اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال و مشکل در مورد ویندوز 64Bit Seven روی لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال و مشکل در مورد ویندوز 64Bit Seven روی لپ تاپ

سلام

من تازه با این سایت آشنا شدم سایت خیلی خوبیه ... و از این بابت خوشحالم ... :rolleyes:
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید :
    من ویندوز لپ تاپم 7 home edition 64 bit هست متاسفانه اجازه دانلود Download Windows XP Mode رو به من نداد میگه باید ویندوز 7 من باید Professional, Enterprise, or Ultimate باشه .... حالا چاره چیه؟
    از طرفی من اگه بخوام ویندوزم رو ارتقاء بدم با توجه به اوریجنال بودنش و داشتن لایسنس ویندوز میتونم این کار رو انجامئ بدم ؟
    من از ویندوزم ریکاوری گرفتم ... اما هر برنامه ای که نصب میکنم یک سری از بازی های نصب شده روی اون از حالت مجانی خارج شده و دیگه قابل اجرا نیست؟ این چه معنایی داره؟ چه کار میتونم کنم؟
    اصلا این ریکاوری به چه درد میخوره؟ من که دارم بنظرم بی فایده است ... یعنی واقعا با اون ریکاوری میشه سیستم رو به روز اول تبدیل کرد؟
    ریکاوری زیاد ویندوز آیا صدمه ای هم میزنه؟

راستی یه سوال سخت افزاری هم دارم چطوری میشه که وقتی آداپتور لپ تاپ رو توی برق میزنیم صدایی مثل داغ شدن روغن ایجاد میشه و چراغ اون سه راهی برق چشمک زن میشه ؟ این چه مشکلی هست؟ :surprised:

ممنون

پاسخ : چند سوال و مشکل در مورد ویندوز 64Bit Seven روی لپ تاپ

سلام داداش من جواب سوال اولتو نمیدونم :cry2:
    منضورت از ارتقا چیه؟ :eek:
    ریکاوری اصولا مثل این می مونه که شما از روی ویندوزتون یه کپی گرفتید و هر وقت که خواستید اونو رو نسخه ی اصلی بزارید(البته اون فقط رو ویندوزی که از روش ریکاوری گرفتید کار می کنه) و ویندوزو به حالت اولیه ی خودش برگردونید :nice:
    ریکاوری زیاد هم هیچ مشکلی نداره :agree:
    بت پیشنهاد می کنم که اداپتورتو به نمایندگیش ببری :surprised: :surprised:

دیدگاه

پاسخ : چند سوال و مشکل در مورد ویندوز 64Bit Seven روی لپ تاپ

بعضی وقتا اون صدای وزوز به خاطر نامناسب بودن کیفیت برق اون منطقه هستش....شما یه جای دیگه امتحان کنید اگه صدا داد یعنی آداپتور خرابه...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X