اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین و قویترین آنتی ویروس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین و قویترین آنتی ویروس

شما که همه از nod32 تعریف میکنید پس تو سایتی که معرفی کردین چرا nod32 مقام 5ام رو داشت!!!
    پس حتما یه عیبی داره.کسی میدونه چیه؟؟؟
    من خودم از norton استفاده میکنم و مشکلی جز همون کند کردن سیستم نداشتم.(که تو سایت 7ام بود) البته فعلا مجبورم ازش استفاده کنم وگر نه میرفتم دنبال یکی دیگه.
    اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

تو کدوم سایت؟
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام. بله. این برنامه ویروس کشش حرف نداره ولی در کل TROJAN رو تشخیص نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!
        پس از جایگزینی این برنامه با KASPER و SCAN کردن 12تا TROJAN تشخیص داده شد!!!
        ولی بازم میشه ازش به عنوان یک ویروس یاب قدرتمند یاد کرد ولی در اینترنت .... :mrgreen:
        BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          تو کدوم سایت؟
          http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com
          اگر انسان از همه خطر ها پرهیز کند ، هرگز راه به جائی نخواهد برد...

دیدگاه

NOD 32
            اقا من این تنظیمات رو به کار گرفتم ولی میترسم مشکلی پیش بیاد کسی میتونه این رو مطالعه کنه و اگه مشکل داشت بگه ممنون میشم.
            این مقاله سایت p30world هست.

PDF:www.p30gig.persiangig.com/P30world/PDF/Best_Nod32.rar

Site:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=30423

دیدگاه

سلام
              ببخشید دوستان بعضی از ویروس ها هستند که در قسمت MBR سطح هارد می شینند حالا کدام یک از این انتی ویروس ها عملکرد بهتری در قبال این ویروس ها دارند فکر کنم nod خوب باشه :agree:
              اول توکل
              دوم پشتکار
              سوم مشورت
              چهارم عمل
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                ببخشید دوستان بعضی از ویروس ها هستند که در قسمت MBR سطح هارد می شینند حالا کدام یک از این انتی ویروس ها عملکرد بهتری در قبال این ویروس ها دارند فکر کنم nod خوب باشه :agree:
                اول توکل
                دوم پشتکار
                سوم مشورت
                چهارم عمل
                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام. بله در این مورد ویروس ها با NOD موافقم.
                  BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا هوشنگی
                    سلام به همگی .
                    من تقریبا تمامی آنتی ویروسهارو هم تو شبکه وهم در سیستم تکی تست کردم.
                    از لحاظ کم بار بودن روی رم وسی پی یو می شه گفت نود 32 حرف اول رو می زنه.
                    اما عقیده وتجربه شخصی من می گه kaspersky یه چیز دیگس . عجالتاًً این دوتا key رو داشته باشین:

http://www.4shared.com/file/8583974/2df26d8d/Activation-cod.html

موفق باشید.

{{{{ دوست عزیز لینک کار نمیکنه}}}}
                    آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

سلام راستش مس خواستم تاپیک جدید باز کنم گفتم همین جا سوالم رو بکنم ؟!
                      من کاسپر 2012 نصب کردم و کلیدش هم تا 104 روز فعال هستش ولی موقع پدیت روی 92% ثابت میمونه اما قفل نمکنه علتش چیه دوستان ؟!
                      اول توکل
                      دوم پشتکار
                      سوم مشورت
                      چهارم عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                        سلام راستش مس خواستم تاپیک جدید باز کنم گفتم همین جا سوالم رو بکنم ؟!
                        من کاسپر 2012 نصب کردم و کلیدش هم تا 104 روز فعال هستش ولی موقع پدیت روی 92% ثابت میمونه اما قفل نمکنه علتش چیه دوستان ؟!
                        تا 92 درصد که میره یعنی فایلهای دیتابیس به صورت کامل دانلود شده چون 8 درصد آخر مربوط به اعمال پدیت روی فایلهای قدیمی است. این یعنی مشکل مربوط به اینترنت نیست، چک کنید که مشکل دسترسی به پوشه فایلهای پدیت وجود نداشته باشه. فایلهای پدیت در پوشه C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP12\Bases قرار دارند. یک بار کل فایلهای این پوشه را خالی کنید(یک جای دیگه کات کن) و دوباره پدیت کن.
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

با سلام
                          دوستان ویروس را با تروجان یکی ندونید ( تو پست ها دوستان انتظار شناختن تروجان توسط آنتی ویروس را داشتند)
                          من از sophos استفاده میکنم و تا ازش استفاده نکنید قدرتش دستتون نمیاد
                          Regards,
                          Foad.R

دیدگاه

یک سوال دیگه دوستان ؟!راستش من از خرداد سال 90 یک کامپیوتر خریدم که باهش علاوه بر کارهای درسی هر چند گاهی فیلم دانلود میکنم اما بعضی وقتها با این که مطمون هستم فیلم دانلود شده متوجه می شوم که اون فیلم از رو هاردم غیب میشه نمیدونم هک شدم یا نه !!!!!؟ البته برای فایلهای دیگه دقت نکردم چون فایلهای درسیم سر جاشون هست و فقط برا فیلم ها این اتفاق میفته !نظرتون چیه دوستان ؟!این در حالیه که رو کامپیوتر انتی ویروس کاسپر (internet security) هم نصب کردم و هر روز هم اپدیت میشه ؟!!!!
                            اول توکل
                            دوم پشتکار
                            سوم مشورت
                            چهارم عمل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                              یک سوال دیگه دوستان ؟!راستش من از خرداد سال 90 یک کامپیوتر خریدم که باهش علاوه بر کارهای درسی هر چند گاهی فیلم دانلود میکنم اما بعضی وقتها با این که مطمون هستم فیلم دانلود شده متوجه می شوم که اون فیلم از رو هاردم غیب میشه نمیدونم هک شدم یا نه !!!!!؟ البته برای فایلهای دیگه دقت نکردم چون فایلهای درسیم سر جاشون هست و فقط برا فیلم ها این اتفاق میفته !نظرتون چیه دوستان ؟!این در حالیه که رو کامپیوتر انتی ویروس کاسپر (internet security) هم نصب کردم و هر روز هم اپدیت میشه ؟!!!!
                              همچین چیزی تا حالا نشنیدم :eek:
                              شاید یک نفر دیگه که به کامپیوتر دسترسی داره فیلمها رو پاک میکنه اگه میتونی بپرس وگرنه برنامه کنترل والدین مثل Advanced Parenteral Control نصب کن و تنظیم کن که هر چند دقیقه یک اسکرین شات بگیره.
                              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام هادی خان راستش دوباره مشکل اپدیت تا 92% دوباره برگشت (مشکل رو در چند تاپیک قبلی گفتم)
                                اول توکل
                                دوم پشتکار
                                سوم مشورت
                                چهارم عمل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X