اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تماس اینترنتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرم افزار تماس اینترنتی

سلام
    برای برقراری تماس اینترنتی چه نرم افزاری نیازه (کامپیوتر به تلفن همراه یا ثابت)؟
    بعد هزینه اش چه طوریه؟
    و چگونه من باید نصبش کنم ؟

پاسخ : نرم افزار تماس اینترنتی

نرم افزار SKype . :rolleyes:

به سایت Skype برید و یه اکانت بسازید و از قسمت دانلود ، برای سیستم مورد نظرتون (مثلا کامپیوتر ، موبایل و ...) اون رو دانلود کنید و اجراش کنید ، مراحل نصب بسیار ساده است . به وسیله این نرم افزار ارتباط با کامپیوتر به کامپیوتر رایگان است در همه جای دنیا ! :mrgreen:
    و می تونید با پرداخت هزینه های اون (7 یورو در ماه و در سایت Skype ) با موبایل و تلفن های ثابت نیز تماس بگیرید .
    - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
      نرم افزار SKype . :rolleyes:

به سایت Skype برید و یه اکانت بسازید و از قسمت دانلود ، برای سیستم مورد نظرتون (مثلا کامپیوتر ، موبایل و ...) اون رو دانلود کنید و اجراش کنید ، مراحل نصب بسیار ساده است . به وسیله این نرم افزار ارتباط با کامپیوتر به کامپیوتر رایگان است در همه جای دنیا ! :mrgreen:
      و می تونید با پرداخت هزینه های اون (7 یورو در ماه و در سایت Skype ) با موبایل و تلفن های ثابت نیز تماس بگیرید .
      شما چطوری تونستید این هزینه رو پرداخت کنید؟
      اگه میشه به ما هم یاد بدید با تشکر....
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

من خودم پرداخت نکردم . همیشه بطور رایگانش رو استفاده می کنم .

ولی برای پرداخت های اینترنتی با کردیت کارت های معتبر خوب راه هایی هست
        با سرچ بزنید و شرکت ها و یا صرافیهایی را پیدا کنید که این کار را برایتان انجام می دهند . یا اینکه اون ور آب آشنا داشته باشید که براتون پرداخت رو انجام بده .

صرافیهایی رو در اینترنت دیده بودم که این کارو می کنند و حتی کارت اصلی رو برای شما ارسال می کنند و خودتون خرید رو انجام می دید ولی هزینشون بالاست مثلا اگر 150 هزار تومان پرداخت کنید کارتتون رو حدود 80 هزار تومان شارژ می کنن و می فرستند براتون و بعد از اون هم باز امکان شارژ بعدی وجود داره .
        فقط من چون خودم تابحال انجام ندادم قیمت دقیقش رو نمی دونم و جای مطمئنی هم که قبلا تست شده باشه رو نمیشناسم . موفق باشید
        - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X