اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

UBUB؟ راه اندازی LAN با قابلیت بوت از سرور ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

UBUB؟ راه اندازی LAN با قابلیت بوت از سرور ؟؟

سلام به همه،
    عرض ادب خدمت اساتید گرانقدر،
    ...
    از دوستان و اساتید محترم، کسی تا حالا شبکه کامپیوتری LAN ، با قابلیت بوت از سرور راه اندازی کرده؟؟؟
    یعنی یه LAN کلایت_سرور داشته باشیم، که روی کلاینتها هیچ استوریج دائمی وجود نداشته باشه! و کلاینتها ابتدا از سرور بوت بشن و سپس یه برنامه کاربردی رو ( از همون سرور) لود و اجرا کنند؟!
    ...
    چندتا سوال:
    - اگه از مدت زمان بوت شدن و همینطور مدت زمان لود شدن برنامه کاربردی بگذریم، روی سرعت اجرای برنامه چقدر تأثیر داره؟! (با توجه به اینکه اون برنامه کاربردی به فایلهای متعدد و کوئریهای متعدد حافظه جانبی نیاز چندانی نداشته باشه!)
    - روی سرعت عمومی ویندوز چقدر تأثیر داره؟
    - کلیات کار به چه صورت هست؟
    - چند تا سرنخ کاربردی و مفید هم بفرمائید!
    - و اون اساتیدی که کنه داستان رو میدونند، روش کم درد سرتر جایگزین این مورد رو بفرمایند!
    ...
    سوئیچ و شبکه LAN رو دارم!
    مادربردها هم P5KPL-AM-SE هستند و کانفیگ بوتشون رو که نگاه کردم، ظاهرا قابلیت بوت از LAN رو دارن!
    همچین گزینه ای بود: Onboard PCIE GbE LAN Boot ROM Configuration
    حدس میزنم فقط یه ویندوز سرور ( البته با کلی کانفیگ) لازم داشته باشه!
    ...
    نظر شما چیه؟ (از یه جمله هم دریغ نفرمائید!)

◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

پاسخ : UBUB؟ راه اندازی LAN با قابلیت بوت از سرور ؟؟

با سلام
    من خودم کار نکردم. اما دیدم که سیستمی با استفاده از XPC Target متلب عملکردی مشابه همین منظور شما داشته.
    طبعا سرعت اجرای برنامه بسیار نزدیک به ریل تایم میشه و اصولا xpc برای همین منظور طراحی شده.
    ارتباط دو سیستم هم از طریق LAN هست.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : UBUB؟ راه اندازی LAN با قابلیت بوت از سرور ؟؟

سلام،
      آقایون مهندسها، اگه دوستان و همکارانی با تخصص شبکه دارید، لطفا دراینباره ازشون سوال کنید!!
      با تشکر.
      ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X