اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد نحوه استقرار مناسب برد در جعبه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد نحوه استقرار مناسب برد در جعبه

سلام دوستان

​یک جعبه مطابق عکس داریم و یک برد هم اندازه.

قرار است با ظاهر تمیز و مرتبی در این جعبه بردی متصل و محکم بشود یعنی بدون استفاده از چیزی مانند چسب حرارتی یا بدتر از آن 123 که شکننده است!
    جای پیچ توی فضای داخلی نداره (اون جای پیچها برای درب جعبه هست و پشت سرش واشر)
    ​اول فکر کردم پیچهایی رو با چسب (مثلا دو قلو یا اپوکسی دو جزئی نمیدونم چی!) و با ظرافت از زیر به شکل مرتب و محکم به جعبه پلاستیکی متصل کنم و برد رو پیچ کنم. با حرارت هم نمیشه.
    از پشت و روی جعبه هم تا 99% ترجیح نمیدم سوراخی ایجاد بشه چون جعبه مثلا واترپروف هست و ظاهرش هم نباید خراب بشه.
    اگه استفاده از چسب اجتناب ناپذیره چه نوع چسب دائمی محکم و نشکننده (مانند 123 نباشد) که پلاستیک رو هم زیاد ذوب و تخریب نکنه، برای اتصال متریال فلز (پیچ آهنی) و پلاستیک صلب (درجه 2) مناسبه؟
    به این هم فکر کردم چیزی مثل فنر یا جک دو طرفه یا پیچ اسپیسر روی برد قرار بگیره و با ایجاد اصطکاک با دیواره جعبه محکم بشه ولی احتمال دررفتن هم هست احتمالا همونم باید چسبوند و به سهولت هم قابل استفاده نیست هزینشم زیاد میشه.

لطفا پیشنهادتون رو بفرستید راهنمایی بفرمایید.

ممنون

درود
    میتوانید چهار قطعه چوب کوچک تهیه کنید و آنها را به چعبه بچسبانید بعد بورد را به این چوبها پیچ کنید. البته بعضی از جعبه ها در بازار هستند که داخل آنها شکافهایی وجود دارد که بورد به داخل آنها رفته و در جای خود محکم میمانید بعضی دیگر خودشان در داخل جای پیچ دارند، میتوانید از آن جعبه ها تهیه کنید. لینک زیررا ببینید :
    https://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B9%D8...5x60x32mm.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
      سلام دوستان

ممنون
      سلام
      می توانید از حلال استفاده کنید.
      اگر جنس جعبه پلاستیک ABS باشد، حلال آن استون است.
      می توانید قطعه دیگری که حلال آن هم استون باشد را به کمک حلال به هم متصل کنید.

پیشنهاد nimdar هم خوب هست می تونید پیچ را داخل یک قطعه پلاستیک، پلکسی گلس یا چوبی کنید و آن قطعه را بچسبانید.

دیدگاه

سلام
        وقت بخیر
        سلام دوستان

قرار است با ظاهر تمیز و مرتبی در این جعبه بردی متصل و محکم بشود یعنی بدون استفاده از چیزی مانند چسب حرارتی یا بدتر از آن 123 که شکننده است!
        ​اول فکر کردم پیچهایی رو با چسب (مثلا دو قلو یا اپوکسی دو جزئی نمیدونم چی!) و با ظرافت از زیر به شکل مرتب و محکم به جعبه پلاستیکی متصل کنم و برد رو پیچ کنم. با حرارت هم نمیشه.
        از پشت و روی جعبه هم تا 99% ترجیح نمیدم سوراخی ایجاد بشه چون جعبه مثلا واترپروف هست و ظاهرش هم نباید خراب بشه.
        اگه استفاده از چسب اجتناب ناپذیره چه نوع چسب دائمی محکم و نشکننده (مانند 123 نباشد) که پلاستیک رو هم زیاد ذوب و تخریب نکنه، برای اتصال متریال فلز (پیچ آهنی) و پلاستیک صلب (درجه 2) مناسبه؟
        به این هم فکر کردم چیزی مثل فنر یا جک دو طرفه یا پیچ اسپیسر روی برد قرار بگیره و با ایجاد اصطکاک با دیواره جعبه محکم بشه ولی احتمال دررفتن هم هست احتمالا همونم باید چسبوند و به سهولت هم قابل استفاده نیست هزینشم زیاد میشه.
        ممنون
        در صورت امکان ، برای شروع همفکری ، این موارد رو اعلام بفرمایید :
        1 - ارتفاع جعبه ( داخل جعبه ) ؟
        2 - تعداد یا فشردگی قطعات نصب شده روی بورد ، نوع قطعات (dip - smd - .... ?) یا یک تصویر از بورد .
        3 - با توجه به فرمایشتون (از پشت و روی جعبه هم تا 99% ترجیح نمیدم سوراخی ایجاد بشه چون جعبه مثلا واترپروف هست و ظاهرش هم نباید خراب بشه.​ ) تکلیف قرار گیری ورودی ها - خروجی ها - تغذیه ......

02-08-29

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
          سلام
          وقت بخیر

در صورت امکان ، برای شروع همفکری ، این موارد رو اعلام بفرمایید :
          1 - ارتفاع جعبه ( داخل جعبه ) ؟
          2 - تعداد یا فشردگی قطعات نصب شده روی بورد ، نوع قطعات (dip - smd - .... ?) یا یک تصویر از بورد .
          3 - با توجه به فرمایشتون (از پشت و روی جعبه هم تا 99% ترجیح نمیدم سوراخی ایجاد بشه چون جعبه مثلا واترپروف هست و ظاهرش هم نباید خراب بشه.​ ) تکلیف قرار گیری ورودی ها - خروجی ها - تغذیه ......

02-08-29
          درود
          به نکته خوبی اشاره کردید البته گفته شده از پشت و روی جعبه سوراخ نشه.
          جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۳:۴۳ ۱۴۰۲/۰۹/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها

سلام
            می توانید از حلال استفاده کنید.
            اگر جنس جعبه پلاستیک ABS باشد، حلال آن استون است.
            می توانید قطعه دیگری که حلال آن هم استون باشد را به کمک حلال به هم متصل کنید.

پیشنهاد nimdar هم خوب هست می تونید پیچ را داخل یک قطعه پلاستیک، پلکسی گلس یا چوبی کنید و آن قطعه را بچسبانید.
            درود بر شما
            جنس جعبه فعلی PVC است با استون و پلکسی گلاس اتصال خوبی شکل میگیره؟
            جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۳:۵۲ ۱۴۰۲/۰۸/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              درود
              میتوانید چهار قطعه چوب کوچک تهیه کنید و آنها را به چعبه بچسبانید بعد بورد را به این چوبها پیچ کنید. البته بعضی از جعبه ها در بازار هستند که داخل آنها شکافهایی وجود دارد که بورد به داخل آنها رفته و در جای خود محکم میمانید بعضی دیگر خودشان در داخل جای پیچ دارند، میتوانید از آن جعبه ها تهیه کنید. لینک زیررا ببینید :
              https://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B9%D8...5x60x32mm.html
              ممنون
              به فکر تعبیه پیچ به صورت پایه به جای پیچ خودکاری کف جعبه بودم تا برد توسط مهره بسته بشه، به نوعی میخواستم پایه درست کنم.پیشنهاد شما رو باید با پلکسی تست کنم. جعبه تغییر نمیکنه. اگه ریل و شکاف قابل استفاده داشت عالی بود.
              تا این لحظه چسباندن رو با استون کلروفرم و چسب دو قلو و... در نظر دارم
              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۳:۴۶ ۱۴۰۲/۰۹/۰۲.

دیدگاه

درود
                به نکته خوبی اشاره کردید البته گفته شده از پشت و روی جعبه سوراخ نشه. از کنار که گلند میخوره و عایق هم میشه.
                این رو گفتم جعبه است چون فقط همین فضا برای برد مناسبه در واقع درب جعبه است (شرایط غیر ضروری رو نگفتم چون هدف استفاده از همین است) و باقیش تو کار میره و سیمها زیرش وارد و جمع و نهایتا قسمتها عایق میشه و این قسمت به صورت ماژولار راحت باز میشه و بسته میشه.
                فضای مناسب برای برد و قطعات در نظر گرفته شده فعلا همین روش نصب مانده. قبلا کف جعبه بود که پیچ 2 میخورد فایده هم نداشت مزاحم سیم کشی هم بود!
                منظورم از مواردی که در پست قبل گفته شد ، بهینه سازی طراحی شاسی برای بورد بود .
                یک چیزی مثل طرح زیر :
                که قطعه رنگی ( شاسی بورد )، میتونه با لیزر یا پرینتر سه بعدی ، ساخته شده و در کف جعبه قرار بگیره ، و بورد ،با چند عدد پیچ خودرو ، روی قطعه فیکس بشه .

02-08-29
                جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۲۰:۴۰ ۱۴۰۲/۰۸/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها

منظورم از مواردی که در پست قبل گفته شد ، بهینه سازی طراحی شاسی برای بورد بود .
                  یک چیزی مثل طرح زیر :
                  که قطعه رنگی ( شاسی بورد )، میتونه با لیزر یا پرینتر سه بعدی ، ساخته شده و در کف جعبه قرار بگیره ، و بورد ،با چند عدد پیچ خودرو ، روی قطعه فیکس بشه .

02-08-29
                  بله ممنون

این چقدر شبیه جعبه منه؟! شاسی مثل روشی که دوستان گفتن به جعبه چسبانده میشه؟

دیدگاه

بله ممنون

این چقدر شبیه جعبه منه؟! شاسی مثل روشی که دوستان گفتن به جعبه چسبانده میشه؟
                    بله ، اگر قطعه با "پرینتر سه بعدی" چاپ شده باشه ، با چسب قطره ای و اگر قطعه "پلکسی گلاس" باشه ، با کلروفرم به جعبه چسبانده میشه .
                    02-08-29
                    جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۰۹:۲۳ ۱۴۰۲/۰۸/۳۰.

دیدگاه

سلام دوستان

ممنون
                      درود، شاید استفاده از رزین گزینه خوبی باشه.

دیدگاه

درود بر شما
                        جنس جعبه فعلی PVC است با استون و پلکسی گلاس اتصال خوبی شکل میگیره؟
                        با سلام
                        اگه جنس جعبه PVC هست بسادگی میتونین از چسب PVC استفاده کنین که دو طرف رو کمی حل و در هم ادغام میکنه.
                        بنظرم اگه روی برد کانکتور ندارین که از بغل باکس بزنه بیرون، اصلا لزومی به محکم کردن برد در باکس نیست.
                        برد میتونه تقریبا آزاد باشه و مثل آداپتورهای بین راهی، تنها کابلهای ورودی و خروجیش از دو طرفش وارد و خارج بشن.
                        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

چند تا جای پیچ M3 بزار روی بردت، بعد اسپیرس مادگی با پیچ ببند بهشون، کارت با برد تموم شد، با یه چسب سیکیون قوی، چسب آهنی، چسب مزدا ....
                          پشت اسپیسرهارو چسب بزن بزار روی جعبه بمونه تا حشک بشه
                          اینجوری هم برد خیلی خوب ثابت میشه
                          هم فردایی هم مشکل داشتی، راحت پیچهارو باز می کنی و برد رو در میاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X