اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افراد مخترع و نخبه و پژوهشگر بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افراد مخترع و نخبه و پژوهشگر بیان تو

سلام و تشکر از پاسخ های شما دوستان عزیز.اگر من بخوام براشون شرط بذارم 2 حالت پیش میاد :
    1-مسئول دفتر پژوهش دانشگاه ما یکم غلطی هستش و ممکنه بگه : تو اومدی سراغ ما و امکانات می خوای اونوقت شرط و شروط هم می ذاری؟
    2-اگر هم من شرط بذارم چه جوری میشه ازش مطمئن شد؟یعنی باید از طرف دست نوشته ای چیزی بگیرم؟

در ضمن من یه بار که برای مسئول دفتر پژوهش دانشگاهمون یه توضیح خیلی مختصر دادم که کاملا اونو به وجد آورد و گفت بایدد طرحت رو روی کاغذ بیاری و بدی به ما تا بفرستیم تهران و کارشناسای اونجا بررسی کنن بینن ارزش ساختن داره یا نه.
    منم الان همینجوری موندم که چکار کنم.طرحم رو به راحتی در اختیار اونا بذارم و بسازمش یا اینکه خودم مشغولش بشم که البته اونوقت باید قید آزمایشگاه و امکانات و ... رو بزنم.
    برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

سلام
      ببین دوست من بهت گفتم که اگه طرحت خوب باشه و نمونه خارجی نداشته باشه یکم که توضیح بدی خودشو پاپیچت میشنو دیگه ولت نمیکنن پس اطمینان داشته باش اگه طرحت به درد میخوره هیچ وقت نمیان بهت بگن : تو اومدی سراغ ما و امکانات می خوای اونوقت شرط و شروط هم می ذاری؟ چون همکاری کردن اونا با شما برای خودشون هم بی فایده نیست پس همچین حرفی نمیزنند مگر در یک صورت اونم این که مسئول دفتر پژوهش دانشگاه شما این کاره نباشه یا به عبارتی برش پژوهشی نداشته باشه و فقط از این شغل برای چرخوندن زندگی استفاده میکنه نه کمک به پژوهش و تحقق طرحها !

در مورد سوال دوم باید بگم که هر شرطی که کتبی نباشه هیچ حسابی روش نیست یا بهتر بگم قبول کردن شرط و شروط به صورت شفاهی باد هواست !

تذکر: اگه قراره طرحت بره تهران و کارشناسی بشه و این کار الزامی بود به نظر من سعی کن خودت طرح رو ببری تهران یا حداقل خودت بفرستیش

دوست من یادت باشه عجله کار شیطونه
      شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
      شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

نه متاسفانه.اگر آشنا داشتم حتی یه لحظه هم ایران نمی موندم چرا که خیلی از وقت من داره صرف فکر کردن در مورد امنیت طرحم و اینکه چه برخوردی با مسول پژوهشی مون داشته باشم میشه.خیلی از وقتم داره صرف اینکه چه چیزی به مسول پژوهشی مون بگم تا بودجه بیشتری بهم بده می شه و ...
        عوض اینکه دغدغه ی من ساخت طرح و مرتفع کردن مشکلاتش باشه;شده فکر کردن برای قانع کردن مسئولین و جلب حمایت اون ها !
        برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

همین الان بلند میشی میری یه بدنه یا شکل واسه کارت در میاری

بعد ازش فیلم و عکس میگیری

یه نقشه مشدی از طرحت با اتوکد یا 3dmax میکشی ( البته اگه نقشه دار باشه )

بعد یه جزوه از توضیحات ضمیمه کارت می کنی . . .

یه خلاصه واسش در میاری ( قلمبه صلنبه )

کلی جملات کلیدی تو ذهنت داشته باش . . .

برو تهران هفت تیر بالاتر از سفارت کانادا . . . یه اداره کوچیک هست به نام ثبت اختراع و مالکیت معنوی . . .

اونجا مراحل رو طی کن ( اخلاق کارمند ها رو به حساب خستگی بزار )

از دیدن جمع مخترع ها نترس . . . که من دیدم برا ثبت دمپایی هم میان اونجا . . .

کارت رو انجام که دادی و اظهار نامه مهر شده گرفتی یه خورده خیالت راحت تر میشه . . .

بعد از دو سه مرحله دیگه ثبت . گواهی رو که گرفتی . . .

برا مراجعه به هر ارگانی . . . بگو اومدم کمک هزینه برای نسخه فاینال طرحم دریافت کنم . . ( البته اینقدر رک نه )

تریپت بچه مثبت باشه . . . ( جملات کاربردی اداری رو از بر کن )

روش نوشتن نامه ها ی اداری رو از تو کتاب ادبیات دبیرستان رو داشته باش . . .

یادت باشه اگه طرحت معمولی هم باشه اونایی که سرشون میشه ، یه حس حسادت نسبت بهت پیدا میکنن . . .

پس سعی کن بهشون اجازه ندی با سوال پیچ کردنت علمشون رو به رخت بکشن . . .

اگه طرحت تو هر گرایشی هست . سعی کن اطلاعات به روزی در اون رابطه داشته باشی

اگه تحویلت هم نگرفتن بدون حتمن کارت تک تک هستش چون هر چی کمتر بها بدن نشون از بزرگ بودن طرح هستش . . .

یادت باشه کارشناس ها کسانی هستندکه اگه طرحت از خط کششون بزرگتر باشه مخشون eror میده . . .

موفق باشی. . .
          خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

سلام
            من بعنوان یه دانشجو مثل خودتون چند تا نکته رو بهتون میگم ( و اینو از روی تجربه میگم )
            ببین دوست من طرحت رو تا ثبت نکردی تا زمانیکه هنوز تحت نام خودت نیست به هیچ عنوان دست هیچ کس نده ... اما باید یه شمای کلی از طرحت که قابل فهم باشه ارائه بدی ... روش ba_safa روش خوبیه که یه بدنه یا شکل واسه کارت در میاری بعد ازش فیلم و عکس بگیری ...
            اما اینم بدون دانشگاه حمایت کنه یعنی کل امتیاز در اختیار دانشگاه هست ... حالا بسازن در تعداد انبوه یا نه دیگه آینده مشخص میکنه ... چون معمولا اول میذارن طرح ساخته شه بعد اگه دیدن طرح کارش و صرفه اقتصادی بالایی داره و کلا به نفع دانشگاه هست اونوقت در این مورد تصمیم میگیرن ..
            بخاطر طرح ازشون امتیاز بگیر : بدون کنکور و بورس واسه مقطع بالاتر ... البته شما فکر کنم دانشگاه آزاد باشی .. پس میتونی ادعای این امکانات رو بکنی... البته امتیازات بیشتری هم داره ...
            .................
            موفق باشید
            [url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

با سلام و تشکر از پاسخ شما دوستان محترم.
              اینجور که شما ها از روند ساخت یک طرح صحبت کردید که کلا ما رو ترس برداشت !!! آخه یعنی اینقدر مسولین ما .... هستند که باید از این کارا کرد؟نمی شه با صداقت جلو رفت؟
              بگذریم...
              من برای اینکه امنیت طرحم بالا بره می خواستم اول ایده اولیه ی خودم رو جایی ثبت قانونی کنم و بعد از هر کس و هر استادی که خواستم اطلاعات و کمک بگیرم.چرا که دیگه کسی با فهمیدن طرحم نمی تونه خودش اونو بسازه.راهنمایی هایی که شما دوستان کردید برای همین بود؟یعنی اول ثبت ایده و بعد دریافت هزینه و ساخت و ...؟

در ضمن خانم الیسا بله بنده آزاد درس می خونم.به نظر شما اگر وقتی که هنوز من چیزی از طرحم نساختم (که البته به هر نحو ممکن مصمم برای ساختش هستم) اونا میان همچین امتیازاتی رو به من بدن؟این امتیازات خلاف قانون نیست؟مگه مسئول پژوهشی ما چقدر قدرت داره که از این امتیازات بده !!؟

از اینکه وقت می گذارید و پاسخ می دهید از شما دوستان ممنونم.

دیدگاه

سلام آقا بهنام . ( اون روز یادته چطوری سقف تاپیک رو بالای سرمون خراب کردی ! !آ‌ ! )

اشکال نداره . . . هر چه از دوست رسد نیکوست .

بله به هر کی مراجعه کردی باید ادبیات برخورد رو باشخص مورد نظر و برخورد اولت با طرف در نظر بگیری . . .

مثلا اگه معاونت یا رئیس بود و مدرک کردانیسم داشت . سعی کن از کلیات صحبت کنی و اصلا وارد جزئیات نشو . . . چون یه جوری از گوش دادن طفره میرن . . .

اگه با کارشناس متخصص اون گرایش برخورد داشتی تمام تلاشت رو بکن که کارت رو با روابط علمی اون تخصص به اثبات کارشناس برسونی . . .

و یادت باشه اگه تا حالا تلوزیون ساخته نشده بود و تو اولین کسی بودی که ساخته بودی و تو ایران ارائه می کردی ، چنان حقیرت می کردن که از هر چی خلاقیت و اکتشاف بود زده میشدی . . .

و اگه تلوزیون چهل سال قبلش ساخته شده بود و تو می اومدی چهل سال بعد تلوزیون رو همراه با برچسب ***made in iran *** می ساختی اونوقت یه نخبه و خلاق و مکتشف و . . . شناخته میشدی و صدا و تصویرت یک هفته تمام تیتر

و اخبار همون تلوزیون میشد . . .

حالا فهمیدی چی میگم ؟ باید مقیاس اندازه گیری این طرف آب رو در نظر بگیری . . .

در ضمن حتما ثبتش کن . . .

و نکته اصلی رو مد نظر داشته باش :

از مسئولین نترس ( حداقلش اینه که سواد تخصصی طرح رو ندارن ). . . از کارشناس ها بترس . . .
                خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X