اگر هم کسی کار کرده باشه جواب گو نیستن دوستان البته شاید به شما پاسخ دادن
اما برای آردوینو منابع خیلی زیادی هست ولی اگر مثل من بدون آردوینو میخواید کار کنید من چیزی پیدا نکردم و کسی هم کمکی نکرد
*با سلام خدمت دوستان عزیز
*بهترین مطلبی که در مورد اتصال این ماژول یعنی ESP8266 یه ربات تلگرام تو نت وجود داره کار دوست گرامی و هم انجمنی ما، آقای علی عزتی هست که البته با آردوینو انجام شده
*اول بگم من با آردوینو مشکل دارم پس لطفا راه حل آردوینویی ندین و موضوع بحثمم تاکید به عدم وجود آردوینو هست.
*همون طور که در آموزش آقای
سلام
یه آموزش خیلی ساده تهیه کردم که با یادگیریش میتونید از طریق ربات تلگرام و پورت سریال دستگاه های جانبی رو کنترل کنید. برنامه سیستم با c# نوشته شده و یه آموزش خیلی کامل واسه راه اندازی پورت سریال در c# هم تو فایل فشرده قرار داره
امیدوارم مفید واقع بشه :68:
دانلود آموزش (http://cdn.persiangig.com/preview/qp2fWFfyRX/%D8%A2%D9%8
*با سلام خدمت دوستان عزیز
*بهترین مطلبی که در مورد اتصال این ماژول یعنی ESP8266 یه ربات تلگرام تو نت وجود داره کار دوست گرامی و هم انجمنی ما، آقای علی عزتی هست که البته با آردوینو انجام شده
*اول بگم من با آردوینو مشکل دارم پس لطفا راه حل آردوینویی ندین و موضوع بحثمم تاکید به عدم وجود آردوینو هست.
*همون طور که در آموزش آقای
لینک اول و دوم که آموزش آقای عزتی هست که البته خیلی مفیده ولی برای آردوینو
لینک سوم هم که خودم ایجاد کردم و بدون جواب مونده
و لینک چهارم هم برای دوست عزیز هست که مثل من سوالش بی جواب موند و تو لینک سوم همراهم بود ولی ....
اگر هم کسی کار کرده باشه جواب گو نیستن دوستان البته شاید به شما پاسخ دادن
اما برای آردوینو منابع خیلی زیادی هست ولی اگر مثل من بدون آردوینو میخواید کار کنید من چیزی پیدا نکردم و کسی هم کمکی نکرد
شما اون دستور آخری که گفته بودم تو این پست رو زدید؟ اگر خطایی داده خطاش رو بنویسید تا ببینم کجا رو داره ایراد میگیره.
اونجا دیگه جواب ندادید، من فکر کردم مشکل حل شده.
شما اون دستور آخری که گفته بودم تو این پست رو زدید؟ اگر خطایی داده خطاش رو بنویسید تا ببینم کجا رو داره ایراد میگیره.
اونجا دیگه جواب ندادید، من فکر کردم مشکل حل شده.
ممنون که باز پیگیر من شدید
همون ارور 400 رو میده
کاری رو که شما گفتید هم انجام دادم نشد
عینا با توجه به لینکی که دادید هم نوشتم و باز ....
کلا با پروژه اخیری که با با ESP دارم انجام میدم ظاهرا ترمینالی که استفاده میکنم ایراد داره (نمیدونم)
چون الان دارم یه ریموت ساااااده با وایفای درست میکنم (برد جدید زدم و الا قبلا درست کردم عین هلو جواب داده) اما الان هیچ رقمه جواب نمیده . به جای ماژول اومدم از نرم افزار های ترمینال استفاده کردم جواب نمیداد و کلا گیرندگی پورت سریال میکرو هیچی دریافت نمیکرد الا با ترمینال کد ویژن
جوری که گفتم حتما میکرو ها حین لحیم کاری آسیب دیدن و در نهایت فهمیدم که میکرو ها مشکلی ندارن
کلا یکم اوضاعم با یوزارت و این ماژول وایفای در هم پیچیده شده
این مشکل رو رفع کنم (تبادل رشته در یوزات) مجدد تو تاپیکی که خودم ایجاد کردم مزاحمتون میشم اگر لطف کنید و باهام همکاری کنید
دیدگاه