اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت قطعات و کار با فایبرگلاس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت قطعات و کار با فایبرگلاس

با سلام به همه دوستان و ممنون از آموزش الیاس جان فقط یک سوال : من میخواستم یک قطعه با فایبر گلاس بسازم ولی نمیدونم که تحمل قدرت که مد نظر من هستش رو داشته باشه ؟ یک نفر به من گفت 14 لایه بسازم این قطعه برای اسکیت برد استفاده میشه و باید تحمل تقریبا 80 کیلو گرم وزن وحتی بیشتر رو داشته باشه و در بعضی مواقع لبه هاش فشار خیلی بیشتری رو باید تحمل کنند مثلا ما با این وسیله ارتفاع 3 متری رو میپریم و چوبی هاش بعد از مدتی میشکنه میخواستم ببینم که مقوامت فایبر گلاس بیشتره یا چوب ؟ چند نفر گفتند فایبر گلاس قوی تره گفتم از اساتید اینجا بپرسم و همچنین راهنماییم کنید ؟؟؟
    اینم یک لینک از عکس وسیله ای که میخوام بسازم :
    http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/02/iphone-skateboard-deck_1.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fallen
      با سلام به همه دوستان و ممنون از آموزش الیاس جان فقط یک سوال : من میخواستم یک قطعه با فایبر گلاس بسازم ولی نمیدونم که تحمل قدرت که مد نظر من هستش رو داشته باشه ؟ یک نفر به من گفت 14 لایه بسازم این قطعه برای اسکیت برد استفاده میشه و باید تحمل تقریبا 80 کیلو گرم وزن وحتی بیشتر رو داشته باشه و در بعضی مواقع لبه هاش فشار خیلی بیشتری رو باید تحمل کنند مثلا ما با این وسیله ارتفاع 3 متری رو میپریم و چوبی هاش بعد از مدتی میشکنه میخواستم ببینم که مقوامت فایبر گلاس بیشتره یا چوب ؟ چند نفر گفتند فایبر گلاس قوی تره گفتم از اساتید اینجا بپرسم و همچنین راهنماییم کنید ؟؟؟
      http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/02/iphone-skateboard-deck_1.jpg
      fallen جان!! میخوای اسکیت برد آیفون بسازی؟! :eek: oo: خوبی؟؟ به نظر خودت، ساختن همچین چیزی فقط با قالبگیری ممکنه؟؟! اصلاً محاسبات نمیخواد که!!؟ یکم کارت عجیبه! اگر واسه خاطر عکس کفش میخوای، یه برد بخر، بعد عکس رو بده برات چاپ کنن روش یا بچسبون بهش.
      دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

:biggrin: :biggrin: :biggrin: نه بابا من طرحشو میخوام چیکار من میخوام یک برد مقاوم بسازم خسته شدم از بس که این برد های چوبی شکستند !!!
        یکی از دوستان من در مشهد که قالب ساز بود از الیاف کربن یک برد ساخت که 2 نفر آدم میپریدیم روش طوریش نمیشد و با مته سر الماسی فقط اونم به زور سوراخ میشد ؟؟؟
        اما متاسفانه به دلایلی دیگه نمیسازه و منم ازش خبری ندارم حالا کسی اینجا میتونه راهنمایی کنه که چه جوری میشه با الیاف کربن کار کرد و آیا کربن بهتره یا فایبر گلاس

دیدگاه

سئوال جالبی کردن
          هر لایه که اضافه کنیم چقد به قدرتمون اضافه میشه ؟
          چطوری میتونیم نصبت به قدرتی که لازم داریم تعداد لایه ها رو مشخص کنیم ؟

دیدگاه

لوازم فایبر گلاس روو از کجا تهیه کنم؟؟ اگه جایی تویه مشهد میدونید بگید لطفا

دیدگاه

سلام
              اگه آدرس واسه خرید می خواین (تهران) من 2 جا رو میشناسم ،مترو خور ، خواستین دقیق بگم
              فقط کیلویی خیلی گرون حساب میکنن

نوشته اصلی توسط FUBA
              سلام

تاپیک جالبیه. اما اگه واسه کارهای الکترونیکی می خواین نیازی به این همه دردسر نیست می تونید از ABS Plastic استفاده کنید ؛عین تخته سه لا می مونه ؛با اره برش می دین و بعد توسط یه هیتر مخصوص محل مورد نظر برای خم کاری رو گرم می کنین و بعد به شکل و شمایلی که نیاز دارین در می آرین. چیز جالبیه و کارهای قشنگی میشه باهاش انجام داد.

شنیدم CNC کارها از اینا دارن.ما که اینجا CNC کار نداریم اگه شما دارین یه سر بزنین :redface:
              ای بی اس خیلی باحاله ، اگه بخوای با سی ان سی طرح در بیاری ولی ورق ضخیمش خیلی سخ گیر میاد، تازه همش پرت میشه(برا ساخت یه چیزی مثل بدنه ربات).کیلو خداد تومن میخری همش پودر میشه

نوشته اصلی توسط fallen
              هر لایه فایبرگلس با پشم شیشه 450 حدود 3 میلی متر قطر داره، 14 لایه خیلی کلف نمیشه؟ تازه خیلیم سنگین میشه!!!
              ولی فک کنم الیاف کربن راسته کارت باشه، البته من کار نکردم باهاش :sad:

نوشته اصلی توسط sharktech
              دوستان با ابن روشها میشه برای ماشین بدناه ساخت ؟؟؟

البته برای ماشینهایی که حودمون میسازیم نه سمند یا پراید. :mrgreen:

میشه با این روشها چیزهای کوچیک هم ساخت, مثلا برای بدنه روبات یا یه همچین چیزیایی ؟
              من یه بزرگواریو میشناسم، ماشین می سازه (طرح کلاسیک) با فایبر، خیلی آدم خفنیه، خودمم از اون یاد گرفتم

ما برا ربات و مخلفاتش استفاده کردیم، شاید بعدا عکس گذاشتم براتون

راستی یه موردی که ازش صحبت نشده "فیلم" هس. این یه مایعه که رو سطح قالب مالیده میشه. نقشش مثل واکس هس. جدا کردن قالب رو راحت میکنه. البته برا قالبهای پیچیده که قراره بارها استفاه بشه و قطعه به راحتی از توش خارج نمیشه، برا کارای ساده همون واکس کافیه
              پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

ُلام مرسی جاشوو پیدا کردم. فقط یه سوال قالب میشه با چوب در بیارم راسی بعد که مواد ریختم داخل قلب چوبی به اون نمیچسبه!!!؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
                  ُلام مرسی جاشوو پیدا کردم. فقط یه سوال قالب میشه با چوب در بیارم راسی بعد که مواد ریختم داخل قلب چوبی به اون نمیچسبه!!!؟؟
                  آره ،ما رو نوپان کار کردیم
                  دو سری واکس بزن روش ،اگه فیلم هم داری بزنی که چه بهتر
                  خشک که شد اول چنتا ضربه بزن بهش (نترس نمیشکنه :biggrin بعد کاردکی چیزی بنداز پشتش جداش کن

دیدگاه

بچه ها من به تازگی یک کیلو مواد خریدم از قبیل الیاف و رزینک و کبالت و اسید شد 20000 تومان

دیدگاه

سلام
                      اگه ممکنه یه آدرس دقیق از فروشگاهی که بشه تمام مواد تهیه کرد در این تاپیک قرار دهید.
                      به نظرم مهمترین مساله در کار با فایبر گلاس قالبه اونه که شنیدم معمولا از گچ استفاده میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronic Science
                        سلام
                        اگه ممکنه یه آدرس دقیق از فروشگاهی که بشه تمام مواد تهیه کرد در این تاپیک قرار دهید.
                        به نظرم مهمترین مساله در کار با فایبر گلاس قالبه اونه که شنیدم معمولا از گچ استفاده میکنن
                        مترو نواب به سمت غرب حرکت میکنی. نبش شمال غربی خیابون رودکی یه کفش فروشی دو نبش هس. اسمشو یادم نیس ولی سوسولی بود :mrgreen: طبقه ی بالای کفش فروشی یه پنجره ی سبز هست.(ازین تابلو تر؟!) یه در سبز رنگ هم همون بقل هست. زنگ حاج علی امینی رو میزنین و میرین بالا و ...
                        کارتشو نمیدونم چه کردم، ولی اگه پیدا کردم شمارشو میذارم

یه آدرس دیگم دارم حوالی شریف که اگه خواستین باید بگردم پیدا کنم ولی فک نکنم کیلویی بفروشه!

دیدگاه

دوستان من اگر بخوام یه دیش بسازم اما بدون ساخت قالب با گچ و ... اونوقت بعد از اینکه کار تموم شد فایبرگلاس به دیش فلزی نمی چسبه ؟؟
                          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

واکس بزنی عمرا نمیچسبه! البته بدون واکسم بعیده به فلز خیلی بچسبه. شما نهایتا چنتا ضربه میزنی جدا میشه!

راستی چی جوری می خوای رو خود دیش در بیاری؟! oo: رو پشتش؟

دیدگاه

مرسی از همگی تاپیکه توپیه :wow: :wow: :applause: :applause: :job: :nice:

دیدگاه

من چندوقت پیش از کرج خریدم کلا شد 6000 تومن
                                هنوز وقت نکردم باهاش کار کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X