اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسی از دوستان نحوه درست کردن فایل lyric رو بلده ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کسی از دوستان نحوه درست کردن فایل lyric رو بلده ؟

سلام
    اگه کسی اطلاعاتی در مورد درست کردن فایل های لایریک داره ممنون میشم که اهنمایی کنه :applause: یا نرم افزاری برای درست کردن این فایل ها
    کمتر به سایت میام .....

پاسخ : کسی از دوستان نحوه درست کردن فایل lyric رو بلده ؟

jetaudio 7 بعد از نصب lyric maker هم همراهش تو منو ی استارت میاد.
    :job: :bye
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

lyric چی بیده oo:

دیدگاه

سلام
        اول یه فایل text درست کن، بعد از اینکه متن lyric رو توش نوشتی ، پسوندش رو از txt به lrc تغییر بده. دقت کن اسم فایل دقیقا همون اسم آهنگ باشه

نوشته اصلی توسط فرشـاد
        lyric چی بیده oo:
        بعضی از پلیر ها قابلیت پخشش رو دارن مثل jetaudio. مثلا اگه شما یه آهنگ mp3 خارجکی ( در مورد فارسی شک دارم بشه ) داشته باشی ، می تونی سرچ کنی متن ترانه رو گیر بیاری و همون طوری که گفتم فایل lyric رو درست کنی و بذاریش تو همون فولدری که آهنگ توشه. حالا هر وقت آهنگ رو با jetaudio گوش کنی ، متن ترانه رو هم نشون میده ، همین!

دیدگاه

سلام بله دستمون درست می فرمایند.
          منظور ایشون لیریک های غیر همزمان یا زمان بندی نشده است که همان asynchronous lyrics نامیده می شه.
          این لیریک ها هم می تونن تو فایل جداگانه ای با پسوند lrc در کنار فایل موسیقی ما باشن و هم می تونن در داخل فایل موسیقی embed بشن که به نظرم حالت دوم بهتره . چون هیچ وقت متن و صدا از هم جدا نمی شن که احتمال گم شدن متن باشه.
          خصوصیت لیریک های غیر همزمان اینه که کل متن یک جا نشون داده می شه و خواندن سرود با نشان دادن متن همزمان نیست که این همون وجه تسمیه ی اونه.
          ولی نوع دیگری از لیریک هست که همزمان یا synchronous هست.
          البته تا حالا من فقط jetaudio رو دیدم که بتونه این نوع رو پخش کنه .
          این مدل که من اونو امتحان کردم بنظرم خیلی بهتره .
          هردو البوم سامی یوسف رو لیریک دار کردم که خیلی جالب شد.
          تهیه اش وقتگیر هست . ولی شاید در بعضی موارد ارزشش رو داشته باشه
          خصوصیت این لیریک ها این هست که یک تکه ازمتن که قراره همین موقعا (تو بازه ی حدود 4 یا 5 ثانیه) خونده بشه رو نشون میده و همون تکه ای رو که خواننده داره می خونه هایلایت می کنه .
          البته تنظیم زمان هایلایت کردن با خودتونه .
          من این کارو برای البوم سامی یوسف کردم. خیلی عالی شده.
          این کارو میتونین با lyric maker همراه jetaudio انجام بدین. ورژن 6 به بالا این لیریک ساز رو داره .ولی سعی کنین از ورژن 6.4 ی ابالاتر استفاده کنین. چون امکان داره برای ورژن 6 تو ورژنای دیگه نشون داده نشه .
          البته سعی کنین بالاترین ورژن رو که فکر کنم الان 7 هست همراهتون داشته باشین.
          به امید روزی که همه مون بتونیم از این امکانات به صورت مفید استفاده کنیم.
          مرسی. نتیجه رو و نظرتون رو در مورد لیریک همزمان بفرمایید.
          :nice: :mrgreen:
          Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X