اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درد الکترونیکی! (درد و الکترونیک)

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    درد الکترونیکی! (درد و الکترونیک)

    موضوعاتی در مورد الکترونیک و نقشه راه را مطالعه میکردم دیدم کدوم راه تنها اینکه نشستن و امید بستن به اصلاح آموزش و مدیریت صحیح کاری رو درست نمیکنه؛
    یه مهندس خارج یه روز بهم گفت تو چرا نمیری خارج، منم بهش گفتم جنابعالی چرا نمیری خارج ما هم نفسی بکشیم!؟ نه اینکه نخواد بره خارج، خارج کجا بره!
    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۶:۱۷ ۱۴۰۳/۰۹/۱۴.

    #2
    1) کمی ادبی نوشتی که اصولا صحبت های ادبی با معده مهندسان سازگاری ندارد و شاید برای جماعت مهندس قابل هضم نباشد.
    2) بایت این جمله (وقت درو شده و تمرکز ما روی پیشرفت الکترونیک و کامپیوتر) : به نظر من برای پیشرف باید به صورت تخصصی تر پیش رفت. الکترونیک یا کامپیوتر. هر دو با هم به صورت تخصصی ممکن نیست.(البته برنامه نویسی به زبان C و میکروکنترلر جزو الکترونیک هست و برای طرحی با میکروکنترلر حتما باید الکترونیک رو به مقدار زیاد با مخلفاتی مثل منابع تغذیه سوییچینگ و الکترونیک قدرت به مقدار لازم بلد باشی)
    یه استادی داشتیم می گفت ما ایرانی ها در تخصص مثل موش عمل می کنیم یه گاز به فتوشاپ می زنیم یه گاز به اکسل یه گاز به پاورپوینت و ... و اگر بهش بگی که فلان کار رو در پروتل (آلتیوم دیزاینر جدید) انجام بده مهندس ایرانی در جواب می گه که اونقدر بلد نیستم و البته این نوع گاز زدن ها مورد پذیرش کارفرما ایرانی هست.
    3) برای این جمله (سرنوشت برخی ایرانی جماعت‌ها چه می‌شود و کی برنامه‌ریزی و اجرای درست و هماهنگی میخواد صورت بگیره خدا داند و...) امید بستن به برنامه‌ریزی و اجرای درست !!!!!!!!!!!.
    یا زیر 30 سال سن داری که با توجه به گفته های قبلی فکر نکم یا خیلی خوش خیالی . مثالش هم همون جوک معروف جهنم ایرانی ها یه روز بیل نیست یه روز قیر نیست یه روز فرقون نیست. و پیشنهاد من این هست که رو تقویت خودت در حوزه ی الکترونیک یا کامپیوتر تمرکز کن.
    4) به نطر من هر فرد با تخصصی که بتونه از این کشور بره و نره؛ درود خدا بر او باد چون امکان خیلی از کارها تو بازار کشور ما فراهم نیست و قیمت محصولی که تولید می شه معمولا بالاتر از نمونه های خارجی در میاد. البته پناهندگی راه حل خوبی نیست و از طریق کاری رفتن بهترین راه می تونه باشه. که اون هم هزینه های خودش رو داره
    5) دانشگاه فقط الفبا رو یاد می دهند تقریبا در همه جای دنیا هم همین طور هست (دانشگاه mit یه سری دوره ها برگزار می کرد شاید الان هم باشه که فیلم کلاس هاشون رو تو اینترنت قرار می داد مطالب درسیشون همونی بود که ما هم تو دانشگاه خونده بودیم) نوشتن قسطنطنیه رو خودت باید بری و یاد بگیری.
    6) اگر امکان رفتن نداری بهترین راه تقویت تخصص بر اساس علاقه است. تو هیچ سنی و هم دیر نیست و در هر کجا که باشی حتی اگر هفتاد سالت هم باشه و مطمءن باش روز های خوب خواهد آمد البته با تخصص و بدون تنبلی کردن.
    جدیدترین ویرایش توسط sarlak74; ۱۳:۰۱ ۱۴۰۲/۰۷/۱۵.

    دیدگاه


      #3

      آره دیگه با همه کمبودها متاسفانه بی‌درکی و Stinginess بیداد میکند و آچار فرانسوی لازم است با نرخ مصوب و زیر مصوب و زیرتر؛ ظاهرا مقوله صرفا متخصص (فاخ ایدی یوت) فرق می‌کند؛
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۳:۲۶ ۱۴۰۲/۰۹/۲۶.

      دیدگاه


        #4
        حافظ مکن شکایت گر وصل دوست خواهی زین بیشتر بباید بر هجرت احتمالی
        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۳:۲۲ ۱۴۰۲/۰۹/۲۶.

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X