تا حالا شده یه سایت پیدا کنید که مطالبش براتون جالب باشه ولی حجم مطالب و تعداد صفحاتش زیاد باشه.در این صورت ممکنه باز کردن تمام صفحه ها و ذخیره کردن اونها خیلی وقت گیر و خسته کننده بشه.یه راه حلش اینه که بعضی از صفحاتشو ذخیره کنید و بعد دوباره به سراغ اون سایت برید و ادامه ی کارتون رو انجام بدید اما این روش هم همیشه جواب نمیده و امکان فراموشی زیاده.یه راه حل خوب استفاده از نرم افزارهاییه که با اونها میشه محتویات یه سایت رو به صورت کامل تو هارد کامپیوتر ذخیره و بعد ازش به صورت آفلاین اسفاده کرد.حالا همه ی اینارو گفتم تا دوستانی که با این نرم افزارها کار کردن و کاملا به اون برنامه ها آشنا هستن زحمت بکشن و اگه میتونن یا تو همین تاپیک نحوه ی کار برنامشون رو بگن یا تو یه فایل PDF توضیحاتشون رو بدن تا تمام بچه ها بتونن از کمک دوستان استفاده کنن.اینجوری فکر کنم مشکل خیلی از بچه ها حل بشه.مزیت دیگش آشنایی با نرم افزارهای خوب تو این مورده.
ممنون
[hr]
البته من خودم با Offline Explorer کار کردم ولی نسخه ی آزمایشیش که بدک نبوده ولی بهتر دیدم کار رو به اساتید بسپارم که وارد ترن. :agree:
ممنون

[hr]
البته من خودم با Offline Explorer کار کردم ولی نسخه ی آزمایشیش که بدک نبوده ولی بهتر دیدم کار رو به اساتید بسپارم که وارد ترن. :agree:
دیدگاه