ساخت ولتمتر 220 ولت ساده با بارگراف بدون میکروکنترلر
کسی هست بتونه کمک کنه که بشه یه ولت متر ساده 220 ولت ساده با بارگراف 9بیتی بدون میکروکنترلر یا اردوینو ساخت؟
.
.
.
.
.
خیلی برام مهمه اگه میتونید کمک کنید
برای ساخت یک **بارگراف (Bar Graph)** برای نمایش ولتاژ در یک ولتمتر، میتوانید از **آیسیهای مخصوص نمایش بارگراف** مانند **LM3914** استفاده کنید. این آیسیها به طور خاص برای نمایش سطح ولتاژ به صورت بصری (با استفاده از LEDها) طراحی شدهاند. در اینجا مراحل ساخت یک بارگراف برای ولتمتر با استفاده از ای سی LM3914 برایتان توضیح
خواهم داد
---
قطعات مورد نیاز:.....
1. **آیسی LM3914**: این آیسی میتواند ولتاژ را به ۱۰ سطح تقسیم کند و هر سطح را با یک LED نمایش دهد.
2. ...**LEDها**: ۱۰ عدد LED (ترجیحاً با رنگهای متفاوت برای نمایش بهتر).
3.... **مقاومتها**: برای محدود کردن جریان LEDها و تنظیم محدوده ولتاژ.
4.... **پتانسیومتر**: برای تنظیم دقیق محدوده ولتاژ.
5.... **منبع تغذیه**: ولتاژ مناسب برای تغذیه مدار (معمولاً ۵ تا ۱۲ ولت).
6..... **برد بورد و سیمهای اتصال**: برای ساخت مدار.
---
مراحل ساخت:..>>>>
... ۱.... **اتصال پایههای LM3914**:
- پایههای **V+** و **V-** را به ترتیب به مثبت و منفی منبع تغذیه وصل کنید.
- پایههای **LED1** تا **LED10** را به آند (پایه مثبت) LEDها متصل کنید.
- کاتد (پایه منفی) تمام LEDها را به زمین (GND) وصل کنید.
- پایه **REF OUT** را به یک پتانسیومتر متصل کنید تا ولتاژ مرجع تنظیم شود.
- پایه **SIGNAL IN** را به ولتاژی که میخواهید اندازهگیری کنید، وصل کنید.
,,,,,۲..... **تنظیم محدوده ولتاژ**:
- با استفاده از پتانسیومتر و مقاومتها، محدوده ولتاژ ورودی را تنظیم کنید،،،. به عنوان مثال، ::اگر میخواهید ولتاژ ۰ تا ۱۰ ولت را نمایش دهید، پتانسیومتر را طوری تنظیم کنید که هر LED نشاندهنده ۱ ولت باشد.
...۳،، **اتصال LEDها**:
- ۱۰ عدد LED را به پایههای **LED1** تا **LED10** آیسی LM3914 وصل کنید. هر LED نشاندهنده یک سطح ولتاژ است.
،،،، ۴.... **تنظیم حالت نمایش**:
- پایه **MODE** را به زمین (GND) وصل کنید تا بارگراف به صورت **Dot Mode** (فقط یک LED روشن شود) نمایش داده شود....
-... اگر میخواهید همه LEDها تا سطح مشخصی روشن شوند (Bar Mode)، پایه **MODE** را به **V+** وصل کنید..
..
....اگر ولتاژ بیشتر از ۱۲ ولت باشد ..لازم است که از تقسیم کننده مقاومتی استفاده کنید ....
برای ساخت یک **بارگراف (Bar Graph)** برای نمایش ولتاژ در یک ولتمتر، میتوانید از **آیسیهای مخصوص نمایش بارگراف** مانند **LM3914** استفاده کنید. این آیسیها به طور خاص برای نمایش سطح ولتاژ به صورت بصری (با استفاده از LEDها) طراحی شدهاند. در اینجا مراحل ساخت یک بارگراف برای ولتمتر با استفاده از ای سی LM3914 برایتان توضیح
خواهم داد
---
قطعات مورد نیاز:.....
1. **آیسی LM3914**: این آیسی میتواند ولتاژ را به ۱۰ سطح تقسیم کند و هر سطح را با یک LED نمایش دهد.
2. ...**LEDها**: ۱۰ عدد LED (ترجیحاً با رنگهای متفاوت برای نمایش بهتر).
3.... **مقاومتها**: برای محدود کردن جریان LEDها و تنظیم محدوده ولتاژ.
4.... **پتانسیومتر**: برای تنظیم دقیق محدوده ولتاژ.
5.... **منبع تغذیه**: ولتاژ مناسب برای تغذیه مدار (معمولاً ۵ تا ۱۲ ولت).
6..... **برد بورد و سیمهای اتصال**: برای ساخت مدار.
---
مراحل ساخت:..>>>>
... ۱.... **اتصال پایههای LM3914**:
- پایههای **V+** و **V-** را به ترتیب به مثبت و منفی منبع تغذیه وصل کنید.
- پایههای **LED1** تا **LED10** را به آند (پایه مثبت) LEDها متصل کنید.
- کاتد (پایه منفی) تمام LEDها را به زمین (GND) وصل کنید.
- پایه **REF OUT** را به یک پتانسیومتر متصل کنید تا ولتاژ مرجع تنظیم شود.
- پایه **SIGNAL IN** را به ولتاژی که میخواهید اندازهگیری کنید، وصل کنید.
,,,,,۲..... **تنظیم محدوده ولتاژ**:
- با استفاده از پتانسیومتر و مقاومتها، محدوده ولتاژ ورودی را تنظیم کنید،،،. به عنوان مثال، ::اگر میخواهید ولتاژ ۰ تا ۱۰ ولت را نمایش دهید، پتانسیومتر را طوری تنظیم کنید که هر LED نشاندهنده ۱ ولت باشد.
...۳،، **اتصال LEDها**:
- ۱۰ عدد LED را به پایههای **LED1** تا **LED10** آیسی LM3914 وصل کنید. هر LED نشاندهنده یک سطح ولتاژ است.
،،،، ۴.... **تنظیم حالت نمایش**:
- پایه **MODE** را به زمین (GND) وصل کنید تا بارگراف به صورت **Dot Mode** (فقط یک LED روشن شود) نمایش داده شود....
-... اگر میخواهید همه LEDها تا سطح مشخصی روشن شوند (Bar Mode)، پایه **MODE** را به **V+** وصل کنید..
..
....اگر ولتاژ بیشتر از ۱۲ ولت باشد ..لازم است که از تقسیم کننده مقاومتی استفاده کنید ....
موفق باشید
ممنون بابت پاسخ خوبتون.من میخوام این مدار به دیمر متصل کنم ولی یه سوال بخوام از تقسیم مقاومتی استفاده کنم مقاومت ها به شدت داغ میکنن نمیتونم از خازن و مقاومت استفاده کنم؟
اگه جواب مثبته نمیدونم چه مقاومت و خازنی استفاده کنم؟
ممنون بابت پاسخ خوبتون.من میخوام این مدار به دیمر متصل کنم ولی یه سوال بخوام از تقسیم مقاومتی استفاده کنم مقاومت ها به شدت داغ میکنن نمیتونم از خازن و مقاومت استفاده کنم؟
اگه جواب مثبته نمیدونم چه مقاومت و خازنی استفاده کنم؟
با سلام به شما ...
با استفاده از تقسيم مقاومتی .##.مقاومتها داغ نمی کنند## زیرا که مقاومت زیاداست و جریان خیلی کمی مصرف میشود. ....
نمی توان از >>خازن<< استفاده کرد..
با سلام به شما ...
با استفاده از تقسيم مقاومتی .##.مقاومتها داغ نمی کنند## زیرا که مقاومت زیاداست و جریان خیلی کمی مصرف میشود. ....
نمی توان از >>خازن<< استفاده کرد..
میتونید راهنمایی کنید چه مقاومت هایی بزارم؟ که هم داغ نکنه هم بتونه جریان led ها و خود ایسی را تامین کنه
با سلام به شما ...
.مقاومتهای،نمونه گیر و مقسم مقاومتی،..
فقط برای، ایجاد ولتاژ نمونه هست و ،،برای روشن کردن
LED,ها و جریان ای سی نیست....و مقدارش، ۱۸۰ کیلو و
با سلام...
برای اندازهگیری ولتاژ ۲۲۰ ولت با استفاده از آیسی **LM3914**، باید از یک **تقسیم کننده ولتاژ (Voltage Divider)** استفاده کنید تا ولتاژ ۲۲۰ ولت را به محدوده قابل قبول برای LM3914 (معمولاً ۰ تا ۱۲ ولت) کاهش دهید. LM3914 نمیتواند مستقیماً ولتاژهای بالاتر از ۱۲ ولت را پردازش کند، بنابراین تقسیم کننده ولتاژ ضروری است.
دیدگاه