اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

fdisk

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

fdisk

سلام

می شه به من بگین fdisk برای چی استفاده می شه ... اگه فقط واسه ء پارتیشن بندی استفاده می شه ... چه فرقی با پارتیشن بندی از طریق ویندوز داره ؟

پاسخ : fdisk

فرقی نداره، پارتیشن ها پاک میشن و با پارتیشن بندی جدید ، هارد رو فرمت می کنید. فقط قدیما که xp نبود ، مجبور بودین از طریق dos و با فرمان fdisk این کارو انجام بدین

دیدگاه

البته یه fdisk ای هم توی لینوکس هست که فکر کنم خیلی از مال ویندوز کاراتره
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

با سلام
        fdisk ابزاریه برای ایجاد پارتیشن شما ممکنه به غیر از ویندوز بخواهید سیستم عامل دیگه ای رو توی کامپیوتر نصب کنید مثل dos یا ویندوز 98 , ... این مواقع نیاز به fdisk دارسد ولی خوب برنامه های مخصوص دیگه ای برای این منظور وجود داره که بهترینشون parttion magic هست.چ
        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی برازنده تر
          با سلام
          fdisk ابزاریه برای ایجاد پارتیشن شما ممکنه به غیر از ویندوز بخواهید سیستم عامل دیگه ای رو توی کامپیوتر نصب کنید مثل dos یا ویندوز 98 , ... این مواقع نیاز به fdisk دارسد ولی خوب برنامه های مخصوص دیگه ای برای این منظور وجود داره که بهترینشون parttion magic هست.چ
          موفق باشید
          با سلام
          حالا که صحبت از partition magic شد، معادل متنآ‌باز و رایگان این برنامه gparted است. این برنامه در واقع یه لینوکس زنده است که حجمش ۵۰ مگه و روش برنامه gparted نصبه. البته نگران نباشید برای استفاده از این برنامه لازم نیست که لینوکس بلد باشید فقط کافی است که این برنامه رو روی یک cd رایت کنید و با اون کامپیوتر رو راهآ‌اندازی کنید. بعد از این که سیستم بالا اومد میآ‌توانید با این برنامه پارتیشنآ‌ها رو عوض بدل کنید! و خیلی جالب زمانی که کامپیوتر شما در حال مثلا resize کردن یک درایو است با مرورگر توی برنامه یه گشتی توی اینترنت بزنید!

-تنها چیزی که ممکنه برای یک کاربر ویندوز عجیب باشه نحوه اسم دهی این برنامه (در واقع لینوکس) به درایوآ‌ها است، در اینجا مثلا sda1 داریم به جای c و ...

این هم یه عکس برای اینکه ترس بعضی از دوستان از برنامهآ‌های لینوکسی یه کم بریزه!

http://gparted.sourceforge.net/index.php

من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام به بزرگان
            fdisk دیگه قدیمیه و هاردهای جدید رو به علت 16 بیتی بودنش با اندازه ی واقعی نمی شناسه
            مثلا یه هارد 80 گیگابایتی رو 12/5 گیگابایتی می شناسه
            و فقط fat16 و fat32 رو ساپورت می کنه.
            مرسی
            بله اقا مانیان هم درست می گن gparted خیلی ردیفه
            سعی کنید اگه دارید کامپیوتر می خونید حداقل یه distribution (توزیع) لینوکس رو رو سیستمتون داشته باشین
            اگه مشکلی با لینوکس دارین یه تاپیک باز کنین و مطرح کنین
            به هر حال بزرگانی هم پیدا می شن که جوابتونو بدن
            بازم مرسی :mrgreen: :mrgreen:
            Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

و من هم اضافه می کنم که شرکت مایکروسافت همه نرم افزارهای متفرقه را فاقد گارانتی و امنیت لازم دانسته و تنها روش مطمئن برای پارتیشن بندی را ابزار خود ویندوز که در computer managment موجود می باشد می داند.

دلا یاران سه قسمند ار بدانی
              زبانی اند و نانی اند و جانی
              به نانی نان بده از در برانش
              محبت کن به یاران زبانی
              و لیکن یار جانی را به دست آر
              به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                و من هم اضافه می کنم که شرکت مایکروسافت همه نرم افزارهای متفرقه را فاقد گارانتی و امنیت لازم دانسته و تنها روش مطمئن برای پارتیشن بندی را ابزار خود ویندوز که در computer managment موجود می باشد می داند.
                با سلام
                دوست عزیز پیشنهاد میآ‌کنم حرفآ‌های ماکروسافت رو زیاد جدی نگیرید! علاوه بر این به جای ویندوز بهتره از لینوکس استفاده کنید تا نگران استفاده کردن از نرمآ‌افزارهای خارج computer management نباشید !
                این جزو توصیهآ‌های ماکروسافته که فلان چیز خطر داره بهمان جیزه و اون یکی هم کشنده است! مثل توصیهآ‌هایی که به بچهآ‌های کوچک میآ‌کنند!!!
                من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

مایکروسافت اگه اینقدر ایده آل به مسایل نگاه میکنه پس چرا اینقدر باگ واسه محصولاتش پبدا میشه oo:
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

یعنی اگه نرم افزار های مایکروسافت بلایی سر سیستم بیارن، مایکروسافت مسئولیتش رو به عهده می گیره؟ :icon_razz:

دیدگاه

پاسخ:fdisk

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
                      و من هم اضافه می کنم که شرکت مایکروسافت همه نرم افزارهای متفرقه را فاقد گارانتی و امنیت لازم دانسته و تنها روش مطمئن برای پارتیشن بندی را  ابزار خود ویندوز که در computer managment موجود می باشد می داند.
                      یعنی اگه نرم افزار های مایکروسافت بلایی سر سیستم بیارن، مایکروسافت مسئولیتش رو به عهده می گیره؟  :icon_razz:
                      با سلام
                      دوست عزیز شما در این حالت حتما یکی هزاران موارد محدود کننده EULA یا End-User License Agreement که با ماکروسافت بستید رو نقض کرده‌اید، تازه ماکروسافت حق پیگیری‌های حقوقی را به خاطر تجاوز شما به محصولاتش را نیز برای خود محفوظ می‌دارد!!! همواره کاربر مقصره که سیستم رو انگولک می‌کنه! آقای ماکروسافت که کارش درسته!  :icon_razz:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ:fdisk

با سلام
                        دوست عزیز شما در این حالت حتما یکی هزاران موارد محدود کننده EULA یا End-User License Agreement که با ماکروسافت بستید رو نقض کردهآ‌اید، تازه ماکروسافت حق پیگیریآ‌های حقوقی را به خاطر تجاوز شما به محصولاتش را نیز برای خود محفوظ میآ‌دارد!!! همواره کاربر مقصره که سیستم رو انگولک میآ‌کنه! آقای ماکروسافت که کارش درسته! :icon_razz:
                        همون که این بالایی گفت. واقعا ایزار خود ویندوز بهترین روش برای پارتیشن بندی هست. یه روز براتون آموزششو میذارم تا بفهمید که ویندوز بلد نیستید.
                        دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                        زبانی اند و نانی اند و جانی
                        به نانی نان بده از در برانش
                        محبت کن به یاران زبانی
                        و لیکن یار جانی را به دست آر
                        به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                          با سلام
                          دوست عزیز شما در این حالت حتما یکی هزاران موارد محدود کننده EULA یا End-User License Agreement که با ماکروسافت بستید رو نقض کردهآ‌اید، تازه ماکروسافت حق پیگیریآ‌های حقوقی را به خاطر تجاوز شما به محصولاتش را نیز برای خود محفوظ میآ‌دارد!!! همواره کاربر مقصره که سیستم رو انگولک میآ‌کنه! آقای ماکروسافت که کارش درسته! :icon_razz:
                          همون که این بالایی گفت. واقعا ایزار خود ویندوز بهترین روش برای پارتیشن بندی هست. یه روز براتون آموزششو میذارم تا بفهمید که ویندوز بلد نیستید.
                          با سلام
                          1- آیا این ابزار ویندوز قابلیت re-size کردن یک پارتیشن رو داره؟ بدون اینکه فایلآ‌هاش بهم بخوره یا باید حتما پارتیشن رو فرمت کنیم!
                          2- آیا این ابزار ویندوز فایلآ‌ فرمتآ‌های مختلف رو تشخیص میآ‌ده؟ یا فقط کاربر رو محدود به fat و ntfs میآ‌کنه؟
                          3- آیا این ابزار به تنهایی قابلیت یک کامپیوتر که بالا نمیآ‌آید رو داره؟؟

در ضمن صحبت ما بر سر نرمآ‌افزار نیست بلکه در مورد نظر ماکروسافت درباره امنیت و این حرفآ‌ها بود.

به هر حال ما از هر گونه آموزشی استقبال میآ‌کنیم! دعوا که نداریم :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                            نرم افزار acronis disk director هم خوبه یه نگاهی بندازیدش.
                            حتی acronis os selector هم همراهشه که ابزار خوبی برای multi boot کردن سیستم عاملهاست.
                            مرسی
                            Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

1- آیا این ابزار ویندوز قابلیت re-size کردن یک پارتیشن رو داره؟ بدون اینکه فایلآ‌هاش بهم بخوره یا باید حتما پارتیشن رو فرمت کنیم!
                              این یه مورد پدر من یکی رو در آورده!

2- آیا این ابزار ویندوز فایلآ‌ فرمتآ‌های مختلف رو تشخیص میآ‌ده؟ یا فقط کاربر رو محدود به fat و ntfs میآ‌کنه؟
                              نه تنها تشخیص نمیده ، بلکه اگه فرمت دیگه ای رو تو هارد ببینه کلی هم اذیت می کنه. من از وقتی لینوکس ریختم ، هر دفعه که ویندوز بالا میاد ، قبلش می خواد همه درایو ها رو scan کنه! منم بار اول چون نمی دونستم قضیه از چه قراره، گذاشتم کارشو بکنه. ولی چشمتون روز بد نبینه! دیدم چند تا از فایل های صوتی رو ( که خیلی برام با ارزش بودن ) از رو هارد ( و نه درایو ویندوز ) پاک کرده! خلاصه با هزار بدبختی فقط تونستم یکیشون رو سالم برگردونم :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X