اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اجرای اشتباه فایل ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اجرای اشتباه فایل ها

سلام
    راستش من ویندوز 7 درست کار می کنه اما دچار یک اشتباه شدم و نمی دونم چه طوری درستش کنم و این هم این است که :
    من فایلی داشتم که تصویری است ولی پسوند فایلش اشتباهن exe شده بود ولی وقتی نرم افزار media player classic رو اجرا می کردم و فایل رو drop & dragمی کردم تو نرم افزار media player اون رو اجرا می کرد اما اشتباهن اون رو با winrar باز کردم و حالا تمام فایل های exe موجود در ویندوز 7 مثل نرم افزار ie و بازی ها و google chrom و ... رو وقتی کلیک می کنم ویندوز سعی در باز کردن انها با winrar داره حالا راهنمایی بفرمایید چه طور درستش کنم یا به عبارتی ر نرم افزار به حالت exe اصلی خودش برگرده ؟
    در ضمن سوال دومم هم این است که ایا نرم افزاری وجود داره تا مثل xp بتونیم از 7 هم ویندوز live درست کنیم ؟
    با تشکر
    اول توکل
    دوم پشتکار
    سوم مشورت
    چهارم عمل
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

پاسخ : اجرای اشتباه فایل ها

سلام
    راستش یه مدتیه به خاطر استفاده از نرم افزار های قدیمی سون رو پاک کردم ولی مسیرش تو xp زیاد فرقی نمیکنه با سون
    فولدر پشن > فایل تیپز
    از تو لیست exe رو پیدا کن و دیلیت کن و یه بار ریستارت کن
    با تشکر

دیدگاه

پسوند EXE توی لیست نیست.
      برای اجرا می تونی روش کلیک راست کنی و Run as ... رو بزنی

دیدگاه

این فایل رو اجرا کن و سیستم رو ریستارت کن.
        احتمالا درست میشه
        http://persiandrive.com/739336

دیدگاه

اگه نیست که باید یکی درست کنی و رو اپلیکیشن تنظیمش کنی
          این فایل هم هست که بعد دانلود به .reg تغییر بده پسوندش رو
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            سلام
            راستش یه مدتیه به خاطر استفاده از نرم افزار های قدیمی سون رو پاک کردم ولی مسیرش تو xp زیاد فرقی نمیکنه با سون
            فولدر پشن > فایل تیپز
            از تو لیست exe رو پیدا کن و دیلیت کن و یه بار ریستارت کن
            با تشکر
            منم همچین مشکلی برام پیش اومد.این روشی که شما گفتین هم تو ایکس پس کار میکنه ولی تو سون من اصلا این مسیر وجود نداره برای همین مجبور شدم از system restore استفاده کردم مشکلم حل شد
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

چه طوری از system r4store استفاده کنم
              اول توکل
              دوم پشتکار
              سوم مشورت
              چهارم عمل
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                فایل exefix.reg رو ویندوز چه در حالت نرمال و چه safe mode اجرا نمیکنه و پیغامی مبنی بر اینکه همه کلیدها بسته است میده چه کار کنم ؟در ضمن چه طوری از system restore استفاده کنم?
                اول توکل
                دوم پشتکار
                سوم مشورت
                چهارم عمل

دیدگاه

اول این کار رو بکن فکر کنم بهتر باشه
                  سیستم رو ری استارت کن
                  دقیقا قبل از اینکه آرم ویندوز نمایان بشه F8 رو بزن (همونجا که وارد سیف مود میشی) در لیست یک گزینه وجود داره که اولش با LAST KNOW GOOD.... شروع میشه این رو بزن و ویندوز رو اجرا کن .اگر مشکل حل شد چه بهتر و اگر نشد بگو تا سیستم ریستور رو بگم.
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام کار نکرد لطفا system restore رو بگید در ضمن فایل exefix.reg رو ویندوز چه در حالت نرمال و چه safe mode اجرا نمیکنه و پیغامی مبنی بر اینکه همه کلیدها بسته است میده چه کار کنم ?lممنون
                    اول توکل
                    دوم پشتکار
                    سوم مشورت
                    چهارم عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                      سلام کار نکرد لطفا system restore رو بگید در ضمن فایل exefix.reg رو ویندوز چه در حالت نرمال و چه safe mode اجرا نمیکنه و پیغامی مبنی بر اینکه همه کلیدها بسته است میده چه کار کنم ?lممنون
                      تو ران تایپ کن earlier time گزینه اول رو انتخاب کن و مرحله به مرحله پیش برو
                      اگر restore point داشته باشی راحت میتونی به اون زمان برگردی و مشکلت حل میشه
                      درمورد بسته بودن همه کلید ها احتمالا یا آنتی ویروست نمیزاره یا سیستمت ویروسیه و یا هم با اکانت admin وارد نشدی

دیدگاه

تو سون راه بالا رو امتحان کردم جواب نداد ؟
                        اول توکل
                        دوم پشتکار
                        سوم مشورت
                        چهارم عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                          تو سون راه بالا رو امتحان کردم جواب نداد ؟
                          مال من که جواب داد
                          دیگه نمیدونم

دیدگاه

سلام
                            دو فایلی رو که دوستان تو این تاپیک گذاشتن من امتحان کردم و جواب نداد حتی در حالت safe mode هم پیغام می داد اما در سایت :
                            http://www.winhelponline.com/blog/restore-exe-file-asso-windows-7-vista-incorrectly-associated/
                            فایلی وجود داره که من اون رو در safe mode اجرا کردم جواب داد و ویندوز در ست شد ؟!
                            با تشکر از همه دوستان
                            اول توکل
                            دوم پشتکار
                            سوم مشورت
                            چهارم عمل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X