اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر زبان لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر زبان لپ تاپ

نوشته اصلی توسط ELEC-ECA
    میدونم که سوالاتم برای خیلی از کاربران خنده اوره
    اما وقتی بلد نیستم باید بپرسم دیگه...از ندونستن که بهتره
    پگرید یعنی چه؟
    MRTیعنی چه؟
    اینهایی هم که گفتید " قبل از هر کاری با acronis true image یه بکاپ از درایو ویندوزتون بگیرین تا مشکلی پیش نیاد.
    اگه تک پارتیشن هست هاردش ، با یه crossover به اون لپتاپتون شبکه کنین تا فایل image بکاپ رو تو اون لپتاپتون بذارین.
    فایلای غیر ضروری رو هم پاک کنین تا اندازه ی ایمیج بیخودی بزرگ نشه."
    یعنی چه؟
    سپاس گذارم
    سلام دوستان

آقای elec_eca: خب در مورد سوالاتون باید عرض کنم که:
    پگرید همون UPGRADE هست که یه معنی ارتقا هست. اینجا ایراد از من بود که کلمه ی معادل قشنگی مثل ارتقا رو براش بکار نبردم/
    خب MRT هم یه شرکت جمع آوری(دانلود)آ‌ و تکثیر نرم افزاری هست که نرم افزار های روز و معروف بدرد بخور کاربرا رو دانلود میکنه و تو قالب چند تا DVD هر سال میده بیرون.
    البته الان دیگه تمام نرم افزارا رو دستکاری میکنه تو نصبشون بطوریکه اتوماتیک و راحت تر نصب شن و البته اسم خودشم تو این نصب های اتوماتیک رو نرم افزار نصب شده ثبت میکنه.
    مثلا آفیس 2003 رو می گیره با نصب اتوماتیک ارائه میده که وقتی نصبش میکنی متوجه میشی که اسم MRT ثبت شده. (البته این چیز مهمی نیست.)
    ولی ویندوز هایی که MRT دستکاری می کنه به نظرم اصلا قابل قبول نیست. یکی از مشکلاتشون سنگین بودنشونه و البته اگه بهاون ارتقا بدیم ویندوزو معلوم نیست چه بلایی سر ویندوز قبلیمون میاد.
    برا همین گفتم خانم گروسی برا ارتقاء ویستای لپتاپشون از یه DVD ویستای درست و حسابی استفاده کنن تا مشکلی پیش نیاد.
    از طرفی چون نتیجه ی کار رو خودم ندیدم و اینکه در عمل ممکنه عوامل پیش بینی نشده ی دیگری هم بوجود بیاد برا همین گفتم که اول یه بکاپ بگیره
    backup همون بکاپ هست که به معنی گرفتن نسخه ی پشتیبانه. نرم افزار acronis true image هم یه نرم افزار خوب برای بکاپ گرفتنه.
    این نرم افزار میتونه از پارتیشن های هاردتون بکاپ بگیره که برای بکاپ گرفتن از یه پارتیشن هم نیاز به یه فضای ذخیره سازی دیگه مثل یه فضای share شده ی شبکه (با اجازه ی نوشتن )آ‌ یا یه پارتیشن دیگه یا یه فلش مموری با اندازه ی کافی داره تا فایل بکاپو اون تو ذخیره کنه.
    یکی از راه های کم خرج شبکه کردن دو تا کامپیوتر که کارت شبکه دارن، استفاده از کابل crossover هست.
    خب برای اینکه فایل بکاپی که از پارتیشن ویندوزتون می گیرین کوچیکتر بشه ، بهتره فایلای غیر ضروری از روی اون پارتیشن حذف شن.
    منظورم ا ایمیج IMAGE همون فایل بکاپ گرفته شده از پارتیشن ویندوز بود.
    موفق باشی.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...