واقعی زمین تا آسمون فرق می*کنه. توی ارتباط وایرلس فقط سطح سیگنال مهم نیست. خیلی پارامترهای دیگه هم دخیل هستن از جمله Noise floor و CCQ (Client Connection Quality)
    یه راه آسون برای تست وضعیت یه ارتباط وایرلس اینه که بین دو سر ارتباط یه ترافیک عبور بدید و ببینید از چه سرعتی به بعد پینگ تایمتون افزایش زیادی پیدا می*کنه.
    شما بدون سایت سوروی (Site Survey) هیچ وقت نمی*تونی سولوشن جامعی ارائه بدید. تا به حال با اسپکتروم آنالایزر محیط مرغداری رو بررسی کردید؟ از بازه های فرکانسی شلوغ یا آلوده مطلع هستید؟
    یه پیشنهاد برادرانه بهتون می*کنم. به خاطر کمبود بودجه هیچ وقت از کیفیت کار نزنید و استانداردها رو زیر پا نزارید که باعث بروز مشکل برای خودتون میشه.(به طور مثال قطعی های مکرر و ایاب و ذهاب شما به محل و ...) این پیشناد ثمره تجربیات تلخیه که نصیب بنده شده.
    منظورتون از تغذیه سوئیچینگ چیه؟ الان همه*ی تجهیزات شبکه از تغذیه سوئیچینگ استفاده می*کنن و این هیچ ربطی به بحث استیبل کردن وضعیت برق و حذف نویز توسط سیستم ارت نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضایی نمایش پست ها
      بحث خونه با محیط صنعتی و کاری فرق می*کنه. اون چیزی که گوشی شما به عنوان سطح سگنال نشون میده با اون سطح سگنال واقعی زمین تا آسمون فرق می*کنه. توی ارتباط وایرلس فقط سطح سیگنال مهم نیست. خیلی پارامترهای دیگه هم دخیل هستن از جمله Noise floor و CCQ (Client Connection Quality)
      یه راه آسون برای تست وضعیت یه ارتباط وایرلس اینه که بین دو سر ارتباط یه ترافیک عبور بدید و ببینید از چه سرعتی به بعد پینگ تایمتون افزایش زیادی پیدا می*کنه.
      شما بدون سایت سوروی (Site Survey) هیچ وقت نمی*تونی سولوشن جامعی ارائه بدید. تا به حال با اسپکتروم آنالایزر محیط مرغداری رو بررسی کردید؟ از بازه های فرکانسی شلوغ یا آلوده مطلع هستید؟
      یه پیشنهاد برادرانه بهتون می*کنم. به خاطر کمبود بودجه هیچ وقت از کیفیت کار نزنید و استانداردها رو زیر پا نزارید که باعث بروز مشکل برای خودتون میشه.(به طور مثال قطعی های مکرر و ایاب و ذهاب شما به محل و ...) این پیشناد ثمره تجربیات تلخیه که نصیب بنده شده.
      منظورتون از تغذیه سوئیچینگ چیه؟ الان همه*ی تجهیزات شبکه از تغذیه سوئیچینگ استفاده می*کنن و این هیچ ربطی به بحث استیبل کردن وضعیت برق و حذف نویز توسط سیستم ارت نداره
      حق با شماست . تجهیزات گرونتر ارزش داره . این سیستمی که دادید اوتدور هست . مشکل اصلیم با خارج سالن رعد و برقه . راهی برای جلوگیری ازش هست؟ یکی از دلایلی که از سیستم مثل CAn یا RS485 هم استفاده نمیکنم رعد و برقه . بیرون سالن خطرناکه مگر اینکه راهی بهم بگید که با اون بشه رد داد .
      این دستگاه 7.5 دسیبل هست من هنوز نفهمیدم 400 میلی وات و 7.5 دسیبل چقدر سیگنال میدن ؟ به متراژ تو فضای باز . NRF قیمتش 30 تومنه با انتن میگن 500 متر جواب گرفتن ادم زورش میاد بده 300 و 20 متر بدون مانه جواب بگیره .
      متاسفانه تا حالا با اسپکتروم داخل مرغ داری رو نگرفتم . اصلا ندارم دستگاه رو
      منطور همین منابع تغذیه که خود سایت هم میفروشه 5 ولت2 امپر تا 40 داره . اونا کافی نیست ؟ پس این چزوره مثلا : مال دلتاست
      جدیدترین ویرایش توسط s699fx_bpr; ۲۳:۱۵ ۱۳۹۵/۰۶/۲۷.
      اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
      هیتلر

دیدگاه

تجهیزاتی که معرفی کردم بدنه پلاستیکی دارن و فکر ک نمیکنم رعد و برق به پلاستیک بخوره! راه ارت کردنش رو هم که گفتم.
        قضیه NRF به نظرم اصلا جالب نیست. شما روی هر استیشن پهنای باند حداقل 4 مگ استیبل میخوای. روی نقطه مرکزی نزدیک به 40 مگ لازمه. NRF همچین پهنای باندی رو میده؟ (ظاهرا پهنای باند 2 مگ داره اونم در بهترین شرایط البته زیاد مطمئن نیستم)
        شما اگه بتونی یکی از محصولات وایرلس میکروتیک یا بعضی از برند های دیگه رو ببری اونجا میتونی خیلی راحت با اسپکترال هیستوری وضعیت رو آنالیز کنی:
        جدیدترین ویرایش توسط حمیدرضا رضایی; ۱۰:۴۱ ۱۳۹۵/۰۶/۲۸.

دیدگاه

تجهیزاتی که معرفی کردم بدنه پلاستیکی دارن و فکر ک نمیکنم رعد و برق به پلاستیک بخوره! راه ارت کردنش رو هم که گفتم.
          قضیه NRF به نظرم اصلا جالب نیست. شما روی هر استیشن پهنای باند حداقل 4 مگ استیبل میخوای. روی نقطه مرکزی نزدیک به 40 مگ لازمه. NRF همچین پهنای باندی رو میده؟ (ظاهرا پهنای باند 2 مگ داره اونم در بهترین شرایط البته زیاد مطمئن نیستم)
          شما اگه بتونی یکی از محصولات وایرلس میکروتیک یا بعضی از برند های دیگه رو ببری اونجا میتونی خیلی راحت با اسپکترال هیستوری وضعیت رو آنالیز کنی:
          ممنون . واقعا مچگرم . میرم دنبالش میگیرمش
          در مورد استیبلایزر اون مدلی که تو پست قیلی دادم مثلا خوب هست ؟
          هیتلر

دیدگاه

دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم که شما چرا می خوهید حتما از سیستم بی سیم استفاده کنید
            دوستی که اکسس پوینت رو به جای مودم پیشنهاد دادن کاملا حق با ایشونه، اما در خصوص استفاده از سیستم وایرلس شما فرمودید می خوام قابلیت افزایش باشه، مگه جای سوله ها ثابت نیست؟
            با توجه به 20 تا IPCam شما و پهنای باندی که این دوربین ها استفاده خواهند کرد، ارتباط بی سیم حتما باید از سری n باشه تا بتونید سرعت بالایی داشته باشید. استفاده از کابل های Cat6 , s, و سوئیچ های معمولی هم با توجه به هزینه پایین تر و پایداری بالاتر می تونه گزینه خوبی باشه. باز اگه بتونید یه شماتیک از شبکه مورد نظرتون ارائه بدید، بیشتر می تونم کمک کنم
            می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Safakhoo نمایش پست ها
              دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم که شما چرا می خوهید حتما از سیستم بی سیم استفاده کنید
              دوستی که اکسس پوینت رو به جای مودم پیشنهاد دادن کاملا حق با ایشونه، اما در خصوص استفاده از سیستم وایرلس شما فرمودید می خوام قابلیت افزایش باشه، مگه جای سوله ها ثابت نیست؟
              با توجه به 20 تا IPCam شما و پهنای باندی که این دوربین ها استفاده خواهند کرد، ارتباط بی سیم حتما باید از سری n باشه تا بتونید سرعت بالایی داشته باشید. استفاده از کابل های Cat6 , s, و سوئیچ های معمولی هم با توجه به هزینه پایین تر و پایداری بالاتر می تونه گزینه خوبی باشه. باز اگه بتونید یه شماتیک از شبکه مورد نظرتون ارائه بدید، بیشتر می تونم کمک کنم
              عرضم به حضور شما که این سیستم برای یکجا فقط قرار نیست قرار بگیره . سیستم صحبتی که شده چندین جاست که مترازهای مختلف داره و فاصله کم و زیاد میشه بنده از نزدیک مشاهده نکردم اما گفتن حدود 150 متر ماکزیمم فاصله هست که مربوط به یک پرورشگاه هست که کابل شبکه جواب نمیده 100 متر . مشکل اصلی من با شبکه پارگی کابل و برخورد رعد و برق مخصوصا تو متراژ بالا و همینطور اینکه اگه بخوام ریپیتر ببندم کجا ببندم وسط راه ؟ مجبورم ستون بزارم . وگرنه راه اندازی و نگه داری سیستم شبکه به مراتب ارزونتر و حتی سریعتر از بیسیم هست و دیباگم راحتره . با این تعدادی که هست اصولا باید یه شبکه با حداقل 60 تا ورودی باشه (10 سوله هر سوله 1الی 2 کمرا و 1 خروجی tiny210 و یک خروجی W5100 ) دارن و یه دوریم میره برای سیستم اصلی . بنده مجبورم برای هر سوله یه روتر شبکه برای هر 3 سوله یه روتر دیگه و یه روتر اخر که به سالن اصلی میره نصب کنم . متاسفانه من این سیستم رو تا به حال با این وضعیت گستردگی نبستم اما نمیخوام از دست بدمش حتی اگه نصف سودم بابت ضرر خرید جنس بیشتر از حد باشه مثل همون 4 تا مودم . 2 سالنه بدون کمرا با یه روتر معمولی فاصله سالن هاهم 20 متر بوده کار کردم بدون هیچ مشکلی اما تو این اسکیل و همینزور فشار برای کم کردن هزینه از طرف بالا سریا وخلاصه ....
              وگرنه من خودم از خدامه شبکه ببندم . همینزور چزور میتونم جلوی رعد رو بگیرم ( قبلا زده یه بار چشم بد ترسیده اونم یه دوستی پیشنهاد مقاومت وات بالا تو ورودی و زنر و ... داده بود رو مدار بسته بودم اما جواب نداد . مدار RS485 بوده و کیت ذوب شده بود اگر چه جزو گارانتی نیست و به شرکت مربوط نیست و غیر مترقبه هست اما نمیخوام اینجور شه ) واسه همین زیاد دور بر کابل نمیرم .
              این بدترین سالنه که دارم : 10 سالن و یک مرکز کنترل . این موضوع رو بگم سیستما دیستربیوت شده هست و حتی اگه قطع نسبت به کنترل مرکزی باشه هم هیچ مشکلی نداره. تاینی خودش کنترل میکنه و اتوماته . هر سالن ریش سفید خودش رو داره tiny210 . سیستم مرکز اصلی oracle داره و بانک اطلاعاتی جم میکنه البته میتونه کنترل هم بکنه سیستم هارو اما اگه نباشه هم موردی نداره .

برای شبکه با سیم تو این فاصله ماکس 150متر و ساپورت از 20 تا 80 شما چه چیزی پیشنهاد دارید ؟ من همینو جواب بگیرم بقیه دیگه هیچ موردی نداره اونا ساده تره .
              هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Safakhoo نمایش پست ها
                ایشون گفتن حداقل فاصله ها 100 متر و حداکثر 300 متره. بنابراین استفاده از کابل منوط به گذاشتن سوئیچ ( در نقش تقویت کننده) برای هر مسیر کابل هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s699fx_bpr نمایش پست ها
                  اقا یه سوال من اگه از مرکز 4 تا کابل بکشم به سالنهای 10 6 5 4 و بعد از سالن 4و 10 بدم به بقلیشون .مثلا روتر شبکه 6 تا ورودی بگیرم بزارم تو سالن 9 و 4 تا ورودی روتر میدم به سیستمهای داخل سالن یکی که از مرکز میاد یکی هم میره به سالن 8 . اینجام یه روتر دیگه و همین وضع 4 تا میره داخل سالن یکی که از سالن 9 اومده یکی هم میره سالن 7
                  اینجوری میشه ؟ روتری هست که بتونه دامنه سیگنال ببره بالا مثل ترنسیور485 ؟ برسونه به30 ولت که بشه مسیر زیاد کرد ؟
                  هنوز مشکل اصلیم مونده . کابل هارو چی کار کنم اگه کابل بکشم ؟ تعداد زیاده چجوری میشه عبور داد که به مشکل نخوره ؟ کابلا رو تو زمین بزارم یا میله بزارم از بالا رد کنم ؟ و رعد هم نخوره بهش؟
                  هیتلر

دیدگاه

شما مجاز هستید از 3 تا سوئیچ در هر مسیر کابل شبکه استفاده کنید یعنی از آخرین سالن تا خود سیستم مانیتورینگ فقط سه سوئیچ می*تونید بزاری.سوئیچ به صورت خودکار نقش تقویت کننده یا ریپیتر رو براتون بازی می*کنه.
                    شما می*تونی کابل ها رو توی لوله فلکسیبل که فلزی هست و روکش لاستیکی داره قرار بدید. یا با لوله پولیکا فشار قوی توی زمین بخوابونید.

دیدگاه

عرضم به حضور شما که این سیستم برای یکجا فقط قرار نیست قرار بگیره . سیستم صحبتی که شده چندین جاست که مترازهای مختلف داره و فاصله کم و زیاد میشه ................
                      برای شبکه با سیم تو این فاصله ماکس 150متر و ساپورت از 20 تا 80 شما چه چیزی پیشنهاد دارید ؟ من همینو جواب بگیرم بقیه دیگه هیچ موردی نداره اونا ساده تره .

پیشنهاد من این هست که شما برای هریک از سالنهاتون یک سوئیچ 5 پورت با حداقل 1 پورت گیگابیت در نظر بگیرید. از هرکدوم از سالنها با استفاده از لوله گذاری PVC در عمق 70 سانتی خاک، کابل Cat6 به مرکز داده تون بکشید، من با این روش تا 180 متر جواب گرفتم. اگر هریک از سالنها بیشتر از 150 متر با مرکز داده فاصله داشتند، می تونید یکی از سالنهای موجود در مسیر رو به عنوان تقویت کننده استفاده کنید (دقت داشته باشید در این صورت کابل خروجی از سالن واسط 2 تا نخواهد شد) ، در این حالت سوئیچ استفاده شده باید 8 پورت باشه حداقل. این ارزونترین و مطمئن ترین راهی هست که به نظر من می رسه. اگر از کابل با کیفیت بالا و شیلد دار استفاده کنید هم که چه بهتر.
                      در خصوص استفاده از حداکثر 3 سوئیچ با جناب رضایی موافق نیستم. به صورت دیفالت تو یک مسیر تا 256 روتر می تونه قرار بگیره، سوئیچ کاری به TTL شبکه نداره و فقط کار جبران افت ولتاژ رو انجام می ده!
                      می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا صفاخو نمایش پست ها
                        در خصوص استفاده از حداکثر 3 سوئیچ با جناب رضایی موافق نیستم. به صورت دیفالت تو یک مسیر تا 256 روتر می تونه قرار بگیره، سوئیچ کاری به TTL شبکه نداره و فقط کار جبران افت ولتاژ رو انجام می ده!
                        راستش در مورد تعداد 3 عدد سوئیچ، خودم هم موافق نیستم! طبق استاندارد برای 100BaseTX حداکثر تعداد سگمنت مجاز برای هر شبکه 5 هست و این 5 تا هم قاعدتا با 4 تا سوئیچ به هم متصل میشن. بنابراین حداکثر تعداد سوئیچ 4 هست ولی توصیه میکنم هیچ وقت از حداکثر ها استفاده نشه!
                        توی این آدرس به قسمت Ethernet Cabling Guidelines توجه کنید.
                        داستان TTL یا Time To live هم اینه که توی مسیریابی (توسط روترها) ممکنه یه لوپ پیش بیاد و پکت های سرگردان به طور بینهایت توی این لوپ بیوفتن و کل ظرفیت روترها رو ببرن زیر بار و روترها از سرویس خارج بشن. برای همین یه چیزی مثل واچ داگ به اسم TTL اختراع کردن که مثل کانتر کاهشی عمل میکنه و با هر بار عبور پکت از یک روتر یه واحد کاهش پیدا می کنه و وقتی به صفر رسید پکت اکسپایر میشه و روتر اونو حذف میکنه. بنابراین حتی اگه پکت توی لوپ بیوفته هم بعد چند دور خودش از بین میره.
                        به هر حال تا زمانی که روتر توی شبکه نباشه قضیه TTL هم اهمیتی نداره. در ضمن TTL رو میشه به صورت نرم افزاری تغییر داد مثلا در روتر های میکروتیک با استفاده از منگل میشه TTL رو هر عدد دلخواهی گذاشت (البته در رنج مجاز)
                        این همه داستان تعریف کردم، بزارید اینو هم بگم که تغییر TTL یه اقدام امنیتی و محافظتی هم هست. چون هر سیستم عاملی یه عددی رو برای شروع TTL در نظر میگیره بنابراین اگه داخل یک شبکه، یه کامپیوتر رو پینگ بگیرید از روی TTL میشه سیستم عاملشو حدس زد و بهش میگن OS Fingerprinting ( برای هکرهای عزیز تشخیص سیستم عامل هدف، یکی از واجباته)
                        اطلاعات بیشتر
                        جدیدترین ویرایش توسط حمیدرضا رضایی; ۲۰:۵۱ ۱۳۹۵/۰۶/۲۹.

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                          شما مطمئنید 180 متر با کابل شبکه جواب گرفتید ؟؟؟ همه جا میگن ماکسش 60 متره بیشتر نمیده تازه اگه شانس داشته باشی
                          قسمت لوله PVC وکندن زمین تا عمق 70 سانتی فکر میکنم هزینه بالایی داشته باشه . شما کندین چقدر هزینه شد ؟
                          به علاوه کار نصب نباید بیشتر از 3 روز بگدره استاندارد کار ما اینه سیستمهای قبلی 3 روزه بوده RS485
                          یه سوال راجبه میکرو تیک وایرلس این قعطی نمیده اصلا ؟ چون خیلی مهم قعطی نده وسط کار .
                          در مورد شبکه هم هر سالن یه 5 ورودی میزارم 4 تا ورودی که داخلیه مال دوربینو اینا 1کی از ورودیاش میره واسه روتر بین سالنا . اگه بیام 4 تا سالن اخر رو بدم به یه روتر 5 ورودی دیگه به عنوان ریپیتر بعد اونو بدم به ورودی یه روتر دیگه که 4 تا سالن دیگه داره و در اخر 2 سالن دیگهبه همراه دو روتری که هر کدوم 4 تا سالنهای دور رو به سیستم میدن مشکل حله ؟
                          الان اگه بخوام روتر بزنم میشه همین معمولیا جواب میده یا اینم باید برم دنبال میکروتیک روتر یا سیسکو و اینا ؟ میشه لوله پی وی سی یا فلکسیبل رو از رو زمین هم رد کرد ؟ مثلا از بقل سولها بیاد رد شه ؟ کندن به نطر گرون و طولانی به نطر میاد .
                          این موضوع خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم کش پیدا کرد رسیدیم به حفخاریو وایفای اوت دور . با 4 تا مودم میخواستم سر هم کنیما نشد
                          هیتلر

دیدگاه

شما مطمئنید 180 متر با کابل شبکه جواب گرفتید ؟؟؟ همه جا میگن ماکسش 60 متره بیشتر نمیده تازه اگه شانس داشته باشی
                            حد اکثر متراژ کابل شبکه طبق استاندارد 100 متره ولی بودن دوستانی که از کابل جنس خوب استفاده کردن و نویز محیطی هم نداشتن و متراژشون 130 متر هم بوده.
                            کابل شما باید حتما SFTP باشه و شیلدش رو به ارت مناسب وصل کنید. اگه بودجه تون میرسه از Cat6 یا Cat6A استفاده کنید.(با شرایطی که عرض کردم)
                            یه سوال راجبه میکرو تیک وایرلس این قعطی نمیده اصلا ؟ چون خیلی مهم قعطی نده وسط کار .
                            اگه تداخل فرکانسی نداشته باشید، معمولا قطعی نداره ولی همیشه یادتون باشه ارتباط وایرلس امکان قطعی و وصلی داره ولی خیلی کوتاه (در حد دهم ثانیه) که اگه ازکانکشن TCP استفاده می*کنید این موضوع اهمیتی نداره.( برای دوربین مداربسته اگه از UDP هم استفاده کنید بازم اهمیتی نداره)
                            در مورد شبکه هم هر سالن یه 5 ورودی میزارم 4 تا ورودی که داخلیه مال دوربینو اینا 1کی از ورودیاش میره واسه روتر بین سالنا . اگه بیام 4 تا سالن اخر رو بدم به یه روتر 5 ورودی دیگه به عنوان ریپیتر بعد اونو بدم به ورودی یه روتر دیگه که 4 تا سالن دیگه داره و در اخر 2 سالن دیگهبه همراه دو روتری که هر کدوم 4 تا سالنهای دور رو به سیستم میدن مشکل حله ؟
                            الان اگه بخوام روتر بزنم میشه همین معمولیا جواب میده یا اینم باید برم دنبال میکروتیک روتر یا سیسکو و اینا ؟ میشه لوله پی وی سی یا فلکسیبل رو از رو زمین هم رد کرد ؟ مثلا از بقل سولها بیاد رد شه ؟ کندن به نطر گرون و طولانی به نطر میاد .
                            شما چرا میخوای روتر بزاری؟ سوئیچ بزار دیگه.

دیدگاه

راستش در مورد تعداد 3 عدد سوئیچ، خودم هم موافق نیستم! طبق استاندارد برای 100BaseTX حداکثر تعداد سگمنت مجاز برای هر شبکه 5 هست و این 5 تا هم قاعدتا با 4 تا سوئیچ به هم متصل میشن. بنابراین حداکثر تعداد سوئیچ 4 هست ولی توصیه میکنم هیچ وقت از حداکثر ها استفاده نشه!
                              توی این آدرس به قسمت Ethernet Cabling Guidelines توجه کنید.
                              شما به استانداردهای 10/100 اشاره کردید. این صفحه هم استاندارد نیست، Guideline هستش، من بالشخصه تا حالا در مورد محدودیت روی تعداد سوئیچ چیزی نشنیدم . ضمنا من پیشنهادم به دوستمون استفاده از سوئیچی هستش که حداقل 1 پورت گیگابیت داشته باشه و از کابل CAT6 استفاده کنند. حد اکثر طول توصیه شده 100 متر هست، اما اینکه در شرایطی برای حتی 150 یا 180 متر هم جواب بده ممکنه که باید امتحان بشه. ضمنا فکر می کنم دوستمون اگه از توپولوژی ستاره ای استفاده کنند حتی نیاز به گذر از 4 سوئیچ هم پیدا نکنند.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون از پاسختون
                              قسمت لوله PVC وکندن زمین تا عمق 70 سانتی فکر میکنم هزینه بالایی داشته باشه . شما کندین چقدر هزینه شد ؟
                              به علاوه کار نصب نباید بیشتر از 3 روز بگدره استاندارد کار ما اینه سیستمهای قبلی 3 روزه بوده RS485
                              در خصوص لوله PVC فقط به این خاطر که موش کابل رو نجوه عرض کردم، اگر خودشون ترانکینگ دارند می تونید از اون تو رد کنید. در خصوص کابل هم همونطور که آقای مهندس رضایی فرمودند، کاملا به جنس کابل بستگی داره.
                              شما از روتر استفاده نخواهید کرد، اگر شبکه کابلی باشه از سوئیچ و اگه بی سیم باشه از اکسس پوینت استفاده می کنید.
                              می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا صفاخو نمایش پست ها
                                شما به استانداردهای 10/100 اشاره کردید. این صفحه هم استاندارد نیست، Guideline هستش، من بالشخصه تا حالا در مورد محدودیت روی تعداد سوئیچ چیزی نشنیدم . ضمنا من پیشنهادم به دوستمون استفاده از سوئیچی هستش که حداقل 1 پورت گیگابیت داشته باشه و از کابل CAT6 استفاده کنند. حد اکثر طول توصیه شده 100 متر هست، اما اینکه در شرایطی برای حتی 150 یا 180 متر هم جواب بده ممکنه که باید امتحان بشه. ضمنا فکر می کنم دوستمون اگه از توپولوژی ستاره ای استفاده کنند حتی نیاز به گذر از 4 سوئیچ هم پیدا نکنند.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در خصوص لوله PVC فقط به این خاطر که موش کابل رو نجوه عرض کردم، اگر خودشون ترانکینگ دارند می تونید از اون تو رد کنید. در خصوص کابل هم همونطور که آقای مهندس رضایی فرمودند، کاملا به جنس کابل بستگی داره.
                                شما از روتر استفاده نخواهید کرد، اگر شبکه کابلی باشه از سوئیچ و اگه بی سیم باشه از اکسس پوینت استفاده می کنید.
                                در مورد گاید لاین حق با شماست ولی مستندات شرکت سیسکو در بسیاری موارد با استانداردها مطابق داره.
                                حقیقتش اینه که من مدت ها پیش برای یه امتحانی داشتم مطالعه میکردم که به قضیه حداکثر طول کابل شبکه بین دو نود برخوردم. الانم یادم نمیاد توی کدوم کتاب و طبق کدوم استاندارد بوده. سعی میکنم در اسرع وقت تحقیق کنم و نتیجه رو اطلاع بدم.
                                به نظر منم محدودیت خاصی در تعداد سوییچ های داخل یک برادکست دامین وجود نداره. ولی بحث ما اینه که بین دو نود از شروع تا پایان چند تا سویچ قابل استفاده هست. اگه اشتباه نکنم به این توپولوژی دیزی چین میگن ( توی فیبر نوری که اسمش همینه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X