اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درآمداز AVR&C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درآمداز AVR&C

سلام
    منم فکر می کنم آقای یعقوبی اصل مطلب رو گفتن!
    فقط دلالی!
    هر چی کمتر دست به سیاه و سفید بزنی، بیشتر گیرت میاد. پروژه دست اول رو می گیری میدی به یه دانشجوی فلک زده، با یک دهم قیمت واست انجامش میده! کلی هم سرش منت میذاری. اصلاً بنده ت میشه!
    اگه دنبال پول هستی، سعی کن زیاد در گیر کار نشی. باید بتونی از ملت کار بکشی :NO:

دیدگاه

سلام
      با این حساب باید برادر رابه خاک خون بغلتانی
      با تشکر

دیدگاه

تا وقتی که علم الکترونیک رو اینقدر کوچیک میبینید حرفی نیست
        الکترونیک توی ایران هم که مدینه فاضله نیست رشد و بازار خوبی پیدا کرده فراموش نکنید ایران کشور در حال توسعه است و نیاز به این علم داره
        من نمی خوام به کسی توهین کنم و لی تا وقتی محدوده فکر شما در همین حد انجام پروژه های دانشجوئی یا تابلو روان وlm 35 و mmc هست اواضع همینه
        ولی سعی کنید خودتون رو از این حصاری که دور خودتون کشیدید بیرون بیارید و تجاری فکر کنید
        شما ئی که داری بحث مهندس شبکه رو میکنی بیا مثل بقیه دنبال یه چیزی باش که کارش رو راحت تر کنه و مجبور باشه ازت خرید کنه
        تا حالا به این فکر کردی که dns server سخت افزاری چیه ?
        تا حالا به این فکر کردی که mail server سخت افزاری چیه ?
        تا حالا به این فکر کردی که firewall سخت افزاری چیه ?
        تا حالا به این فکر کردی که radius server سخت افزاری چیه ?
        تا حالا به این فکر کردی که accounting server سخت افزاری چیه ?
        به خدا نه
        میدونی قیمت اینها توی ایران چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        تورو خدا این حصار تابلو روان و ... از ذهن تون بیرون بیارید الکترونیک فقط اینا نیستن شما دایره اطلاعاتی تون کمه و فقط یک جانبه توی رشته خودتون رشد کردید
        چرا رشته مهندسی پزشکی رو به وجود آوردن ؟؟؟؟
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

مهندس من نمی دونم شما چه اصراری داره ، که بگی بقیه فقط جلوی پاشون رو میبینن :eek:

این هایی که شما میگین ، میدونین چقدر طول میکشه تا بر اساس استاندارد طراحی بشه ، چه کار گروهی می طلبه اون هم با این فرهنگ کار گروهی ضعیف ؟
          و اصلا طراحی شد ، فردا جناب وارد کنند با هزار تومن زیر قیمت وارد میکنه و سر طراح بی کلاه می مونه ، کسی مجبور نیست ا از ما خرید کنه ، فقط چیزهایی رو مجبورن از ما بخرن که با فرهنگ و شرایط ما تولید شده باشن ، مثل همین اتوماسیون سلف

بازار توی الکترونیک هست به شرطی که بتونی نفود و سرمایه کافی رو داشته باشی

من از همه اساتیدی که در حضور اون ها دارم جسارت میکنم معذرت می خوام ولی انصافا چیز های خنده داری نوشته شد :agree:
          شاید ده درصد بچه ها هم دنبال تابلو روان نباشند نمی دونم این مثال غیر منطقی رو از کجا آوردید ، فقط به واسطه این که تاپیک ها تابلو روان و فیوز بیت اینجا زیادن یا همه ازش صحبت میکنن

آره میکرو کار بچه های الکترونیک رو راحت کرد ، دیگه مجبور نیستن واسه هر کاری بیست ای سی کنار هم قرار بدن ، دیگه مجبور نیستیم برای یک اشتباه کلی هزینه کنیم فقط برنامه رو عوض میکنیم ولی این انصاف نیست که سواد بچه ها رو اینجوری اندازه گرفت :cry:

من طرح ساختم برای یک اداره دولتی ، چند ماه زیر تست بوده بهترین جواب ها رو داده از نظر قیمت کمتر از نصف ، ولی وقتی پول از جیبشون نیست میرن دستگاه خارجیش رو میخرن که واسه آموزشش برن ماموریت و حال و حول

یک چیر دیگه رو چند وقت طول میشکه طراحی کنی ، کلی پول بازار یابی میدی یک شبه ، اصلا بازار عوض میشه

البت همه اینها از تخصص ما که lm35 و dot matrix هست دوره ولی ما با نیروی جوانی و خلاقیتی که به شکل ژنتیکی توی رگ هممون هست قله های ترقی رو فتح میکنیم و به تکنولوژی های عجیبی مثل apr9600 و امثال اون دست پیدا می کنیم

دیدگاه

میگم یه وقت فکرای بد بد درباره ما نکنین ها! ما خودمون همون دانشجوی فلک زده ایم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
              تورو خدا این حصار تابلو روان و ... از ذهن تون بیرون بیارید الکترونیک فقط اینا نیستن شما دایره اطلاعاتی تون کمه و فقط یک جانبه توی رشته خودتون رشد کردید
              چرا رشته مهندسی پزشکی رو به وجود آوردن ؟؟؟؟
              دوست عزیز معلوم هست .... ؟ من منظورم این نبود که کارت شبکه رو ساختم بازار ندارم. که شما بگی بیا DNS و .. رو بساز. من می گم هیچوقت کار اونها از یک چارچوب خارج نمی شه. و دردسرهای الکترونیک و ساختن و ... رو نداره. اتفاقا بگذار بگم که رشته دانشگاهی خود من سخت افزار کامپیوتر هست و الکترونیک نیست و خودم خیلی از نصاب ها رو دیدم (منظورم شما نیست) که ادعای همه چی دونی شبکه رو دارن و اگه بهشون بگی بیا یک دونه پروتکل رو توضیح بده ... می گن برو بابا. من سوکت ها رو وصل می کنم و تیک می زنم میره. وسلام. خراب هم بشه دوباره همون کارهاو یا اشکال ویندوزه و یا کامپیوتر جنسش بده و یا مایکروسافت شرکت آشغالیه. هیچ وقت هم درگیر طراحی و برنامه نویسی و .... نیستم و از بدن و چشم مایه نمی گذارم. این شبکه فقط یک نمونه بود و گر نه چیزهای دیگه مثل دوربینهای مدار بسته که درآمدش از این هم بهتره. آخه این هم سواد می خواهد که این همه درآمد دارن ؟ کجاش رو خودشون می سازن؟ به خدار نمی تونن انگلیسی دفترچه هاش رو هم بخونن. شما این رو می گین سواد ؟ دقت کن من منظورم این بود و گر نه کسی به شما خرده نگرفته. یک نمونه دیگش افرادی هستند که لوازم پارتمانها و منازل رو نصب می کنند مثل دزدگیر و سنسور و درب اتوماتیک و آنتن مرکزی و ... . اینها هم اون وسایل رو خودشون می سازند؟ نه عزیز. ماهی 2-3 میلیون هم درآمد دارن. بساز بفروشها چطور ؟ بازاری ها چی ؟ اونها که دیگه آخر سوادن. و هموشن نخبه.
              شما هم که میگین بلد هستید روز اول که بلد نبودید. دست یکی دیدین و توضیح دادن و خلاصه از یک جایی یاد گرفتید. خوش به حالتون. چون یک جایی پیش اومد، من VPN رو بلد نبودم به طرف گفتم فقط یک بار بگی چجوریه کافیه، حاضر نشد یاد بده. درصورتی که خودش هم بلاخره از یک کسی یاد گرفته. بگذریم ...
              نه دوست عزیز اینجا متاسفانه جهان سوم هستش و در حال توسعه به کشورهای مثل کره و ... می گن. کشورهایی پیشرفت می کنند که به طراحان و مخترعین و نوآوران بها بدن و نصابی محصولات آماده بقیه خاص کشورهای جهان سومه. منظور بچه ها این چیزهاست که درجه سختی و مسئولیت کار نسبت به درآمد بقیه اصناف که فقط نصاب هستند ارزش نداره. به همین دلیل من خودم به شخصه ترجیح می دم علاقه رو بگذارم کنار و برم اون شغلهایی که ذکر کردم، و دیگه درگیر هیچی نشم.

دیدگاه

با سلام
                ببخشید این جا بعضی ها خیلی به خودشون اطمینان دارند :nerd: وفکر می کنند خیلی به همه چیز تسلط دارند :applause:
                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X