اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز ویستا با حجم 2 مگابایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویندوز ویستا با حجم 2 مگابایت

دوستمون درست میگن ... منم از این فرمت نرم افزار ها و بازیها زیاد دانلود میکردم ... تنها چیزی که اذیت میکنه زمان زیاد decompress شدن هست که فکر کنم بره هر کدوم یک صبح تا شب باید وقت بزارید ... تنها خوبی که داره اینه که حجم و زمان دانلود کمتر میشه ولی برای decompress کردن فایل باید وقت زیادی رو گذاشت ....
    از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      استفاده هم کردید؟
      خیر ... گفته بودم که :NO:

نوشته اصلی توسط Adel JoOoN
      آقا مجید همون طور که گفتم این ویندوز longhorn هستش
      به دردم نمی خورد

نوشته اصلی توسط shahin2222
      تنها چیزی که اذیت میکنه زمان زیاد decompress شدن هست که فکر کنم بره هر کدوم یک صبح تا شب باید وقت بزارید ...
      نچ ! باز کردنش واسه من که با فایلای عادی فشرده هیچ فرقی نمی کرد و لازم هم نبود از یک صبح تا شب وقت بزاری oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
        دوستمون درست میگن ... منم از این فرمت نرم افزار ها و بازیها زیاد دانلود میکردم ... تنها چیزی که اذیت میکنه زمان زیاد decompress شدن هست که فکر کنم بره هر کدوم یک صبح تا شب باید وقت بزارید ... تنها خوبی که داره اینه که حجم و زمان دانلود کمتر میشه ولی برای decompress کردن فایل باید وقت زیادی رو گذاشت ....
        از کدوما ؟ همین چند مگابایتی ها ؟؟؟؟؟ oo:
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
          از کدوما ؟ همین چند مگابایتی ها ؟؟؟؟؟ oo:
          بله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Adel JoOoN
            نچ ! باز کردنش واسه من که با فایلای عادی فشرده هیچ فرقی نمی کرد و لازم هم نبود از یک صبح تا شب وقت بزاری oo:
            نمیدونم شاید سیستم شما خیلی قویه ... یا شایدم سیستم من ضعیف

دیدگاه

اساتید محترم لطفا بفرمایند که فرمت این فایلهای کمپرس شده چیه که من از این به بعد فیلمها و بازی هایی رو که میخوام با آین فرمت دانلود کنم
              :applause:
              خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
              "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedgreat
                اساتید محترم لطفا بفرمایند که فرمت این فایلهای کمپرس شده چیه که من از این به بعد فیلمها و بازی هایی رو که میخوام با آین فرمت دانلود کنم
                :applause:
                kgb.*

چون فشرده سازی با این فرمت زمانبر هست ، فکر نمیکنم فایلی رو که مد نظرتون هست رو بتونید به سادگی پیدا کنید ...

دیدگاه

شنیده بودم kgb بیشتر فشرده میکنه ولی نه تا این حد ؟؟؟ 700 مگ رو یعنی 2 مگ میکنه ؟ :eek:
                  همین چند دیقه پیش یه تایپیکی در مورد gta iv دیدم که پاک شد البته ولی یه بازی که حجم اولیش حدودا 6 گیگ بود(حجم اصلی بازی حدود 12 گیگه که بعد از فشرده سازی هایی که معمولا انجام میدن و حذف بعضی موارد میشه حدودا 6 گیگ) رو کرده بود 9 مگ !!! oo:
                  من نمیتونم باور کنم .. از طرفی هم شما میگی استفاده کردم ... :eek: :eek: :eek:

اگر یادتون هست چند موردی که دانلود کرده بودید رو بفرمایید اول چند مگ بود و بعد از اکسترکت چند مگ شده
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

راستش چند سال پیش دانلود کرده بودم ... با عرض شرمندگی الانم حضور ذهن ندارم ... ولی یه سرچی بزنید فکر کنم پیدا بشه ...

دیدگاه

سلام بچه ها
                      منم چند سال پیش یه همچین فایلی فکر کنم همون آفیس بود دانلود کردیم و حدود 24 ساعت طول کشید باز شد و کار هم میکرد.
                      ولی برای compres کردن زمانی به مراتب بیشتر میخواد که فکر کنم با این اوصاف 2-3 روز طول بکشه
                      واقعا من تو شک بودم وقتی آفیسه رو نصب کردم. این دیگه چه تکنولوژی ایه؟
                      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                        این دیگه چه تکنولوژی ایه؟
                        الگوریتم این نوع فشرده سازی که به آن PAQ گفته میشود ، توسط Alexander Ratushnyak نوشته شده است ، که در سال 2006 توسط Tomasz Pawlak و با ++Microsoft Visual C پیاده سازی شده است ...

پ.ن : http://en.wikipedia.org/wiki/KGB_Archiver

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                          سلام بچه ها
                          منم چند سال پیش یه همچین فایلی فکر کنم همون آفیس بود دانلود کردیم و حدود 24 ساعت طول کشید باز شد و کار هم میکرد.
                          ولی برای compres کردن زمانی به مراتب بیشتر میخواد که فکر کنم با این اوصاف 2-3 روز طول بکشه
                          واقعا من تو شک بودم وقتی آفیسه رو نصب کردم. این دیگه چه تکنولوژی ایه؟
                          اگه همون افیس 2007 دو مگا بایتی معروف باشه این یکی دو ساله تا بحال همه فقط حرفشو میزدن بالاخره یکی پیدا شد خودش واقعا استفاده کرده.

دیدگاه

با سلام
                            اومدم چیزی بگم که بعد نگم که چیزی نگفتمو نشد که بگم پس میگم که گفته باشم

فشرده سازی به دو سبک انچام میشه 1- بدون اتلاف و با اتلاف
                            1- بدون اتلاف : در فشرده سازی مفهومی به نام افزونگی هست هر چه قدر یک فایل افزونگیش بیشتر بشه فایل رو میشه فشرده تر کد .مثلا شما یک فایل تکست ++c یا دیتا بیس حسابداری رو شدید میشه فشرده کرد ولی برای فایل اجرایی exe میزان فشرده سازی خیلی کم میشه و این رو هم بگم یک فایلی رو که فشرده شده دیگه نمی شه فشرده ترش کرد و درصورت فشرده سازی حجمش بیشتر میشه چون افزونگی فایل حذف شده و چیزی برای فشرده سازیش نیست
                            2- با اتلاف : خوب یک فایل میتونه داری جزئیاتی باشه که خیلی هم بدرد بخور نیستند مثلا در یک فایل صوتی شاید به علت عملکرد ضعیف میکروفن و آمپلی فایر یک مقدار اطلاعات بالای 20 کیلو هرتز باشه ویا زیر 200 هرتز خوب در فشرده سازی میشه اینها رو حذف کد و چون گوش ما مثلا فرکانس بالای 500 هرتز و زیر 12 کیلوهرتز رو مشنوه حتی میشه اطلاعات بالای 10 کیلو رو حذف کرد و بعد میشه افزونگی رو حذف کرد مثلا mp3 از این فرمت استفاده میکنه

به هر حال با هر الگوریتمی در روش بدون اتلاف فقط فایل های خیلی خیلی خاص رو میشه 700 مگ رو تا 2 مگ فشرده کرد .البته فایل های اجرایی یا dll ها این قابلیت رو نداره و در بهترین حالت 5 برابر و یا 6 برابر میشه فشرده کرد .

پس قول سایت ها رو نخورد که سرتون کلاه میره .
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

در تعریف فشرده سازی ما اتلاف نداریم. بعد از اکسترکت، فایل بدست اومده باید عین فایل اصلی باشه. بحث mp3 و jpg و ازاین قبیل فایل ها درسته ظاهرا فشرده سازی گفته میشه ولی بحثش کلا جداست و فشرده سازی نیستن. یه چیزی مثل آمار گیریه و با این که 100% نیست ولی مفهوم رو میرسونه.
                              در مورد فرضا آفیس که حجمش از 700 به 2 مگ رسیده (در صورت وجود) کلا باید الگوریتم جدیدی باشه که یه چیزایی در موردش شنیده بودم ولی فکر نمیکردم حقیقت داشته باشه
                              مثلا آفیس چند ده فایل اجرایی و dll داره و عملا با الگوریتم های فعلی همونطور که شما گفتین خیلی نمیشه فشرده کرد. حالا تو این 2 مگ چقدر مگه میشه فایل اجرای و dll و تصویر جا داد !! .. یا بازی GTA چند هزار فایل اجرایی و کتابخانه داره.
                              همین بازی gta که از 6 گیگ رسیده به 9 مگ :eek: با الگوریتم های فعلی و با حذف افزونگی عمرا بشه همچین کاری کرد پس اینایی که گفتید با اینکه کاملا درسته ولی این مورد بخصوص رو توجیه نمیکنه. این الگوریتم احتمالا حالت خاصی از الگوریتم فشرده سازی بازگشتی باشه.
                              برای دوستانی که اطلاع ندارن باید عرض کنم که این الگوریتم انوطور که ادعا میکنن یک فایل رو فشرده میکنه و نتیجه رو باز هم فشرده میکنه و چند ده یا چند صد یا ... بار این کار رو ادامه میده. مثلا یه بنده خدا ادعا میکرد که همه ی فایل های دنیا رو میتونه تو 100 بایت ذخیره کنه. 100 بایت میشه 800 بیت و این هم یعنی 2 به توان 800 حالت. الگوریتم ایشون در صورت درست بودن فقط میتونه از بینهایت فایل 2 به توان 800 فایل رو تا این حد فشرده کنه. و تازه معلوم هم نیست که از بین این 2 به توان 800 حالت چند تاش به درد ما بخوره.
                              این الگوریتم در حالت کلی کاملا شکست خورده س و منطقش غلطه و طبق اصل لانه کبوتری ما نمیتونیم همه ی فایل ها رو بدون تلفات فشرده کنیم.
                              البته اصل لانه کبوتری رو یه جورایی میشه دور زد ولی چون فایل بدست اومده تضمینی برای برگردوندن فایل اصلی رو نمیده بنابراین جزو الگوریتم های فشرده سازی حساب نمیشه.
                              اصلا دور از ذهن نیست که یه بلایی سر فایل بیاریم و بشه بعضی از فایل ها رو با این روش تا این حد فشرده کرد. حالا این کار رو انجام دادن یا نه نمیدونم. اگر هم انجام داده باشن کار کردن با یه همچین برنامه ی فشرده سازی چندان ساده نخواهد بود.

دیدگاه

FreeARC فشرده ساز لینوکسی هستش که قدرتش بیشتر از kgb هستش و متن بازه
                                و سرعت بسیار بالایی نسبت به kgb داره
                                گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X