سلام به همه،
عرض ادب خدمت اساتید گرانقدر،
...
از دوستان و اساتید محترم، کسی تا حالا شبکه کامپیوتری LAN ، با قابلیت بوت از سرور راه اندازی کرده؟؟؟
یعنی یه LAN کلایت_سرور داشته باشیم، که روی کلاینتها هیچ استوریج دائمی وجود نداشته باشه! و کلاینتها ابتدا از سرور بوت بشن و سپس یه برنامه کاربردی رو ( از همون سرور) لود و اجرا کنند؟!
...
چندتا سوال:
- اگه از مدت زمان بوت شدن و همینطور مدت زمان لود شدن برنامه کاربردی بگذریم، روی سرعت اجرای برنامه چقدر تأثیر داره؟! (با توجه به اینکه اون برنامه کاربردی به فایلهای متعدد و کوئریهای متعدد حافظه جانبی نیاز چندانی نداشته باشه!)
- روی سرعت عمومی ویندوز چقدر تأثیر داره؟
- کلیات کار به چه صورت هست؟
- چند تا سرنخ کاربردی و مفید هم بفرمائید!
- و اون اساتیدی که کنه داستان رو میدونند، روش کم درد سرتر جایگزین این مورد رو بفرمایند!
...
سوئیچ و شبکه LAN رو دارم!
مادربردها هم P5KPL-AM-SE هستند و کانفیگ بوتشون رو که نگاه کردم، ظاهرا قابلیت بوت از LAN رو دارن!
همچین گزینه ای بود: Onboard PCIE GbE LAN Boot ROM Configuration
حدس میزنم فقط یه ویندوز سرور ( البته با کلی کانفیگ) لازم داشته باشه!
...
نظر شما چیه؟ (از یه جمله هم دریغ نفرمائید!)
عرض ادب خدمت اساتید گرانقدر،
...
از دوستان و اساتید محترم، کسی تا حالا شبکه کامپیوتری LAN ، با قابلیت بوت از سرور راه اندازی کرده؟؟؟
یعنی یه LAN کلایت_سرور داشته باشیم، که روی کلاینتها هیچ استوریج دائمی وجود نداشته باشه! و کلاینتها ابتدا از سرور بوت بشن و سپس یه برنامه کاربردی رو ( از همون سرور) لود و اجرا کنند؟!
...
چندتا سوال:
- اگه از مدت زمان بوت شدن و همینطور مدت زمان لود شدن برنامه کاربردی بگذریم، روی سرعت اجرای برنامه چقدر تأثیر داره؟! (با توجه به اینکه اون برنامه کاربردی به فایلهای متعدد و کوئریهای متعدد حافظه جانبی نیاز چندانی نداشته باشه!)
- روی سرعت عمومی ویندوز چقدر تأثیر داره؟
- کلیات کار به چه صورت هست؟
- چند تا سرنخ کاربردی و مفید هم بفرمائید!
- و اون اساتیدی که کنه داستان رو میدونند، روش کم درد سرتر جایگزین این مورد رو بفرمایند!
...
سوئیچ و شبکه LAN رو دارم!
مادربردها هم P5KPL-AM-SE هستند و کانفیگ بوتشون رو که نگاه کردم، ظاهرا قابلیت بوت از LAN رو دارن!
همچین گزینه ای بود: Onboard PCIE GbE LAN Boot ROM Configuration
حدس میزنم فقط یه ویندوز سرور ( البته با کلی کانفیگ) لازم داشته باشه!
...
نظر شما چیه؟ (از یه جمله هم دریغ نفرمائید!)
دیدگاه