اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرورگر جدید گوگل کروم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مرورگر جدید گوگل کروم

سلام

مرورگر جدید شرکت گوگل با نام Chrome ارائه شد !
    البته برای ایرانیان قابل دانلود نیست ، اما من لینک دانلودش رو براتون میزارم

خیلی چیز خوبیه !

http://rs531.rapidshare.com/files/142129854/chrome_installer.exe

میگه میخواد با فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر رقابت کنه !!!

موفق باشید

پاسخ : مرورگر جدید گوگل کروم

سلام بزرگان

اگه مثل من با راپیدشر مشکل دانلود دارین اینم یه لینک دیگه: :mrgreen:
    http://www.4shared.com/get/61509958/605a1987/Google_Chrome_installer.html

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

این پر باگه اصلا گوگل کار درستی نکرده حالا حالاها مونده نباید به این زودی ها ازش استفاده کرد.
      Difficult But possible
      به امید ایرانی آباد.
      http://art-net.ir

دیدگاه

هشدار امنیتی به کاربران گوگل کروم

سازمان اطلاعات آلمان از کاربران مرورگر گوگل کروم در این کشور که بهآ‌تازگی از سوی شرکت گوگل وارد بازار شده، خواسته است تا از این مرورگر استفاده نکنند.

به گزارش وبآ‌سایت العربیه، این سازمان اعلام کرده که مرورگر گوگل کروم انتشار اطلاعات شخصی کاربران را میسر میآ‌سازد.

درخواست سازمان اطلاعات آلمان در حالی مطرح میآ‌شود که بند 11 در توافقنامه کاربری - هنگام نصب مرورگر- اشاره میآ‌کند که «شرکت گوگل حق انحصاری دستیابی به اطلاعات شخصی شما و نیز انتشار و ارائه آن را دارد.»

وبآ‌سایت العربیه توضیحات بیشتری در اینآ‌باره ارائه نکرده است.

روز سهآ‌شنبه دوم سپتامبر (دوازدهم شهریور ماه)، شرکت گوگل نسخه ویندوزی مرورگر خود به نام کروم را به صورت بتا و به 43 زبان منتشر کرد.
        قرار است نسخه های مکینتاش و لینوکس کروم نیز در آینده ارائه شود.

این مرورگر با حجم هفت مگابایت در اختیار کابران اینترنت قرار گرفته است.

دانلود این نرمآ‌افزار برای کابران ایرانی امکانآ‌پذیر نیست.

میزان رم مصرفی گوگل کروم برای شروع حدود ا ۲۵ مگابایت است.

در این مرورگر که سرعت بالائی نسبت به مرورآ‌گرهای فایرفاکس و اکسپلورر دارد، به صورت پیشآ‌فرض گوگل، تنها موتور جستجویی است که در اختیار کاربران قرار میآ‌گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H_A_M_E_D
          هشدار امنیتی به کاربران گوگل کروم

سازمان اطلاعات آلمان از کاربران مرورگر گوگل کروم در این کشور که بهآ‌تازگی از سوی شرکت گوگل وارد بازار شده، خواسته است تا از این مرورگر استفاده نکنند.

به گزارش وبآ‌سایت العربیه، این سازمان اعلام کرده که مرورگر گوگل کروم انتشار اطلاعات شخصی کاربران را میسر میآ‌سازد.

درخواست سازمان اطلاعات آلمان در حالی مطرح میآ‌شود که بند 11 در توافقنامه کاربری - هنگام نصب مرورگر- اشاره میآ‌کند که «شرکت گوگل حق انحصاری دستیابی به اطلاعات شخصی شما و نیز انتشار و ارائه آن را دارد.»

وبآ‌سایت العربیه توضیحات بیشتری در اینآ‌باره ارائه نکرده است.

روز سهآ‌شنبه دوم سپتامبر (دوازدهم شهریور ماه)، شرکت گوگل نسخه ویندوزی مرورگر خود به نام کروم را به صورت بتا و به 43 زبان منتشر کرد.
          قرار است نسخه های مکینتاش و لینوکس کروم نیز در آینده ارائه شود.

این مرورگر با حجم هفت مگابایت در اختیار کابران اینترنت قرار گرفته است.

دانلود این نرمآ‌افزار برای کابران ایرانی امکانآ‌پذیر نیست.

میزان رم مصرفی گوگل کروم برای شروع حدود ا ۲۵ مگابایت است.

در این مرورگر که سرعت بالائی نسبت به مرورآ‌گرهای فایرفاکس و اکسپلورر دارد، به صورت پیشآ‌فرض گوگل، تنها موتور جستجویی است که در اختیار کاربران قرار میآ‌گیرد.
          سلام راستش با این همه ایراد ، چیزی هم نداره که خصوصیت مثبت کلیدیش باشه ، کسی احتیاج به نصبشو حس نمیکنه.

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سوالاتی در مورد کروم

سلام
            کسی با این مرور گر کار کرده؟
            سرعتش خیلی خوبه ولی دو سه تا از امکانات بقیه رو نداره اگر هم داشته باشه من نمیدونم. راهنمایی کنید، ممنون می شم :redface:
            چطوری می شه گزینه ی load image automaticallyرو غیرفعال کرد؟ :question:
            گزینه ای به اسم work offline داره؟
            (درسته نسخه ی آزمایشی هست ولی خوب این دو مورد رو هر مرورگری داره)
            ماه خون ماه اشک ماه ماتم شد .
            فرا رسیدن ماه محرم را به عزادارن راستینش تسلیت عرض میکنم.

دیدگاه

سلام
              من از وقتی دانلودش کردم دیگه سراغ فایر فاکس نرفتم!
              سرعتش عالیه.به خصوص تو load عکس.
              سرعتش خیلی خوبه ولی دو سه تا از امکانات بقیه رو نداره اگر هم داشته باشه من نمیدونم. راهنمایی کنید، ممنون می شم
              چطوری می شه گزینه ی load image automaticallyرو غیرفعال کرد؟
              گزینه ای به اسم work offline داره؟
              امیر جان من تو option گشتم .این امکان رو نداره!!!ولی عجیبه ها!
              تا نظر جناب بابازاده چی باشه.

دیدگاه

سلام
                والا ما که چیزی ندیدیم! همش تبلیغات بی خودی بود
                فقط ظاهر متفاوتی داره. برای من که سرعتش خیلی پایین تر از فایرفاکس بود. اصلاً من نمی دونم چرا این گوگل دوست داره تو هر زمینه ای یه سرکی بکشه! دلیلی نداره چون موتور جستجوی قدرتمندی داره، پس همه جا این طور موفق باشه! شاید از IE بهتر باشه اما در مقابل فایرفاکس :NO:

دیدگاه

البته برای کسانی که فایر فاکس استفاده می کنن و دوست دارن کروم رو هم تجربه کنن گوگل یه تم کروم برای فایرفاکس داره که میتونید از اینجا دانلود کنید !
                  http://www.chromeplugins.org/themes/google-chrome-theme-firefox-3/

دیدگاه

بابا جوجه چیه که کله پاچه اون چی بشه !
                    من که اصلا فکر نمی کنم حالا حالا چیزی بتونه جای فایر فاکس و بگیره !
                    برفرض زدیم گرفت ! این بانک اکستنشنی که الان ff داره رو می خوان چی کار کنن !
                    تا اینا به خودشون بجنبن ، زیر دست و پا له شدن ! درسته از سیاستهای گوگل خیلی خوشم میاد ! ولی الکی رو هر چی وقت میزارن !
                    الان اونقدر رقابت بین غولهای بزرگ اینترنتی زیاده که فقط ایده های نو می تونن نفع داشته باشند ! کپی برداری اصلا به صرفه نیست !
                    سرویس کره زمین گوگل خودش یکی از بهترین سرویسها بود که کلی هم کاربر داره ! چون ایدش جدید بود ! ( البت قبلش هم بود ولی نه اینقدر کامل ! )
                    ولی عوضش google talk ! یه پروژه 100% شکست خورده ! مثلا می خواست با یاهو و msn رقابت کنه !
                    این کروم هم همین جوری میشه آخرش !

دیدگاه

سلام دوستان

آقای حسنی / شما لطف دارین.
                      خب تو این موارد اگه کسی چیزی دیده نظرش ارجحه به کسی که چیزی ندیده. (منظورم از چیز خصوصیات این browser رو میگم.
                      ولی من هنوزم میگم opera بهتره. البته تعصب بیخودی ندارم.
                      مرورگرای دیگه رو چک کردم.
                      هنوزم میبینم سرعت اپرا بیشتره

دیدگاه

سلام دوستان :
                        بنده چون به واسطه ی این تایپیک علاقمند به استفاده از کروم شدم و از اونجایی که سادگی و بی آلایشی :mrgreen: این مرورگر من رو تحت تاثیر قرار داد دیزوز با مشکل وحشتناکی برخورد کردم و اون پدیت این محصول و همچنین دانلود نشدن اتومات پلاگین ها بویژه پلاگین پخش فایل های فلش ( نمونش همین بنر eca در بالای سایت ) بود که با توجه به تحریم گوگل ، کاربران ایرانی از این امکانات محرومند از این رو به اجبار برنامه ای رو نصب کردم که آی پی رو تغییر میده (برای من آی پی کشور مالزی رو داد ) و تونستم بالاخره کروم رو پدیت کنم !
                        لینک hide ip plantinum : http://www.4shared.com/file/64162997/cdb8540a/Hide_IP_Platinum_343.html
                        ضمنا این نرم افزار برای دانلود از rapidshare , megaupload اگه از adsl , آی پی مشترک استفاده میکنید هم جواب میده .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X