اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مناسب ترین لپتاب برای رشته الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مناسب ترین لپتاب برای رشته الکترونیک

سلام
    یه نگاهی به لینک زیر بیندازید
    http://behin.net/NoteBook/laptop/ADVANCED
    لایف بوک سری E صنعتی و فول پورته
    شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

این که چه لپ تاپی خوبه بستگی به کاربری ای داره که ازش انتظار دارید.
      خوب اگر شما بیشتر دنبال پروگرام کردن و ارتباط کامپیوتر با دنیای واقعی و از این جور چیزا باشید وجود یک پورت سریال ( اگر می شد پارالل رو هم می گفتم ) چیز ضروری ای هستش ، اگر بیشتر با متلب کار می کنید ( فقط همین رو گفتم چون باقی نرم افزار های رشته الکترونیک قدرت سی پی یو خاصی احتیاج ندارن و لازم نیست الکی پول خرج کنید !) در این صورت بهتره که یه لپ تاپ با قابلیت پردازش بالا -mips بالا- بگیری.
      اگر هم کارتون طراحی هستش و در کنار طراحی الکترونیکی کارهای طراحی جعبه ، آرم روی دستگاه و ... رو انجام می دید بهتره که توجه بیشتری به بخش گرافیک دستگاهتون بکنید ( البته من همیشه کارت گرافیک رو بالا می گیرم چون هم جون می ده برا بازی و هم نرم افزار های گرافیکی رو میشه خوب باهاش انجام داد)
      و در نهایت رم هم مهمترین چیزی هست که وجود داره .
      من دل های سری 5010 رو پیشنهاد می کنم و رنج قیمت دارن و هر چقدر پول بدید همون قدر آش می خورید.
      در ضمن من خودم هیچ وقت از لپ تاپ خوشم نیومده ، دلایلش هم زیاده ولی مجبورم من هم یکی داشته باشم ( بخاطر مسافرت )
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
        باقی نرم افزار های رشته الکترونیک قدرت سی پی یو خاصی احتیاج ندارن و لازم نیست الکی پول خرج کنید !
        اتفاقا شبیه ساز ها به cpu قوی احتیاج دارند
        ولی چون بیشترشون فقط میتونند از یک هسته استفاده کنند بهتره لپ تاپی که انتخاب میکنید cpu اش تعداد هسته هاش کم باشه ولی فرکانس هر هسته بالا باشه و قابلیت اورکلاک تا حدی داشته باشه
        برای همین بهتره سراغ سری core i نرین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          اتفاقا شبیه ساز ها به cpu قوی احتیاج دارند
          شبیه ساز ها به cpu قوی احتیاج ندارن چون پارامترهای کنترل شبیه سازی دست ماست مثلا اگر یک شبیه ساز قراره مدار ما رو با 1/8 سرعت عادی شبیه سازی کنه و 100 درصد کارایی cpu رو بگیره ، ما میتونیم پارامتر های شبیه سازی رو دستکاری کنیم تا با گرفتن دو برابر زمان و شبیه سازی با 1/16 سرعت معمول 50 درصد کارایی cpu رو بگیره
          این خیلی بهتره تا آدم دوبرابر پول بده
          در عمل شبیه ساز های خوب این کار رو به صورت خود کار انجام می دند و تا جایی که cpu می تونه میتازونن و سرعت شبیه سازی رو به حداکثر استفاده از CPU می رسونن.
          ولی چون بیشترشون فقط میتونند از یک هسته استفاده کنند بهتره لپ تاپی که انتخاب میکنید cpu اش تعداد هسته هاش کم باشه ولی فرکانس هر هسته بالا باشه و قابلیت اورکلاک تا حدی داشته باشه
          برای همین بهتره سراغ سری core i نرین
          در ضمن همون طور که می دونید نحوه استفاده از هسته های cpu به نرم افزار برمی گرده و این که نرم افزار هایی که بیس اونها قدیمی هست نمی تونن از قدرت بیشتر cpu استفاده کنن ( مثلا پروتئوس7 ویرایش 7 این قابلیت رو نداره) ولی مسلما این نرم افزار ها در ورژن های جدید خودشون ( به دلیل تقاضای عمده مشتریان) حتما این اصلاحات رو انجام می دهند و از طرف دیگه مسلما دوست ما نمی خواد برای مدت کم از لپ تاپشون استفاده کنه
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

برای رشته الکترونیک سنگین ترین نرم افزار MATLAB و LABVIEW می باشد و مهمترین عامل در کامپیوتری که برای کار با این نرم افزارها اهمیت داردRAM و سرعت CPU است که بهتر است RAM 4G به بالا باشه و CPU دوآل کور باشه. :job:
            برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
            زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند

دیدگاه

تو یه تاپیکی ( اگر اشتباه نکنم "ویندوز 8 بمب جدید مایکروسافت&quot یه نفر عجیب از لپتاپ های مک بوک طرفداری میکرد و روشون تعصب داشت و میگفت قابلیت هاش چند برابره! کسی چیزی در مورد اونها می دونه؟ ( البته قیمتاشون هم خیلی بالاست ، در ضمن خیلی خوشگل هم هستن)

دیدگاه

ن خودم برقم
                و کار های برقی زیادی میکنم
                لپتابم هم
                acer
                هست
                عالیه
                ولی جدیدترین مدلش که فکر کنم
                acer5740g
                باشه علی تره
                قیمتش زیر1 میلیون هست
                باتری لب تاب های dell
                خوب نسیتن واسه کارای جدی کم میارن میسوزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط anea2801
                  ن خودم برقم
                  و کار های برقی زیادی میکنم
                  لپتابم هم
                  acer
                  هست
                  عالیه
                  ولی جدیدترین مدلش که فکر کنم
                  acer5740g
                  باشه علی تره
                  قیمتش زیر1 میلیون هست
                  باتری لب تاب های dell
                  خوب نسیتن واسه کارای جدی کم میارن میسوزن
                  یه چیزی هست میگن 3cell یا 6cell شنیدی؟ یعنی چی؟ یعنی دوبرابر باتری دارن؟
                  بعد این acer که شما معرفی کردید پورت های یو اس بی و سریال چقدر داره؟ چه چیزای خوبی ازش دیدید؟ گارانتیش چطوره؟

دیدگاه

سلام
                    دوستان عزیز درگیر و به دنبال لب تاپ فول پورت نباشید که گیر نمی یاد در صورت لزوم می تونید از کارت های مبدل به pcmci یا pci expres که در اکثر لب تاپ ها این قسمت وجود داره استفاده کنید که قیمتی بین 25000 تا 50000 تومان دارد .

ضمن اگر که بیشتر وقت شما در خانه ویا در محل کار است بهترین کار استفاده از pc می باشد .
                    اما اگر کار و استفاده شما از کامپیوتر ( به اشتباه رایانه ) به صورتی است که ممکنه در هر جایی استفاده کنید و یا در خانه مشکل محدودیت فضا دارید به سراغ خرید لب تاپ بروید .
                    و اگر هم که می خواهید لب تاپی را تهیه کنید از سری های حرفه ای هر یک از برند ها استفاده کنید . چون در کار ما به دلیل کار با دیگر وسایل الکتریکی به طور موازی و در کنار استفاده از کامپیوتر نیاز به دستگاه هایی است که قابلیت تحمل این گونه شرایط را داشته باشند .
                    در ضمن شدیدا توصیه می کنم که سراغ سری inspiron دل نروید که بسیار مشکل دارد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
                      در ضمن شدیدا توصیه می کنم که سراغ سری inspiron دل نروید که بسیار مشکل دارد .
                      چطور ؟ مگه در موردشون چی شنیدید یا چی دیدید؟ ، اتفاقا من از چند جا پرسیده بودم همه گفته بودن اینا از همه ( در رنج قیمتشون ) بهترن ، مشخصاتشون هم که آدم می بینه خوبه ، یه نفر تو همین سایت گفته بود که با تعمیر کارها هم صحبت کرده اونا هم نظرشون مثبت بوده. من می خواستم از همینا بخرم

دیدگاه

والا قراره منم پولم رو جمع و جور کنم لپ تاپ بخرم تا حدود 1میلیون و ترجیح میدم به خاطر کمترین آمار خرابی ایسوس بخرم.راستی mackbookها توپن نازن خداااااا،یه دختره تو سر کلاس متلبمون تو امیرکبیر میارههمه نگاه می کنن وزنش فکر نکنم 1.4kg هم بشه :eek:نازک و سفید ....... :angry:منم می خوام
                        جانم به فدای ائمه اطهار
                        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام.

5010 و 5110 دل خوبه.
                          سریهای مدل بالا ACCER خوبه.
                          HP توصیه نمی کنم.
                          بهترین انتخاب:
                          سری N ، ایسوس بهترین انتخاب برای شماست./ البته قیمتش یه کم بالای 1 تومانه. اما ارزششو داره./

موفق باشی./
                          http://upload.tehran98.com/img1/b1cx...jmzq_thumb.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X