اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار کردن با حداقل سرمایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار کردن با حداقل سرمایه

همیشه تخصص باید با شم اقتصادی همراه باشه که ما نداریم :angry:

دیدگاه

سلام
      البته می شه یه مدت رفت یه جا با یکی کار کنی بعدش که دیدی قابل اطمینانه بگی منم این قدر سرمایه دارم یه گوشه کار رو باهاش بگیر و کم کم پولتو زیاد کن.

راستی تیونر هم فکر میکنم مربوط به گزینش سیگنال های مختلف تلویزیونی باشه. مثل فیلتر هایی که فقط یک فرکانس رو عبور می دهند. در نتیجه کانال های مختلف از هم جدا می شوند.

پیروز و سربلند باشید.
      آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
      پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

جالب بود نظر تمام دوستان
        حالا من این پول رو هم ندارم،هیچی،هیچی :sad: :cry:
        دوست هم دارم برم سر کار ، ولی چیز خاصی هم بلد نیستم :sad: :redface: :cry:
        حالا کی می تونه یه راه عاقلانه جلو پام بذاره؟
        کسی کاری سراغ داره؟ترجیحا در رابطه با همین الکترونیک که از پسش هم بر بیام.
        از کجا شروع کنم؟!!!!!!!!!
        این کارهایی رو که گفتین انجام دادمش برا آقایون راحت تره!!!!!!!!!!!!!!!!!
        بعید می دونم بتونم با این کارها شروع کنم!!!!!!!
        یکم سخته!!!!! :redface:
        زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MARAL_7133
          جالب بود نظر تمام دوستان
          سلام
          کار نیمه وقت که زیاده. چند وقت پیش یه گهی دیدم در رابطه با استخدام کتاب فروشی. البته کارای کوچیک و در حد دانشجویی هم می شه انجام داد. یه مدت تو دانشگاه گهی برای تایپ و پروژه داده بودیم. یه مدت هم سفارش طراحی گرافیکی می گرفتیم. در مورد الکترونیک الان چیزی به ذهنم نمی رسه. خیلی خوب شد که این تایپیک رو ایجاد کردی. کارای مختلف و تجربه های متفاوت رو با دوستان مرور می کنیم و هر کدوم به سهممون چیزی یاد می گیریم.

پیروز و سربلند باشید.
          آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
          پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MARAL_7133
            جالب بود نظر تمام دوستان
            بابا شما که خانومی :redface:بهتره پواتو بزاری بمونه واسه عروسیتون و دعا کنین که یه اقا پسر پولدار گیرتون بیاد :mrgreen:
            صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

بابا شما که خانومی :redface:بهتره پواتو بزاری بمونه واسه عروسیتون و دعا کنین که یه اقا پسر پولدار گیرتون بیاد :mrgreen:

سلام
              واقعا که شما اینطوری به بقیه روحیه میدی
              این حرفا یعنی چی؟؟؟؟
              عوض اینکه مسخره بکنید راهنمائی بکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :surprised:

حالا من این پول رو هم ندارم،هیچی،هیچی icon_sad icon_cry
              دوست هم دارم برم سر کار ، ولی چیز خاصی هم بلد نیستم icon_sad icon_redface icon_cry
              میتونی برای شروع روی یه موضوع پر کاربرد تمرکز بکنی و توی یه شرکتی شروع به کار و کسب تجربه بکنی
              برای مثال طراحی مدار چاپی .... برای یادگیری اون مشکل زیادی نداری فقط باید شروع بکنی
              الان یه pcb زن قهار توی خیلی از شرکت هایی که کار طراحی میکنن لازمه
              فقط و فقط مهم نیست چه کاری توی حوزه رشته خودت شروع میکنی
              مهم فقط شروع کردنه
              حتی اگه سرمایه هم داشته باشی قبل اینکه توی یه موضوعی تجربه بکنی بزنی توی خط کار یه کم خودتو توی خطر انداختی

کار رو سخت نگیرید هر کاری مشکلاتی داره کسی که از مشکل بترسه که نمی تونه بره جلو پس مشکلات رو قبول بکنید
              موفق باشی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
                [quote author=:

[/quote]
                سلام

به نظر بنده حقیر آنجه که از جمله دوستمان برداشت کردم ه این بوده که نظر ایشان این است خداوند فقط روزی انسان را در پول قرار نداده بلکه همسر خوب ، خانواده خوب ، همکار خوب و دوستان خوبی چون شما آقای رضا حاجی زاده (هندوانه زیر بغلت نمی زارم اگرچه فصلشه) و ... می باشد

دیدگاه

سلام خدمت کلیه دوستان .
                  راستش من تجربه ی شخصی ندارم اما خیلی هارو دیدم که چطوری از صفر شروع کردن و به کجاها که نرسیدن...
                  دوستان عزیز توجه داشته باشین که رمز موفقیت آدما (البته از نظر من) اول از همه فکر و تلاش بی پایان و دوم توکل و درخواست کردن از خداست.وقتی از خدا چیزی رو بخوای از یه راه هایی بهت میرسونه که از درک و فهم ما انسان ها خارجه....
                  یه جمله خیلی معروف هست که میگه : به هرچی فکر کنی همونو جذب میکنی...
                  پس بیاین به موفقیت و سربلندی روز افزون فکر کنیم...
                  موفق باشین.
                  برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

راستی اینم بگم که بهتره در زندگیه آدمهای موفق و آدمهای نا موفق و طرز تفکرشون یکم کنکاش کنی.به نتیجه های خیلی خوبی میرسی همونطور که من رسیدم.سعی کنین از کارهای خوبشون از شهامتشون از ریسک پذیری و مسئولیت پذیریشون الگو برداری کنین...
                    بعد از این کار نقایصشون هم ببینین و اطلاعاتتون رو دسته بندی کنین.حالا سعی کنین خودتون نگاه کنین و بشناسین.نقاط ضعف و قدرت خودتونو بررسی کنین و در جهت بهتر شدن نقایص و پیشرفت در استعداد هاتون گامی بردارین...
                    و در آخر هم به خدا توکل کنین و مطمئن باشین که به یه جایی بسیار ارزشمند خواهید رسید چون شما نیروی بی پایان خدا و رحمتشو دارین...
                    برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

یه جمله خیلی معروف هست که میگه : به هرچی فکر کنی همونو جذب میکنی...
                      سلام
                      قانون جذب
                      واقعا هم اینطوریه
                      شما همونی هستی که فکر میکنی :smile:

دیدگاه

سلام به همه
                        بحث جالبی راه افتاده.
                        راستش بازار الان وضعیت فوق العاده نابسامان و پایداری دارد و کسی که تجربه کار آزاد رو داشته باشه با حرف من کاملا موافق است.

امروزه حرفه هایی بوجود آمده که فقط ناشی از جهل ملت است و عدم آشنایی با تجهیزات و وسایل ساده روزمره .
                        مثلا انجام ...... دانشجویی و یا تعمیرات موبایل بصورت فوق تخصصی (البته با تعرفه عمومی دلالی و هزینه های جابجایی گوشی) و نصب ویندوز و.......

شما باید شغلی انتخاب کنید که جوابگوی 30 سال آینده شما باشه و نه تا 1 سال ماهی 1 ملیون هم درآمد داشته باشه هیچ فایده ای نداره!
                        و همچنین به نظر من سراغ شغل آزاد نرید و یا اگه خواستید اول یه شغل ثابت که ماهی 300/400 بهتون بدن رو برا خودتون دست و پا کنید بعد شغل دوم رو انتخاب کنید.
                        کار آزاد یعنی کار کردن برای پول!!! نه برای زندگی ماهی 1 ملیونم درآمدت باشه چون نمیتونی راحت ازش استفاده کنی هیچ لذتی نداره...
                        بهر حال 1 میلیون رو از هرکی گرفتی بش پس بده بشین درس بخون بعد بیوفت دنبال استخدام دولتی و بعد شغل 2و3و4و5و6.....n
                        از ما به شما نصیحت...
                        یا علی...

دیدگاه

به نظر من مهم این است که آدم در زندگی تکلیف خود را روشن کند یک نفر به همان مدرک سیکل بسنده می کند و این پول را می برد بازار و از شاگردی شروع می کند تا شاید روزی استادکار شود یک نفر دیگر هم این پول را کتاب می خرد تا برای کنکور کارشناسی ارشد بخواند و در آینده یک استاد یا یک متخصص خبره شود خدای ناکرده هم یکی این پول را برای قاچاق مواد استفاده می کند
                          اما من ادامه تحصیل را ترجیح می دهم چون اگر پول هم نداری وجه اجتماعی داری که به مرور زمان برای تو پول هم می آورد
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X