اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی رشته های دانشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی رشته های دانشگاهی

گرایش مخابرات:

بعضی از دروس تخصصی این رشته :1) مخابرات2 2) میدان و امواج 3) مدارهای مخابراتی 4) آنتن ها و انتشار امواج 5) مایکروویو .........

میتونی توضیح هر کدوم از این درسا رو تو این سایت ببینی

/www.iran-electronic.com/content/view/146/25

هرکجا هستم باشم / آسمان مال من است....

دیدگاه

hamoontori ke hame migan reshteye bargh ta magtae karshenasish darsaye shabihe hami dare man khodam terme 5 hastam ama hanooz gerayesh taiin nakardam inam vase man ye daghdaghas tooye electronico control shak daram
      ama omidvaram shoma entekhabe khoobi dashte bashi va ghablesh ham rotbeye khoobi dashte bashi.......

دیدگاه

به نظر من شما الآن اصلا به این موضوع فکر نکن. اینجوری مشغول میشی!
        راست می گی. ولی من الان سال سوم ریاضی ام. ولی از اول دبیرستان رشته خودم رو انتخاب کردم. ( از وقتی با این سایت آشنا شدم ). و می گم فقط الکترونیک
        با خیلی ها هم بحث می کنم که می گن الکترونیک بازار خوبی نداره، درساش دشواره، درسا رو باید یاد بگیری و مثل بعضی از درسا نیست که فقط مدرکش لازم داشته باشی. نه. باید یاد بگیری. ولی جواب من فقط " علاقه " است. شاید بگید دیوونگیه، ولی به هیچ وجه این حرف ها منو دلسرد نمی کنه :twisted:
        خلاصه منم خیلی دوست دارم الکترونیک تو یکی از دانشگاههای خوب بخونم. البته بگم چرا من به الکترونیک از مخابرات و... بیشتر علاقه دارم، چون الکترونیک ترکیبی از همه هست و دوست ندارم در مقطع کارشناسی دنبال بخش های جزئی تر برم. ( منظورم ابزار دقیق و... است. البته ابزار دقیق فکر کنم مقطع کارشناسی ارشد باشه ).
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir
          سلام دوستان
          از پاسخ هایتان ممنون
          آقا کسی دیگه می تونی مخابرات رو به طور دقیق تر بیان کنه؟ ماشاا... کلی مخابراتی تو فروم داریم.
          سلام و عرض ادب.سرانجام انتخاب رشته شما چی شد؟
          شما چه گرایشی رو در نهایت انتخاب کردید؟ و چرا؟
          جان نباشد جز خبر در آزمون
          هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X