اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم مرورگر ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدوم مرورگر ؟

دوستان من تا الان فقط با مرورگر IE کار کردم ودر مورد مرورگرای دیگه مثل FIRE FOX و OPERA و . . .هیچ اطلاعاتی ندارم میشه در مورد این مرورگرها توضیحی بدین و بگین کدوم بهتره و سرعت بیشتری داره ؟
    در ضمن از دوستان خواهش می کنم در نظر سنجی شرکت کنن
    این عکس رو هم تو نت دیدم گفتم بد نیست بزارم

اضافه شده در تاریخ :
    کسی نیست :-?

1,593
    Mozilla Firefox
    0%
    537
    Opera
    0%
    373
    Google Chrome
    0%
    242
    Internet Explorer
    0%
    138
    Apple Safari
    0%
    116
    Pale Moon
    0%
    38
    Torch Browser
    0%
    27
    Sea Monkey
    0%
    22
    Comodo IceDragon
    0%
    4
    Slim Browser
    0%
    23
    Comodo Dragon
    0%
    15
    Sr Ware Iron
    0%
    22
    Columbus Web Browser
    0%
    9
    Maxthon
    0%
    8
    Avant Browser Ultimate
    0%
    8
    TOR Browser
    0%
    3
    AOL Browser
    0%
    8
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : کدوم مرورگر ؟

من پر سرعت تر از مرورگر Safari ندیدم
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

من 4 تا مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس و اپرا وکروم رو دارم .. فایر فاکس از هر لحاظ بهترین نیست ولی جمعا برای من یه سرو گردن بالاتر از بقیه س .. امکانات کوچیکی داره که بقیه ندارن وهمین امکانات کارو خیلی راحت میکنه کلا کاربرپسند تر از بقیه س و سرعت خوبی هم داره .. (البته بحث سر سرعت مرورگرا هم یه جورایی درست نیت بگذریم) .. البته بعضی وقتا لازم میشه از مرور گر دیگه ای استفاده بشه .. برای بعضیا سایت ها از اپرا استفاده میکنم ولی مرورگر رسمی و اداری فایرفاکسه
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        من پر سرعت تر از مرورگر Safari ندیدم
        منم تعریفش رو شنیدم ولی نمی دونم آیا گذشته از سرعت کاربر پسند هم هست یا نه ؟
        یه مرورگر که هم سرعتش خوب باشه و نقایص Fire Fox رو هم نداشته باشه نمیشناسین ؟چون فکر کنم fire fox بعضی از سایت ها رو باز نمی کنه .
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

:job:mini
          نوشته اصلی توسط امین غفاری
          یه مرورگر که هم سرعتش خوب باشه و نقایص Fire Fox رو هم نداشته باشه نمیشناسین ؟چون فکر کنم fire fox بعضی از سایت ها رو باز نمی کنه .
          سلام
          من از فایرفاکس استفاده میکنم
          خیلی هم ازش راضیم
          همهآ‌ی سایتآ‌ها روهم کامل و بدون نقص باز میکنه

با همه مرورگرها ها هم کار کردم ولی این فایرفاکس یه چی دیگی
          هم از نظر سرعت و هم از نظر رابط کاربری حرف نداره.(یه مرورگرهای خوب)

دیدگاه

دوستان نمیدونم یه چنین نظر سنجی قبلا تو سایت بوده یا نه ولی تازه گذاشتم اگه ممکنه در نظر سنجی هم شرکت کنید
            [hr]

دیدگاه

سلام،به نظر من تنها نقصی که کروم داره اینه که از زبانه ها پشتیبانی نمیکنه و بهترین مرورگره،سافاری هم خیلی خوبه ولی نه روی ویندوز(رو مکینتاش حرف نداره).
              قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

رو سافاری شک کن، 1 سال و 7 ماه فقط دارم با سافاری کار میکنم
                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

برای طراحان وب این IE یه معضل بود زمانی اما الان داره خوب پیش میره و خیلی از استانداردهای وب رو رعایت کرده!
                  درصد استفاده از سه مروگر IE-FireFox-Chrome توی از بقیه بیشتر هست و طراحان مروگر هدفشون یکی از این 3 تا است، به همین علت هم کاربرا بطور غیرمستقیم به استفاده از این مرورگرها هم سوق داده میشن.
                  الان خیلی فرقی نداره از کدومشون استفاده کنید چون پا به پای هم در حال پیشرفت هستن و همشون هم امکانات خوبی دارن. البته ناگفته نمونه که هنوز IE در ارتباط با Addon ها به پای Chrome و FireFox نرسیده.

دیدگاه

ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن ، از بقیه دوستان هم خواهش می کنم اگه می تونن تو این نظر سنجی شرکت کنن ، با تشکر قبلی
                    نوشته اصلی توسط musefian
                    سلام،به نظر من تنها نقصی که کروم داره اینه که از زبانه ها پشتیبانی نمیکنه و بهترین مرورگره
                    میشه بیشتر توضیح بدین ؟ :rolleyes:
                    [hr]

دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدین ؟
                      بعضی از سایتها مثلا اکثر سایتهای دانشگاهی از زبانه ها استفاده میکنند که کروم سایت رو باز میکنه ولی زبانه ها رو نه،فایرفاکس وIE از زبانه ها پشتیبانی میکنند.

دیدگاه

انتخاب یه مرورگر به عنوان بهترین کار غلطییه،هر کسی با توجه به سیلیقه و انتظاری که از مرورگر داره باید انتخاب بکنه،چرا بعضی از مرورگر ها اشکالاتی دارن که باید از لیست انتخاب حذفشون کرد.ولی بهترین مرورگرها از لحاظ سرعت،امنیت،امکانات و...به نظر خیلی ها. فایرفاکس،کروم و سافاری هستن.بهتره شما هر سه رو نصب کنید و خودتون یکی از این سه تا رو انتخاب بکنید.

دیدگاه

این اشتباه که بگیم fire fox بعضی سایت ها را باز نمیکنه fire fox محبوبیت زیادی داره و همچنین توجه برنامه نویسان سایت ها را نیز جلب کرده در بعضی سایت ها درج شده که برای لود شدن بهتر سایت از fire fox استفاده کنید

پیشنهاد من اینه که از fire fox استفاده کنید و در مواقع خاص که ایتنرت سرعتش پایین اومده و یا مثلا مراجعه کننده یه سایت بالا رفته و سرعتش اومده پایین از سافاری استفاده کنید

سافاری -------------->>>>> خط شکن

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                            این اشتباه که بگیم fire fox بعضی سایت ها را باز نمیکنه fire fox محبوبیت زیادی داره و همچنین توجه برنامه نویسان سایت ها را نیز جلب کرده در بعضی سایت ها درج شده که برای لود شدن بهتر سایت از fire fox استفاده کنید

پیشنهاد من اینه که از fire fox استفاده کنید و در مواقع خاص که ایتنرت سرعتش پایین اومده و یا مثلا مراجعه کننده یه سایت بالا رفته و سرعتش اومده پایین از سافاری استفاده کنید

سافاری -------------->>>>> خط شکن

بازم تشکر به خاطر همه راهنمایی ها
                            اما سوال دیگه ای برام مونده نحوه کارکردن این نرم افزارها با نرم افزارهای دیگه ای هست که وقتی تو نت کار می کنیم مجبور به استفاده از اونها هستیم ( مثلا فلفل شکن ها و . . . ) کار با این نرم افزارها مشکلی در این رابطه به وجود نمی آره ، نحوه تنظیماتشون مشابه IE هست یا خیر ؟
                            [hr]

دیدگاه

ie خیلی سنگینه برای امتحان چند تا تب باز کنید بببنید سر سیستم چی میاد . مرورگر خوب بایستی بدون مشکل تعداد زیادی تب باز کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X