اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار ردیاب لحظه به لحظه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرم افزار ردیاب لحظه به لحظه

[B]سلام دوستان عزیز امیدوارمکه خوبباشین
    در خونه یکنفر داریم خیلی شیطونه وقتی بیرون میره مادر خیلی نگرانش می*شود. قرارشد ردیابی لحظه به لحظه یش کنیم.شنیده بودم اینجور نرمافزارها باس روی گوشی دوطرف نصب باشه مشکلی ازاین بابت نیس میزاره برنامه رو گوشیش نصب کنیم،رفتم گوگل هزاران هزار برنامه ردیابی بود و ما نمی دانیم کدومشون درسته یانیس،میخواهیم ازاین برنامه ها نباشه که پیامک بفرستیم یا زنگ بزنیم نباشه،طرف قرارشد gpsش اینترنت گوشیش موقعی بیرونه روشن بزاره.دوستان شما استاد همه نرن افزارها هستین پیشنهاد چه برنامه ی میکنین که دقیق رهگیری کند خوشحال میشم کمک کنین تا مادری خیالش از بچه شیطون رازی کنه
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

پاسخ : نرم افزار ردیاب لحظه به لحظه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    [B]سلام دوستان عزیز امیدوارمکه خوبباشین
    در خونه یکنفر داریم خیلی شیطونه وقتی بیرون میره مادر خیلی نگرانش می*شود. قرارشد ردیابی لحظه به لحظه یش کنیم.شنیده بودم اینجور نرمافزارها باس روی گوشی دوطرف نصب باشه مشکلی ازاین بابت نیس میزاره برنامه رو گوشیش نصب کنیم،رفتم گوگل هزاران هزار برنامه ردیابی بود و ما نمی دانیم کدومشون درسته یانیس،میخواهیم ازاین برنامه ها نباشه که پیامک بفرستیم یا زنگ بزنیم نباشه،طرف قرارشد gpsش اینترنت گوشیش موقعی بیرونه روشن بزاره.دوستان شما استاد همه نرن افزارها هستین پیشنهاد چه برنامه ی میکنین که دقیق رهگیری کند خوشحال میشم کمک کنین تا مادری خیالش از بچه شیطون رازی کنه
    این یک اپلیکیشن استاندارد و عالیه. منتها باید توضیحات اشو کامل بخونی. ویدئو آموزشی هم داره

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار ردیاب لحظه به لحظه

نوشته اصلی توسط Hesam_M نمایش پست ها
      این یک اپلیکیشن استاندارد و عالیه. منتها باید توضیحات اشو کامل بخونی. ویدئو آموزشی هم داره

https://cafebazaar.ir/app/com.vanitarnordic.lookpoint
      سلام دادا.
      خیلی ممنون،نصبش میکنم البته قبل نصب اموزشی هاشو میخونم باهاش کار میکنم نتیجه رو همینجا بازگو میکنم بازم ممنون
      همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X