من میخوام اینو تو word تایپ کنم ... اون شکل اولی به صورتی هست که با خود word نوشتم ولی فلش هاش کوچیک هستن من نتونستم با word این فلش ها رو به صورت دیگه ای پیدا کنم که بزرگتر باشه! چیکار کنم که اندازش مثل عکس دومی بشه؟؟؟
اون عکس دومی رو با لاتکس نوشتم و بعد عکس گرفتم و توی word عکسش رو گذاشتم
ولی همینطور که میبینید عکس دومی در مقابل اولی که توی خود word نوشته کیفیتش خیلی بده و تار هست.
کسی میتونه کمکم کنه که چیکار کنم؟
insert/equation/operator
وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.
چطوری میشه داخل Excel آخرین فونت هایی که استفاده شده رو نگهداری کرد یا به عبارتی همون قسمت Recently used fonts رو آورد؟ داخل Word این قسمت رو داره و آخرین فونت های مورد استفاده رو داخل خودش نگه میداره ولی Excel نه. (Excel 2013)
سلام من یک پروژه دارم که می خوام از صفحه 5 وورد شروع صفحه گذاری رو از 1 شروع کنم تو اینترنت سرچ کردم و مطلب هم پیدا کردم ولی اصلا جواب نگرفتم نمی دونم چه کار کنم ضمنا وورد من 2013 است !؟
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
راه سختش اینه که صفحه قبل ازصفحه ای که میخوای شماره گذاری صفحات رو شروع کنی خط آخرش کلیک کنی و از منوی Page Layout گزینه Breaks، گزینه Next Page رو بزنی تا یک Section جدید شروع بشه(از صفحه بعد). در محل Footer (پایین صفحه جایی که شماره صفحه میاد) دابل کلیک کن و از منوی Header and Footer Tools/Design تیک Link to Previous رو بردار و از منوی Inset گزینه Page Number رو بزن.
راه آسونش اینه که صفحات قبل از 1 رو Cut کنی و ببری توی یک Word دیگه و بعداً با Acrobat Pro گزینه راست کلیک ... Combine supported files رو وقتی فایلهای PDF یا Word رو انتخاب کردی بزنی تا در PDF نهایی به هم بچسبن.
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
سلام دوستان امیدوارم سوالم رو جای مناسبی مطرح کرده باشم من دو تا سوال دارم :
سوال من در مورد وورد 2010 هستش ؟
1-من تو وورد 2010 دارم عربی تایپ می کنم و لی حالا که تعداد صفحات زیاد شده با اینکه ctrl+s رو در وورد میگیرم تا کلمات نوشته شده سیو شن ولی انگار نه انگار اصلا سیو نمیشن باید چه کار کنم آیا نکته ای داره و باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم یا یک جای دیگه ایراد داره ؟
2- من تو تایپ کلمات عربیم از فونت lotus lino type استفاده کردم ولی در وورد 2007 هنگامی که در save as فرمت pdf رو انتخاب میکنم حرف ی که زیرش دو تا نقطه داره نقطه هاش حذف میشن و همچنین با اینکه در وورد شماره ها فارسی هستش اما در این مورد انگلیسی میشن چه کار کنم ؟
ممنون
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
سلام دوستان امیدوارم سوالم رو جای مناسبی مطرح کرده باشم من دو تا سوال دارم :
سوال من در مورد وورد 2010 هستش ؟
1-من تو وورد 2010 دارم عربی تایپ می کنم و لی حالا که تعداد صفحات زیاد شده با اینکه ctrl+s رو در وورد میگیرم تا کلمات نوشته شده سیو شن ولی انگار نه انگار اصلا سیو نمیشن باید چه کار کنم آیا نکته ای داره و باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم یا یک جای دیگه ایراد داره ؟
2- من تو تایپ کلمات عربیم از فونت lotus lino type استفاده کردم ولی در وورد 2007 هنگامی که در save as فرمت pdf رو انتخاب میکنم حرف ی که زیرش دو تا نقطه داره نقطه هاش حذف میشن و همچنین با اینکه در وورد شماره ها فارسی هستش اما در این مورد انگلیسی میشن چه کار کنم ؟
ممنون
چه شد دوستان
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
دیدگاه