با سلام خدمت دوستان زحمتکش سایت ECAمیخام نظر خودرا در مورد شرایط پیش امده برای من بدید من الان کاردانی برق گرایش تاسیسات دارم ودر حال حاضر در ازمون کاردانی به کارشناسی در گرایش الکترونیک در موسسه دانشستان ساوه(بومی) قبول شدم ویه کار استخدامی نیز برا پیش اومده منظورم استخدام در سپاه میباشدواین شرایط استخدامی وامنیت شغلی بدجوری وسوسم میکنه ودر ضمن به کار در سپاه نیز علاقه دارم :job: واز یه جهت دیگه بحث لیسانس وگرفتن مدرک مهندسی البته مهندسی که نه همین یدک کشیدن اسم مهندسی خیلی............. :agree: ممنون میشم از لطفی که میکنید ونظر میدید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استخدامی//OR//مهندسی
Collapse
X
-
پاسخ : استخدامی//OR//مهندسی
سلام
یه جورایی سختش کردی ولی اگه نظر منو میخوای برو سپاه(چون علاقه داری میگم) و هم زمان هم کار کن هم ادامه تحصیل بده
سخت هست ولی نشدنی نیست :agree:شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکردشیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد
-
توی اوضاع آشفته استخدامی و بازار کار هر چه سریعتر استخدام بشید جلوترید
واسه ادامه تحصیل هم میتونید دانشگاهی درس بخونید که واسه آدم شاغل خوب باشه ،چون وقت درس خوندنتون کمتر می شه می گم
به هرحال انرژی جوونیتون رو هر چه بیشتر به کار بگیرید و از وقتتون استفاده مفید بیشتری ببرید بهتر از هدر دادنش هست
فکر می کنم آخر کار که نتیجه رو می بینید سختی هاشم واستون شیرین می شه
موفق باشید
دیدگاه
-
با سلام
دیدم بحث داغه گفتم یکی مارو هم راهنمایی کنه
من کاردانی مخابرات گرایش فیبر نوری دارم و الان دارم مهندسی الکترونیک میخونم. سنم 26 ساله :cry: و با avr هم خیلی کار کردم . در ضمن برنامه نویسی sqlو دلفی رو هم آشنایی دارم .
دارم به سمت روباتیک و آموزش اون میرم آیا این کار ازنظر دوستان کار درستیه ؟اگه کسی تجربه ای توی این زمینه داره به من هم بگه
از بس توی روزنامه ها دنبال کار گشتم خسته شدمهیچی به این گرایش مخابرات نمیخورهو چون دانشجو هستم دیگه واویلا!!
منتظر کمکهای سبز شما دوستان.{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
-
به نظر من هم به کار برسی بهتره چون اوضاع کار الان واقعا افتضاحه
من دوستام هرکدام از سربازی برگشتن روی مرز 1 سال یا بیشتر بیکارنسخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
دیدگاه