سلام
یه سری جعبه مقوایی به اندازه یه مودم میخوام، حدود 100-200 تا. چکار کنم؟ از کجا تهیه کنم؟ هیج جایی نمیشناسم.
بنام خدا
با سلام
آقا مصطفی ؟ چرا خودتون نمیسازید ؟
برای هیچ کارگاهی تولید 100 تا 200 جعبه ، مقرون به صرفه نیست .
با" کارتن پلاست" ، در ضخامتهای مختلف و رنگهای متنوع ، میشه شکیل ترین جعبه ها را ساخت .
یک بار امتحان کنید .
سلام
نمیدونم. من نظرم این بود که شاید یه چیز حاضری پیدا بشه. مثلا جعبه ای که برای محصول دیگه ای هستش رو استفاده کنیم.
این کارتن پلاست گرون در میاد. ورق 2*2 میشه 7 هزار تومن(پارسال این قیمت) که باهاش میشه 50 تا ساخت، از قرار هر جعبه 140 تومن(این که ارزونه :icon_razz: فکر کردم گرون میشه)
پس میمونه طراحی. خوبه، با یه شابلون در میاریم. اول کارتن پلاست رو به مستطیل های کوچک تقسیم میکنیم. بعد هر کدوم رو شابلون میکنیم.
ولی اگه یه چیز حاضری بود خیلی خوب میشد.
وقتشم زیاد مهم نیست. مصرف هفته ای 6-7 تا بیشتر ندارم.
ممنون از همه. ولی اگه کسی فکری کرد ما رو در جریان بذاره.
بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
سلام
یه سری جعبه مقوایی به اندازه یه مودم میخوام، حدود 100-200 تا. چکار کنم؟ از کجا تهیه کنم؟ هیج جایی نمیشناسم
سلام
شاید این کارگاه هایی که جهبه شیرینی تولید میکنند بتونن مشکلتون رو حل کنن
برو یه جهبه شیرینی بخر بشین با حوصله بخورشون ( با احتیط کامل که قند خونت بالا نره :biggrin: ) بعد روی جعبه آدرس کارگاه رو پیدا کن این جوری با یه تیر 2 نشون میزنی هم شیرینی میخوری هم این که شاید یه ذره به چیزی که میخوای نزدیک بشی
البته اینا فرضیه هستن و شاید یک درصد هم عملی نباشه ولی گاهی وقتها بعضی از راه های خنده دار یه جورایی میانبر مسیر زندگی میشن .
موفق باشید
شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد
سلام
یه کارگاه کارتن سازی تو تهرانپارس است چهار راه رشید نرسیده به کلانتری رشید زیرزمینه ولی تابلو اینا داره کاملا مشخصه هر چندتا بخوای برات میزنه ( من 20 تا سفارش داده بودم) هر جنس وچاپی هم بخوای میزنه.
موفق باشی
دیدگاه